10 Ekim 2017 Salı

Wet'n Wild Megaglo Precious Petals Aydınlatıcı


Wet'n Wild yaz koleksiyonunda çıkarttığı ve hepimizin adeta bedava dağıtılıyormuşcasına koşup hemen kaptığımız Megaglo Aydınlatıcı Pudralardan benim payıma düşen Precious Petals bugün blog konum.
Yaz boyu yeni koleksiyonu birçok arkadaşımız neden beğendiğini neden beğenmediğini paylaştı ama bir ben eksik kalmayayım diyerek yorumlamaya başlayayım.



Megaglo Aydınlatıcı Pudraların 6 rengi var ama ülkemize sadece 2 rengi geldi. Her iki renk de altın yansımalı aydınlatıcılar. Precious Petals daha rose-gold dururken Crown of My Canopy bakır-bronz-altın yansımalı. Koleksiyon geçen yıla ait ama ülkemize gelmesi biraz zaman almış.  Koleksiyon ilk çıktığında Jeffree Star'ın en iyi drugstore aydınlatıcı dediği Precious Petals rengi bizde de en fazla tercih edilen renk oldu. 


Ambalajıyla ilgili söylenecek pek fazla bir şey yok. Klasik Wet'n Wild ambalajlarından. Üzerindeki yaprak deseni epey albenili olmuş. Yumuşak yapılı, biraz tozutan ama pigmantasyonu oldukça iyi bir ürün. Bu yüzden uygularken biraz kontrollü olmakta fayda var. Günlük ve gece kullanımı için ben çok sevdim bu aydınlatıcıyı. Bazı arkadaşların sim sim duruyor demesine rağmen ben öyle durduğunu düşünmüyorum.


Precious Petals rengi açık tenler için, Crown of My Canopy esmerler için uygun diyebilirim. Ama her iki tonda göz farı olarak harika. Uygun fiyatlı bir aydınlatıcı arıyorsanız indirimde Megaglo aydınlatıcılara mutlaka bakmalısınız, pişman olmazsınız :) Hatta far olarak kullanmak için Crown of My Canopy'i de almayı düşünüyorum ama bakalım :)))




8 yorum:

  1. ama ben bu aydınlatıcıya bayıldım :)

    YanıtlaSil
  2. Valla sim sim duruyor diyenler ne sürüyor merak ediyorum Gül'cüm, kullandığım en metalik yansımalı aydınlatıcılardan! Güle güle kullanalım, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu aydınlatıcıya sim sim duruyor diyenler bence aydınlatıcıdan anlamıyorlar.. Güle güle, ışıl ışıl, hatta yaldır yaldır kullanım canikom :))

      Sil
  3. Ben magazada isiklarin altinda denedigimde simli gelmisti ama bir kez daha bakacagim😍😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Simli bir duruşu yok, ilk indirimde seninle eve gelmeli bence :)))

      Sil
  4. bence de bu güzel bütün yaz bunu kullandım zaten.

    YanıtlaSil