12 Haziran 2017 Pazartesi

Loreal Lip Paint Likit Rujlar ( Lacquer 103 Fuchsia Wars - Matte 201 Hollywood Beige )

Loreal Lip Paint Likit Ruj serisini henüz keşfetmediyseniz çok şey kaçırıyor olabilirsiniz. Yoğun pigmentli, gördüğün rengi dudaklara bire bir yansıtma konusunda oldukça iddialı bir seri Loreal Lip Paint Likit Rujlar.





6 mat 4 parlak rengi bulunan Lip Paintler opak yapıda, orta kalıcılıkta ve görünen rengi dudaklara yansıtma iddiasını da gerçekleştiren rujlar. Kremsi yapılarıyla dudakları kurutmaması da avantaj benim için.
8 ml'lik plastik tüp şeklindeki ambalajı ruj bitince ambalajın dibinde kalan ürüne ulaşabilme pratikliği sağlayacak gibi. Her iki seri de yoğun kokuya sahip ama uygulandıktan sonra kokuları kalıcı değil. Koku hassasiyetime rağmen rahatlıkla kullanabiliyorum.

Lip Paint Lacquer  103 Fuchsia Wars 



Lacquer serisininden cıvıl cıvıl fuşya rengiyle tam yazlık bir renk Fuchsia Wars rengi. Bronz tene de çok yakışacak bir renk. Hayatta kullanmam, bana da yakışmaz zaten derken elimden düşmeyen bir ruj oldu bu renk. Opak ve parlak bitişli bir ruj.


Sünger uçlu aplikatörü ile kolay uygulanıyor ve dudaktaki kusurları da göstermiyor. Üst üste uygulanabilen yapıya sahip. Parlak bitişli olmasına rağmen yapış yapış değil. Kalıcılığı da bir şey yenip içilmezse 2-3 saat. Silindiğinde dudakta hafif pembelik kalıyor. 

Lip Paint Matte 201 Hollywood Beige


Matte seriden kahve alt tonlu bir nude rengi Hollywood Beige. Kremsi yapısıyla dudakları kurutmayan mat bir ruj. Fuchsia Wars gibi bu renk de bronz tene çok yakışacaktır. Üst üste uygulamak bu renkte biraz sıkıntılı. Ama kalıcılığı Fuchsia Wars' a göre çok daha iyi. Mat bitişli, yapış yapış olmayan bir ruj. 


Uygulandığında dudaktaki tüm kusurları göstermek gibi kötü bir özelliği var bu rengin. Matte serisinin her rengi mi böyle bilemiyorum ama Hollywood Beige rengi kullanmadan önce dudakları ölü deriden iyice temizlemek lazım. 
Bu renk benim dudaklarımda biraz açık durdu. Koyu renk rujların rengini açmak için ya da baz olarak kullamayı daha çok sevdim. Baz olarak kullandığımda üstüne sürdüğüm rujun da kalıcılığını arttırıyor. Ayrıca parlak bitişli rujların üstüne uyguladığımda da mat bitiş sağlıyor. Hollywood Beige rengi sayesinde ruj sayım 2 katına çıkmış gibi oldu :)

Loreal Lip Paint likit rujlardan sizin kullandığınız renkler var mı ? Eğer henüz denemediyseniz ve bu rujlar ilginizi çektiyse indirim dönemlerini takip etmenizi öneririm :) 

Görüşmek üzere...






8 yorum:

  1. Ben de mat seriden mor olanı çok sevdim! Hollywood Beige beni biraz hayal kırklığına uğrattı gerçi, daha homojen dursaymış çok iyi olurmuş... güle güle kullan canım, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hollywood Beige güzel bir dudak bazı oldu. O şekilde kullanmayı sevdim :) Mat ya da parlak farketmez bu rujların her rengi gelse keşke :))
      Ben de çok öpüyorum ..

      Sil
  2. 201 Hollywood'u beğendim. Ama diğeri çok parlak ve cafcaflı geldi. Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlke hayatımda ilk defa bu kadar parlak ve cafcaflı bir ruj kullanıyorum :))

      Sil
  3. Ben de matte serinin nude renklerine göz koydum fakat asla bulamıyorum. Alışveriş yasağıma zeval gelmesin diye evrenin bana 'katkısı' herhalde :D Pembiş için ben de hayatta kullanamam dedim ama duruşu çok güzelmiş,güle güle kullan.
    Öperim kocaman!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nude rujları bulursam senin için alayım Zeynuş, olmadı Hollywood Beige rengini sana göndereyim :)

      Sil
  4. İkinci paylaştığın renge bayıldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha günlük ve rahat kullanılabilecek bir renk çünkü :))

      Sil