12 Temmuz 2017 Çarşamba

Flormar Terracotta Pudra - Dual Gold

Makyajda ışıltı sevmeyenimiz var mı bilmiyorum ama ben seven gruba giriyorum. Flormar'ın kış döneminde yaptığı indirimden aldığım ışıl ışıl kocaman bir üründen bahsedeceğim bugün size. Flormar bu ürününe her ne kadar Terracotta Pudra dese de pudra olmak için fazlasıyla ışıltılı bir ürün. Aydınlatıcı - bronzer demek çok daha doğru bir tanım olabilir Terracotta Pudra- Dual Gold için.





Flormar bu pudrası için;  parlak, ışıltılı ve ipeksi dokusuyla ciltle mükemmel uyum yakalar ve kadifemsi yapısıyla cilde sağlık ve canlılık getirir demiş. Ama ne yazık ki ışıltısı tüm cilde uygulamak için çok fazla. Tüm cilde uygulandığında sonuç fazlasıyla ışıl ışıl olabilir.




Klasik siyah Flormar ambalajına sahip. 9 gr'lık boyutuyla da evladiyelik bir pudra. Büyük olması iki rengi tek tek uygulamak için avantajlı bir durum aslında. Renkler birbirine karışmadan kullanılabiliyor böylece. Karıştırıp uygulamak için de birleşim yerinde fırçamı biraz gezdirdim mi oluyor bitiyor..
Tozutmayan bir yapısı var. Renk vermesi ve uygulaması da başarılı.


Dual Gold pudra içindeki altın yansımalarla isminin hakkını veriyor. Koyu taraf bronz altın, açık taraf şampanya altın renginde. Açık tarafını Flormar'ın meşhur Pixie Dust farına benzetmiştim ilk başta ama Pixie Dust daha açık renk Dual Gold'un açık rengine göre.


İki rengi karıştırdığımda da böylesi bir renk ortaya çıkıyor ve ben bu renge bayılıyorum.

Aydınlatıcı, bronzer, far ve hatta allık gibi çok yönlü kullandığım Dual Gold pudrayı iyi ki almışım. Bu renkleri seviyorsanız indirimleri takip etmenizi öneririm. Şu an ki satış fiyatı 39,90 ama indirimde çok daha uygun fiyatlara bulunuyor.

Bu yaz aydınlatıcılarla ışıl ışıl geçeceğe benziyor benim için.. Siz de durumlar nedir :)

2 yorum: