10 Haziran 2017 Cumartesi

To Save Alışverişi - Mor Spor Çanta

Merhabalar,
Yurt dışı alışverişine özellikle de Çin sitelerine takmış durumdayım. Doların biraz olsun düşmesini fırsat bilip sürekli  bir şeyler alıp duruyorum. Bu alışverişlerin en zor kısmı beklemek olmasa daha da çok şey alabilirdim :)



Son dönem favori sitem To Save 'den bu sefer yazın tatillerde kullanmak için spor bir çanta aldım. Mor renkli su geçirmez naylon kumaştan  bu çanta bu yaz elimden düşmeyebilir. Bir sürü gözüyle de hayat kurtarıcı olacağını düşünmekteyim. 


Çantanın 3 önde 1 tane de arkada gözü var. Kalın sapı sağlam duruyor ama çantanın çok ağırlık taşıyacağını pek düşünmüyorum. 2 - 3 parça şeyi hemen çantaya atıp çıkmak için ideal bir çanta. Yaza yakışan canlı rengiyle de favorim olacak gibi.



Öndeki en küçük göze bir - iki ruj ve ayna ; orta göze cüzdanımı ; büyük göze güneş gözlüğü, selpak, ıslak mendil vs ; arka tarafındaki göze de telefonumu koydum mu dışarı çıkmaya hazırım :)

Özellikle tatilde yanımda fazla birşey taşımayı sevmediğim için bol cepli bu tarz çantalar benim için çok pratik oluyor. Tek kusuru sitedeki görselinden biraz farklı bir model olması ve birazcık da beklediğimden küçük çıkması oldu. Ama Çin sitelerinden alışveriş yaparken beklentiyi yüksek tutmamayı öğrendiğimden beri aldığım çoğu ürün benim memnun etti.

To Save sitesinden alışverişe bu kadar takmışken, çeşit çeşit perukların olduğu To Save'in diğer sitesi www.rosehairextensions.com alışveriş yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Düz bir peruk hoş olabilirdi  :)

Benim gibi online yurtdışı alışverişi seviyorsanız  Mor Spor Çanta ve daha fazlası için To Save 'e uğramayı unutmayım..





4 yorum:

  1. Çanta çok kullanışlıymış Gül'cüm, böyle bol cepli ve kullanışlı çantaları çok beğeniyorum😊 Rengi de çok güzel... Güle güle kullan, öpüyorum💐💐

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Azıcık daha büyük olsa daha da kurtarıcı olacakmış ama bu haliyle bile oldukça kullanışlı oldu :)
      Ben de kocaman öpüyorum Blana'm ;*

      Sil
  2. Seyahatler ve tatilde kullanmak için süper olmuş, güle güle kullan canım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seyahatlerde kocaman çantalar rahat olmuyor, böyle modelleri kullanmayı seviyorum :)
      Daha güzelleri senin olsun Başak'cım, kocaman öperim...

      Sil