15 Haziran 2017 Perşembe

La Roche Ürünleri

La Roche Posay adını Fransa’nın Güneydoğusunda ki küçük bir kasabasından almaktadır. Ancak günümüzde dermokozmetik ve cilt bakımında oldukça iddialı ve tanınır bir marka haline gelmiştir. Loreal’e ait bu marka bu kasabanın kaplıcalarınız, zengin mineralli şifalı sularını ilham alarak oluşturulmuştur. Bir efsaneye göre ise 14. Yy da Fransız kralın hükümdarlığı altında çalışan Bertrand Du Guesclin evine dönerken La Roche Posay kaynaklarını keşfeder ve su içmek için girdiği bu sudan egzamalarının iyileştiğini gördüğünde bu efsane dilden dile yayılmıştır.




La Roche Posay 1975 yılında ilk olarak eczacı Rene Lever tarafından dermatologların, dermatolojik uygulamalarda reçetelerine rahatlıkla yazılacak bir ürün olarak ortaya çıkmıştır. Fransa’ nın La Roche Posay şehrinde bulunan laboratuarlarında bu ürünlerde şehirde bulunan termal ve şifalı suları kullanılmaktadır.

 La Roche Posay termal suyunun ilk defa kontrolleri ise Pierre Milon adlı bir doktor tarafından yapılmıştır. Daha sonra 19. Yüzyılın başlarında Napoleon Bonaparte askerlerinin ciltteki ve vücutlarındaki hastalıklarını iyileştirmek için bir hastane kurdurmuştur. Devlet tarafından öne 1897 yılında Fransız Tıp Akademisi resmi olarak tanımış daha sonra ise 1905 yılında La Roche Posay bir termal spa merkezi olarak adlandırılmıştır.

Tamamen doğal içeriklerden hazırlanan ve geniş ürün yelpazesine sahip olan bir markadır. 30 yılı aşkın süredir lider marka konumundadır. Özellikle hassas ciltler için özel olarak seriler sunan marka birçok farklı cilt tipine de hitap etmektedir. Tüm La Roche Posay ürünleri zengin ve doğal içeriklere sahiptir. İçerisinde bulunan anti-oksidan, nemlendirme, rahatlatma, arındırma ve canlandırma gibi birçok özelliğe sahiptir. İçeriğindeki bileşenlerde termal sudan yararlanılmaktadır. Bu şifalı ve zengin içerikleri ile 30 yılı aşın sürede lider bir marka konumuna gelmiştir. Dermokozmotik bir marka olmakla beraber hem cilt bakımı hem temizleme hem de korunma gibi birden fazla ihtiyaca cevap verecek birçok serisi bulunmaktadır.

Yağlı ve akneye meyilli ciltler için; La Roche Posay Effaclar serisi, kuru ve neme ihtiyaç duyan ciltler için; La Roche Posay Hydreane serisi, hassas ciltler için La Roche Posay Toleriane serisi, yaşlanma ve kırışıklık karşıtı bakım için ise La Roche Posay Redermic serisi özel olarak geliştirilmiştir. Sadece cilt bakımında değil saç temizliği ve bakımında da özel serileri vardır. Dökülmeye meyilli ve hassas saç derisi için özel olarak La Roche Posay Kerium serisi; çok kuru ve hassas ciltler için ise; Nutiric ve Lipikar serisi özel olarak geliştirilmiştir. Sadece yetişkinler için değil daha hassas olan çocuk ve bebekler için güneşin zararlı ışınlarından korunma amaçlı La Roche Posay Anthelios serisi geliştirilmiştir.

Birçok farklı ülkede satışı yapılan ve zengin ürün yelpazesi ile birçok ihtiyacınıza cevap verecek bir markadır. Ürünleri arasında şampuan, güneş kremi, saç bakım kremleri, fondöten, maskara, vücut nemlendirici kremler, yüz nemlendiricili kremler, gibi dermatolojik ve kozmetik bazlı birçok ürün bulunmaktadır. 25.000 in üzerinde dermatoloğun ve kullanıcıların tavsiye ettiği bu marka dermotolojik olarak birçok testten geçmiştir. Uzmanlar tarafından geliştirilen ve içerisinde termal su kullanılarak oluşturulan ürünler yoğun talep görmektedir. Hassas ciltler ve birçok cilt tipine uygun olan özel içeriği ile her zaman cildinizi korumaya yardımcı olur. Cilt ve vücut bakımında önde gelen markalardan olan La Roche Posay dermatolojik olarak birçok testten geçmiştir. Son teknoloji ile ürütülen bu marka dünya çapında uzmanların ve kullanıcıların tavsiye ettiği bir markadır.

La Roche Posay ürünlerini aşağıdaki adresten indirimli satın alabilirsiniz:

www.narecza.com/la-roche-posay

2 yorum:

  1. La Roche POSAY ürünlerini severek ve beğenerek kullanıyorum...

    YanıtlaSil