17 Ekim 2017 Salı

Caudalie Organik Üzüm Suyu

Yaz demek benim için termal suların yoğun kullanıldığı dönem demek. Fazlaca terlediğim için de termal sular ferahlamak için büyük kurtarıcı oluyor. Ama bu yaz termal suların tahtını sarsan yeni bir ürünle tanıştım; Caudalie Grape Water.



Fransa'nın meşhur asma bahçelerinde Caudalie için üretilen Organik Üzüm Suyu içeriğinde bulunan kalsiyum, potasyum ve C vitamini ile cildi nemlendirip, hassasiyeti yatıştırmayı vaadediyor. Bu vaadini de bana göre gayet güzel yerine getiriyor. Cildin nemini % 127 oranında arttıran ürün aynı zamanda cilde zarar veren serbest radikallere karşı da cildi koruyor. Cildi nemlendirip beslerken  hassasiyetini de % 61 oranında azaltmayı vaadediyor. 


Fransa'nın Bourdeaux, Champagne ve Burgundy bölgelerindeki bağların ilk hasat üzümlerinden elde edilen Organik Üzüm Suyu yaz boyu benim favorim oldu. Çok sıcaklarda buzdolabında muhafaza ediyordum daha da serinletmesi için. Benim hassas, nemsiz, dermatitli cildimle oldukça iyi anlaştı üzüm suyu. Aşırı sıcaklarda fazlaca terleteceği için yüzüme hiç bir şey süremediğim zamanlarda da büyük kurtarıcı oldu. Sıcak havalarda cildime verdiği nem yeterli geliyordu bana. Havalar soğumaya başladığı bu dönemde de tonik olarak kullanıyor ve bu şekilde de oldukça başarılı buluyorum bu ürünü. 


Termal sulardan farkı nedir derseniz, cildi nemlendirmesi derim. Şimdiye kadar kullandığım termal sular cildimi yatıştırıp ferahlatırken,  hiç biri cildimi nemlendirmemişti. Kullanmaya başladığım ilk günden itibaren elimden düşmeyen üzüm suyu sanırım artık demirbaş ürünlerimden olacak. 200 ml'lik dev sprey şişesiyle de bereketli oldukça bereketli. Çantaya atmalık 75 ml'lik küçük boyu da  mevcut. 


İçeriği de oldukça basit gördünüz gibi. İçeriğindeki üzüm suyu düşük basınç presleme yöntemiyle damıtılıyor. Bu yöntemle buharlaştırılarak ayrışan üzüm suyuna düşük dozda saf kırmızı üzüm suyu katılmasıyla bu ürünü ortaya çıkartmış Caudalie. 
Beslenmemizde organik gıdalara ne kadar önem veriyorsak cilt bakımında da organik içeriklere o derece önem vermeliyiz. 
Termal su kullanmayı seviyorsanız Caudalie Organik Üzüm Suyunu da mutlaka denemelisiniz. Benim gibi vazgeçemeyeceğiniz bir ürün olacağından eminim. 












8 yorum:

  1. Bu ürün alacaklarım listesinde hatta bu hafta alabilirim. Kış aylarında güzel nemlendiren bir sprey çok işe yarar özellikle gün içinde soğuktan rüzgardan sinirlenen cildimi yatıştırmak en gerekli şeylerden! Hyaluronik asite de iyi bir eşlikçi olacak Eminim!
    Güle güle kullan 😘
    Zeynuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynuş hala almadıysan kesinlikle almalısın, çok seveceğini düşünmekteyim çünkü..
      Kocaman öpüyorum..

      Sil
  2. Bu benim de favorim! İki şişe bitirdim, üçüncüyü de aldım yakın zamanda! Güle güle kullan Gül'cüm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artık demirbaş listemde benim de :)) İkimiz de güle güle kullanalım..

      Sil
  3. organik bir ürün olması sebebiyle çok severek kullanacağımı düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem organik hem nem veriyor hem ferahlatıyor, daha ne olsun...

      Sil
  4. Epeydir aklımda bu ürün ama elimdekileri bitirip bir türlü deneme şansı bulamadım,hassasiyete iyi gelmesi süper.Kış ayları için tercih edebilirim gibi ama cilte yapış yapış bir his bırakıyor mu onu merak ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selinay'cım yapış yapış bir his bırakmıyor, bence seversin bu ürünü..

      Sil