14 Temmuz 2017 Cuma

Orogold Vücut Nemlendirici

Geçtiğimiz aralık ayında Ankara Next Level Harvey Nichols'da katıldığım Orogold etkinliğini bu yazımda uzun uzun anlatmıştım. Etkinlikte bizlere çeşitli testerlar ve bir de vücut nemlendirici hediye edilmişti. O dönem elimde yarım halde çok fazla vücut sütü olunca Orogold Vücut Nemlendiriciyi daha yeni kullanabildim. Kullanmaya başladığımdan beri de keşke daha önce kullansaymışım dedim.




Orogold Vücut Nemlendiricinin de tüm Orogold ürünlerinde olduğu gibi içeriğinin ana maddesi 24 ayar altın. Tüm cilt tiplerine uygun, cildi yağlandırmadan vücut ısısıyla hemen eriyip ciltle bütünleşen bir yapısı var. Cildimin aşırı kuruyup pul pul olduğu bahar döneminde nemlendirmesi kullandığım süre boyunca yeterli geldi. Uygulandıktan sonra ciltte kalan hafif parfümü de çok sevdim. Koku hassasiyeti olanlar da rahatlıkla kullanabilir, çok yoğun değil parfümü.
Mevsim geçişlerinde cildim kuruluktan gerginleşiyor ve çok kaşınıyor. Yüzümde ve saç derimde yaşadığım egzamayı da bazen bacaklarımda yaşayabiliyorum. Orogold Vücut Nemlendiriciyi kullanıkça cildimin sakinleşip yatıştığını gözlemledim. Ürünün cildi tedavi etmek gibi bir vaadi yok ama nemlendirme işini gayet düzgün yaptığı için yeterince nemlenen cilt de haliyle yatışıyor. Bu etkisinden dolayı yazın güneşten hassaslaşan ciltler için de güzel bir ürün olabileceğini düşünüyorum. 


Orogold hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir marka. Vücut kreminin içeriğinde paraben de bulunmuyor. İçeriği incelediğimde sadece paraben değil diğer zararlı maddeler de olmasaydı keşke dedim.
İçeriklerinde 24 ayar altın bulunmasından dolayı ne yazık ki fiyatlar yüksek. Ama dünyaya bir kere geliyorum altın lüksünü neden yaşamayayım diyorsanız Orogold ürünlerine İstanbul'da Kanyon  Harvey Nichols, Zorlu Beymen, Nişantaşı ve Suadiye Brandroom, Nişantaşı Home Of Scents;  Ankara'da Next Level Harvey Nichols mağazalarında bulabilirsiniz. Online olarak da  Brandroom ve Beymen internet sitelerinden satın alabilirsiniz..



4 yorum: