21 Haziran 2017 Çarşamba

Amway Ankara Blogger Buluşması

Merhabalar,
Geçtiğimiz hafta sevgili Gülsen'in davetiyle Ankara Amway Plazada en yeni Amway ürünlerini tanımak için buluştuk.



Ana fikri Doğadan Gelen Bakım olan en yeni Amway Vücut Bakım Serisi G&H yani Gentle and Healty ( Hassas ve Sağlıklı ) ürünlerini ayrıntılı inceledik bu lansmanda.
G&H vücut bakım serisinin birbirini tamamlayan 3 ayrı koleksiyonu mevcut. Ürünler gerek içerikleriyle gerek ambalajlarıyla doğaya saygılı bir koleksiyon. Ambalajlar % 100 rüzgar enerjisinden elde edilen elektrikle üretilmiş ve % 100 geri dönüşümlü.
G&H vücut bakım serisi sülfat içermeyen ve ph dengeli formüller içeriyor. Tüm ürünler 3 yaş üzeri çocuklarda da rahatlıkla kullanılabilir formülasyona sahip.




Nourish +  

Çok kuru ve nemsiz ciltler için yoğun besleyici ve 24 saate kadar nem vaadeden bir koleksiyon Nourish + . İçeriği portakal çiçeği balı, shea yağı ve kabak çekirdeği yağından oluşuyor. Koleksiyonda duş jeli, vücut losyonu, cilt sabunu ve el kremi bulunuyor.


Refresh + 

Yağlı ve karma ciltlerin rahatlıkla kullanabileceği bir koleksiyon Refreh + . İçeriğinde aloe vera, üzüm çekirdeği özü ve yeşil çay özü bulunuyor. Cildi yağlandırmadan nemledirip yatıştırmayı vaadediyor. Adı gibi kokusu da fresh. Kokusunu erkeklerin de seveceği koleksiyonda duş jeli ve vücut sütü bulunuyor. 


Protect + 

Tüm aile bireylerinin kullanabileceği bakteri koruması ve koku kontrolü sağlayan ürünlerden oluşan bir koleksiyon Protect + . Koleksiyonda konsantre sıvı el sabunu, terlemeye karşı koku giderici roll-on deodorant, deodorant sprey ve sabun bulunuyor. İçeriğinde beyaz çay özü, cildin korunmasına ve yenilenmesine yardımcı olan doğal mineraller, vitamin c ve yaban mersini özü mevcut. 


1959 yılından beri dünyada, 1994 yılından beri Türkiye'de Amway , ailelere onları tamamen sağlıklı hissettirecek ve görünecek bütünsel vücut bakım ürünleri sunmakta olan bir marka. Renkli kozmetikte de oldukça güzel ürünlere sahip.
Bu keyifli lansmanda Amway ve G&H ürünleriyle ilgili bizleri bilgilendiren Didem hanım ve Şebnem hanıma; davet için sevgili Gülsen'e çok teşekkürler.

Ürünleri sırayla deneyip blogda en kısa zamanda yazacağım..

Yeni etkinliklerde görüşmek üzere...




4 yorum:

  1. Ya bu ürünler tam bizim eve göreymiş aslında Gül; ben katalog bulursam bir incelemeye alayım kendilerini :) Güle güle kullan şekerim, favorin hangisi olacak merak ediyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de tam sizlik Başak. İlk buluşmamızda ben sana katalog getireyim.
      Yoğun nem serisi favori olmaya aday gibi ama antibakteriyel serinin de kokusuna bayıldım ;))

      Sil
  2. yazın için teşekkür ederim canım diğer yazılarını merakla bekliyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Davetin için ben teşekkür ederim Gülsen. Ürünleri denedikçe yazacağım :)

      Sil