14 Haziran 2017 Çarşamba

Bioderma Ürünleri

1970 ‘li yılların başından günümüze kadar gelen dünyaca bilinen bir markadır. 1970 yılında eczacı Jean Thorel tarafından kurulmuş olan dermokozmetik alanında dünyaca bilinen bir markadır. Markaya adını veren yaklaşımı ve felsefesidir. ‘’Biyolojiden güç alan dermatoloji’’ olarak benimsediği felsefesi ve geniş ürün yelpazesi ile kuruluşundan bugüne kadar aynı vizyonu ve misyonu benimseyerek yoluna devam etmektedir. Kurulduğu ilk zamanlardan itibaren dermatolojik bilgilerle ve doğal içerikleri ile ürünlerini özel olarak tasarlayan Bioderma uzmanların ve kullanıcıların tavsiye ettiği bir marka olarak karşımıza çıkmaktadır. Bioderma laboratuarları ilk olarak Kuzey Amerika’ da faaliyet göstermeye başlamıştır.




Bioderma felsefesi ve misyonu gereği cilt problemlerine karşı etkin bir çözüm oluşturmak, ciltte meydana gelen sorunların kökenini ve nedenini araştırmak, bu sorunların oluşum nedenini izlemek ve takip etmeyi benimsemiştir. Klinik araştırmalarını, ürün inovasyonu için kullanmaktadır. Ürünlerinde kullandığı özel teknolojiler ve zararlı madde içermeyen formüller ile cildinize benzersiz bir deneyim sunmaktadır. Sorun ve problemler için ayrı ayrı oluşturulmuş birçok serisi mevcuttur.

 Bioderma’ nın özel serileri; 10 farlı seriden oluşmaktadır. Hassas ciltler için; şampuan, deodorant, göz kremi, temizleyicilerden oluşan Sensibo serisi geliştirilmiştir. Bu serinin içerisinde 17 adet ürün bulunmaktadır. Bu serideki ürünler hassas ciltler için özel olarak geliştirilmiştir. Nemini kaybeden ve kuru ciltler için ise Bioderma Hydrabio serisi içerisinde nemlendiriciler, güneş kremleri ve temizleyici ürünler bulunmaktadır. Bu serideki ürünler cildinizin kaybettiği nemi geri kazandırmada yardımcı olur. Gözeneklerin tıkanmasına izin vermez ve cildi beslerken aynı zamanda nemlendirir ve canlı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Güneş kremleri ise içeriğindeki besleyici ve doğal özler sayesinde cildi derinlemesine beslerken aynı zamanda zararlı dış etkilerden korur. Cildi UVA ve UVB ışınlarından cildi korur. Zengin mineralleri sayesinde cildin nemlenmesine ve ışıltılı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Tüm cilt tipleri için kullanılabilir.

Bioderma Atoderm serisi ise çok kuru ve mat ciltler için özel olarak geliştirilmiştir. 13 adet üründen oluşmaktadır. Bu ürünler temizleyici kremler, nemlendiriciler, el kremleri, dudak balmları ve nemlendiricilerden oluşmaktadır. Bu ürünler ile cildinize derinlemesine nemlendirme ve bakım sağlarken cilde taze ve doğal bir görünüm kazandırmada da yardımcı olur. İçeriğindeki vitamin özleri ile cildi güçlendirir ve dış etkenlere karşı korumada yardımcı olur.

Bioderma ABCderm serisi ise hassas ciltler ve ayrı derecede hassas olan bebek ciltleri için özel olarak geliştirilmiştir. Cilt tiplerine göre içerisinde 13 adet ürün yelpazesine sahiptir. Bioderma Photoderm serisinde güneşten koruyucu kremler ve spreyler, nemlendiriciler bulunmaktadır. Bioderma Cicabio serisi de güneşten koruyucu losyon ve kremlerden oluşmaktadır. Bu ürünler ise cildinizi güneşin zararlı etkenlerinden korumaya yardımcı olur. Yüksek koruma içeriği ile sizi güneşin zararlı etkenlerinden korumaya yardımcı olur. Hassas ciltleri korumaya yardımcı olur aynı zamanda nemlendirme sağlar.

 Bioderma White Objective serisi kahverengi ve koyu lekelerden korunmanıza ve azaltılmasına yardımcı olmak için geliştirilmiş bir seridir. Leke gidermeye ve cilde parlak ve canlı bir görünüm kazandırmada yardımcı olur. İçerisinde besleyici serumlar, nemlendirici kremler ve temizleyici ürünler bulunmaktadır. Bu ürünler ise cilt için hem besleyici hem de onarıcı etkisi vardır. Kolay kullanımı ve pratik ambalajı ile güvenle ve rahatlıkla kullanabileceğiniz bir üründür. İçeriğinde bulunan besleyici ve onarıcı vitaminler ile cildi beslemeye yardımcı olurken içeriğindeki anti-aging etkisi sayesinde cildi yenilemeye katkıda bulunur. Bioderma Node serisi ise yıpranan ve neme ihtiyaç duyan saçlar ve hassas saç derisi için özel olarak geliştirilmiştir.

 Bioderma ürünleri %20 indirim ile Nar Ecza' dan alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder