29 Eylül 2017 Cuma

Ecowell Yatıştırıcı Ve Rahatlatıcı Vücut Losyonu

Bir LilaKutu Keşif Kutusundan çıkan ama ancak bu yaz kullanma sırası gelen organik içerikli Ecowell Yatıştırıcı ve Rahatlatıcı Vücut Losyonundan bahsedeceğim  bugün sizlere.



Ecowell  tüm ürünlerinde organik tarımla elde edilen bitkisel içerikler kullanan ve hayvanlar üzerinde deney yapmayan vegan bir marka. Yatıştırıcı ve rahatlatıcı losyonda da organik biberiye, at kestanesi özü , çam yağı gibi cilde yararlı özler bulunuyor. A vitamiyle cildi beslerken salisilik asitle de yağ dengesi sağlıyor bu ürün. 


Karma ve yağlı ciltler için daha uygun olan Ecowell losyonu iyi ki yaz döneminde kullanmışım. Aşırının aşırısı terleyen bir fani olduğum için nemlendirici kullanmak işkence olabiliyor çok sıcaklarda. Ama cildim çok kuru olduğu için kullanmamak gibi şansım da bulunmuyor, çünkü kuruluktan gerilen bir cilt de ayrı bir işkence olabiliyor. İşte bu saçma çelişkinin ortasında yağlandırmadan nemlendiren bu losyonu sadece yaz dönemi için çok sevdiğimi söyleyebilirim. 
Yoğun bir kıvamı olmasına rağmen yağlı değil ve cilt tarafından hemen emiliyor. Yapış yapış bir his de bırakmıyor ve terletmiyor. Ama soğuk havalarda özellikle kış döneminde kuru ciltlere hiç yeterli gelmeyecektir. 


Hafif mentollü gibi ferah bir kokusu var. Temiz içeriğinden dolayı sadece yaz dönemleri kullanmak için indirim döneminde alabilirim, tabii eğer alternatifini bulamazsam. Markanın birkaç ürününü de gözüme kestirdim ama stoklar erimeden bir şey almasam daha iyi olabilir 🙈

Ecowell markasından bu ürünü ya da başka ürünleri kullandıysanız yorumlarınızı benimle paylaşırsanız sevinirim..

Görüşmek üzere..


6 yorum:

  1. Ya bu losyonu okurken aklıma Kübra geldi, bence tam ona göre bir ürünmüş bu! Öptüm çok!

    YanıtlaSil
  2. Yağlı his bırakmaması ve terletmemesi kesinlikle avantajken kuru cildimi yeterince nemlendirmezse diye tereddütte kaldım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. özellikle yaz dönemi için süper ama kış için nemi yetersiz gelecektir..

      Sil