18 Haziran 2017 Pazar

To Save Alışverişi - Pembe Clutch

Geçen ay To Save 'den yaptığım alışverişte sadece çanta değil bir de clutch çanta aldım. Telefon dahil içine her şeyi doldurabileceğim bu pembe spor clutch çantayı görünce sepete atıverdim.



Dış yüzeyi güderi gibi, büyükçe bir cüzdan. Kullandıkça dış yüzeyi çabuk kirlenecek gibi ama bu durum içinde yapacak bir şey yok. 
Çok gözlü bir çanta değil ama pratik ve kullanışlı bir model. 



Metal aksamlı, sert bir çanta. İç materyali naylon kumaş. Kredi kartları ve kimlik koymak için bir bölüm, bozuk para için fermuarlı bir göz ve kağıt paralar için de bir cep bulunuyor. Cep kısmını pek kullanışlı bulmadım. Kağıt paraları da fermuarlı göze koymak çok daha mantıklı olacaktır.




Telefon için lastikli bölüm olması iyi olmuş. Çantanın içinde telefon sabit durabilir böylece. Kartları biraz zor yerleşti. Alırken de epey zorluyor. Naylon kumaş zamanla esnemezse zorlana zorlana kullanmaya devam edeceğim ne yazık ki.



Büyük çanta taşımak istemediğim zamanlarda içine ihtiyacım olan biraz para , kimlik ve telefonu koyup dışarı çıkmak için pratik ve kullanışlı bir çanta oldu benim için.



Benim gibi yurt dışı alışverişlerini seviyorsanız eğer bu spor clutch çanta ve daha fazlası için To Save 'i ziyaret edebilirsiniz.

www.tosave.com

Peruklara meraklıysanız eğer To Save 'in diğer sitesine de bir uğrayın derim ..

www.rosehairextensions.com



6 yorum:

  1. Güle güle kullan canım, çok beğendim çantayı. Dışı kirlenince nemli sabunlu bir bezle silip yine nemli bir bezle durula. Oda ısısında kurumaya bırak😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nemli bez aklımda olsun Gökçe ;) Öneri için teşekkürler şekerim :)

      Sil
  2. Güzel günlerde kullan çok şirinmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım, daha güzelleri senin olsun :)

      Sil
  3. En çok telefon koyma bölümünü beğendim Gül'cüm, çok iyi düşünülmüş. Güle güle kullan, öpüyorum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Telefonu düşünerek almıştım ben de Blana, iyi ki de almışım dedim kargoyu görünce ;)

      Sil