13 Kasım 2017 Pazartesi

Nivea Original Care Dudak Bakım Kremi (Limited Edition)

Dudaklarım çok kuruduğu için yaz-kış lipbalm yani dudak bakım kremi kullanırım. Üniversite yıllarından beri de favori lipbalmım Nivea olmuştur. Hatta bir ara her çantamda birer tane Nivea Original Care ve Fruity Shine Cherry lipbalmı bulunuyordu.
Nivea yılbaşı için klasik lipbalmını şık ve eğlenceli bir hale getirmiş, çok da iyi yapmış. 6 ışıltılı kapağa sahip Nivea Original Care Dudak Bakım Kremi limited edition bir seri. Ama görünce keşke kalıcı seri olsaydı dedim..

buraliolmayanlarlokali-nivea-originallipcare



Nivea Original Care Dudak Bakım Kremi yapısı, kokusu ve tadıyla vazgeçilmezim. Dudaklarımı nemlendirmesi ve etkisinin uzun süreli olması en sevdiğim yanı bu balmın. Renksiz olduğu için kurutan rujların altına da rahatça kullanıyorum. Tadı plastik gibi değil ve şekerli de değil. Dudak ürünlerinde şekerli tatları sevmiyorum. Sadece bu sebep bile favorim olması için yeterli benim için.

buraliolmayanlarlokali-nivea-originallipcare

Orjinal ambalajı klasik Nivea mavisi renginde bu balmın. Sınırlı üretim olan bu koleksiyonda 6 ışıltılı renge sahip ama hepsinin içi renksiz klasik original lip care dudak bakım kremi.

buraliolmayanlarlokali-nivea-originallipcare

Tam yılbaşı öncesi yılbaşı ruhuna erken girmeme sebep oldu ışıltılı ambalaj ve bloggerlar için özel hazırlanmış ışıltılı sunum. Ayrıca yılbaşı için de güzel bir hediye alternatifi olur bu ışıltılı Nivea lipbalmlar. 

buraliolmayanlarlokali-nivea-originallipcare

Ambalajının arkasına hediye edeceğiniz kişiye not yazmak için bir alan olması ince düşünülmüş bir detay olmuş. Niyetim yılbaşına saklamaktı ama şimdiden 3 tanesi sahibini buldu bile. Kendime de bir tane ayırdım, kaldı iki tane.. 
Bakalım onlar kimlere gidecek...

6 yorum:

  1. Ya gerçekten al beni al beni, hatta hediye et beni diye bağırıyorlar!!! Ben çantama da attım en pembişini, böyle çıkarıp çıkarıp tazelemek neşeli oluyor! Güle güle kullanalım, hediye edelim şekerim :)

    YanıtlaSil
  2. Keşke kalıcı olsa bu seri ne güzel olur değil mi :) Ben de kendime pembişi ayırmıştım, ne güzel pişti olmuşuz :))
    Kocaman öptüm...

    YanıtlaSil