11 Eylül 2017 Pazartesi

Siyah Beyaz Bir Hayat Bu Doğumgünü Etkinliği

Ağustos'un son pazar günü hem sevgili Kubiş'in doğum gününü hem de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladık.


Blogdan ve instagramdan takipleştiğimiz ama farklı şehirlerde yaşadığımız için bir araya gelme şansımız olmayan blogger arkadaşlarımızla da yüz yüze tanışma fırsatı bulduğumuz harika bir etkinlikti.




Bol sohbetli kahkahalı keyifli bir etkinlikten geriye bu güzel fotolar kaldı. 


Sevgili Kubiş sanal dostlukların olduğu bu blog aleminde tanıdığım bir avuç dostta birisi benim için. Yeni yaşı güzellikler getirsin Kubiş'ime..


Bir avuç dosttan biri olan Hilal'imi de bu etkinlik sonrası Hırvatistan'a yolcu ettik. Hem doğum günü, hem 30 Ağustos Zafer Bayramı, hem yaz sonu kavuşması hem de bir veda buluşması oldu bu etkinlik. 


Bu etkinliğe hazırlanırken Kubiş oldukça yoruldu. Her anına birebir şahit olduğum hazırlık süreci sonucunda birçok sponsor firma da hediyeleriyle bizlerle birlikteydi.


Blogger dostu Revox firmasından Gamze hanım yeni ürünleri Klora Karşı Koruyucu Şampuanları ile bizimleydi. Bizim evin en popüler dökülme karşıtı şampuanı Bioblas, yine dökülmelere etkisini merak ettiğim yeni markalardan Bioz Sarımsaklı Şampuan ve sevdiğim markalardan Otacı mis gibi zambak kokan şampuanıyla bizimleydi.



Saç bakım kompleksine bayıldığım HC Care hem bakım kompleksi hem de micellar su göndermi hepimize. Micellar suyu merak ederken bu hediyeler harika oldu.


Egzamanın her türüyle mücadele eden zavallı cildimi yatıştıran nadir markalardan olan Bioderma tam da ihtiyacım olan ürünlerle yine kalbimi çaldı..


Yves Rocher'in minik boyuna rağmen 40 duşluk konsantre jeli merak ettiğim ürünlerdendi. Orifleks çam tipi kulak tıkacı çok işime yarayacak bir üründü ama keşke xlarge olmasaymış.
Mustela firma yetkilisi Eda hanım markanın yeni ürünleri yeni doğan bebekler için hassas yıkama jeli ve bebek yağını bizlere anlattı. Yenidoğan doktoru Yelda hanım ve ebe Fatma hanım da bizlere doğum ve bebeklerle ilgili bilgiler verdi. 


Capilactif seyahat boy ürünlerden oluşan bir paket yollamış bizlere. Farmona firmasından gelen güneş kremi de seneye kullanılmak üzere kaldırıldı.
Etkinlikte yepyeni bir markayla tanıştık. Palabs firması hyaluronik asit serumu ve nemlendirici testerlarına bayıldığımı söylemeden geçmeyeyim..


Yine etkinlik sayesinde tanıdığım ama şimdiden evin demirbaşlarından olmaya aday Mavi Krem ve sabun delisi olarak bayılarak kullanacağım İrem Doğal Sabun evde yerlerini aldılar bile. Bazı firmaların ürünlerini Kubiş çekilişle bizlere dağıttı. Benim payıma Myra Salyangoz Özlü Krem düştü. 


Yayla Bakliyat Gurme Fit serisinden çeşnili bulgurlar yollamış. Spor sonrası benim için harika olacaklar. Dr. Oetker Kekburger ve Brownili Puding de spora gitme sebebim olacaklar maalesef :)))
Pakmaya'nın yeni ekmek ve çörek harçları da yapılıp afiyetle yenecekler. 


Temizlikte en büyük yardımcılarım Highgenic ürünlerim de yedeklenmiş oldu Kubiş sayesinde.


Karakter Dükkanı Minions Çılgın Hırsız plaj havluları yeğenlerime bayram hediyesi oldular.


Lezzetli kurabiyeleri ve kekleriyle Mirzade Pasta, spor sonrası düşen enerjimi toparlamak için çantamdan eksik etmediğim enerji barlarından denemek istediğim Fellas ve Kurmesnacsk, sevimli aynasıyla ElmaNikahŞekeri, Sanisticks lavabo açıcı ve Sosyopix bizleri etkinlikte yalnız bırakmayan diğer firmalardı. 

Bu keyifli buluşma için tekrar teşekkürler Kubişim ...







8 yorum:

  1. Ne güzel oldu da bir araya geldik!
    Hepsini güle güle kullan; yalnız Farmona'yı seneye kaldırma, son kullanma tarihi 2017 Kasım imiş :D Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaz boyu görüşememenin acısını çıkarttık.. Kışın daha sık görüşelim lütfen arayı açmayalım yaz gibi :))
      Ben de kocaman öptüm..

      Sil
  2. Eline sağlık canım... Hep beraberiz :)

    YanıtlaSil
  3. harika görünüuorsunuz :) neşeniz daim olsun... tıpkı 30.08 gibi ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah bir gün de beraber olacağız bademim :))

      Sil