26 Temmuz 2017 Çarşamba

Caudalie Üzüm Çiçeği Aromalı Duş Jeli

Yaz gelince hepimiz adeta birer su kuşu oluyoruz. Sıcaklardan dolayı bazen günde 2 kere duş almak bile yetmeyebiliyor. Sık duş alınca da temiz içerikli ürünler daha da önem kazanıyor. Caudalie Üzüm Çiçeği Aromalı Duş Jeli tam da bu zamanlarda duşta en büyük yardımcı olmaya hak kazanan bir ürün oluyor böylece.




Sabun içermeyen ve aloe vera içeren formülüyle cildin doğal Ph dengesini bozmadan temizlik vaadeden Caudalie, duş sonrası cildin canlanmasını sağlıyor. İçeriğinde paraben, sls, fitalat, mineral yağlar, renklendirici ve hayvansal hiç bir şey barındırmıyor. Caudalie hayvanlar üzerinde deney yapmayan veganlar için de uygun bir marka.


Oldukça hafif, duşun buharında rahatsız etmeyen hoş bir kokusu var Caudalie duş jelinin. Duşun buharını bilerek yazdım. Çünkü bazı parfümler banyonun sıcak buharında çok rahatsız edici olabiliyor. Bol köpüklü ürünleri seviyorsanız Caudalie duş jeliyle ilk başta pek anlaşamayabilirsiniz. İçerinde SLS olmadığı için çok köpüren bir ürün değil.  Ama uygulama sonrası cildin temizlendiğini ve rahatladığını hissedebiliyorsunuz. Ayrıca bol köpük iyi temizlik değildir, bunu da söylemeden geçmeyeyim :)

Ciltten kolay durulanmasını, cildi temizlemesini beğendim. Çok az da olsa duş jellerinin ciltte bıraktığı kayganlığı Caudalie duş jelinde de hissettim. Hassas ciltlerin de rahatlıkla kullanabileceği bir ürün. Cildimi banyo sonrası kurutmadı. Gerçi yazın çok fazla kuruluk yaşamıyorum. Bu duş jelini bir de kışın denemeli.. 
Beni yakından tanıyanlar duş jellerini sevmediğimi bilirler. Bu sebeptendir ki Caudalie duş jeli tüm bu olumlu yönlerine rağmen benim için sıradan bir duş jelinin ötesine pek geçemedi. 



200 ml'lik tüp ambalajı pratik bir kullanım sağlıyor. Tüp ambalajlı ürünler seyahat için de rahat oluyor. Fiyatı da Caudalie markasına göre gayet uygun. İndirimsiz fiyatı 40 lira civarında. Özellikle indirimleri takip ederseniz çok daha uygun fiyata alabilirsiniz.
Ciltte hassasiyet yaratmadığı , içeriğine göre uygun fiyatlı olması ve pratik ambalajından dolayı özellikle tatillerde tekrar alabileceğim bir ürün Caudalie üzüm çiçeği aromalı duş jeli. ( Aramızda kalsın, seyahatlerde sabun hiç pratik olmuyor 🙈 )

Siz daha önce Caudalie duş jellerinden kullandınız mı, yorumlarınızı benimle paylaşırsanız sevinir..

Görüşmek üzere...






6 yorum:

  1. caudalie ürünleri güzel oluyor canım bide parfümüne bak derim:))

    YanıtlaSil
  2. Kullanmadım ama kesin parfümü gibi Harika kokuyordur 😍😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir ara dene derim o zaman Siricim.. Benim de aklıma Çiğdemle ikiniz parfümü soktunuz :)))

      Sil
  3. caudalie beauty elixiri kullandınız mı acaba? tavsiye eder misiniz? kararsız kaldım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem beaty elixiri kullandım hem üzüm suyu spreyini. İkisini de sevdim. Cildinizin ihtiyacına göre her iki ürünü de tavsiye ederim..

      Sil