2 Mayıs 2017 Salı

Yves Rocher Ihlamur Özlü Şampuan

Dermatit sorunumu artık bilmeyeniniz kalmadı. Bu sorunum yüzünden de özellikle şampuan konusunda birazcık titizleniyorum. Yves Rocher şampuanlarıyla da saçlarım ve saç derim anlaştığından beri markanın ürünlerini severek kullanır oldum. En son Yves Rocher Ihlamur Özlü Şampuanı bitirdim.


Yves Rocher' in % 98 doğal içeriğe sahip bitkisel şampuan serisinden ıhlamur özlü bu şampuan. Parlaklık, kolay tarama ve yumuşaklık vaadediyor. Tüm saç tiplerine uygun olan bu şampuanı aile herkesin rahatlıkla kullanabileceğini yazmış açıklamalarında  Yves Rocher. İçeriğinde paraben, silikon ve renklendirici bulunmaması da büyük artısı.
Kıvırcık saçlarınız varsa eğer; kuru, nemsiz ve zor taranan saç nedir iyi biliyorsunuzdur. Kıvırcık saçların en büyük sorunu nemsizlik ve kurulukdur. Bazen ne yapılırsa yapılsın o kıvırcıkların kuruluğuna çare bulunmaz. Ihlamur özlü bu şampuan saçlara verdiği nemle kıvırcıklarımın biraz yatışmasına yardımcı oldu. Saçlarıma verdiği yumuşaklık ve banyo sonrası rahat taranmasını sağlamasını sevdim. Saç derimde irritasyona ve hassasiyete neden olmadı ama zaman zaman dermatitten dolayı oluşan yağlı kepeklenmeye de faydası olmadı. Gerçi bu şampuandan böyle bir beklentim yoktu ama ıhlamur özlü olunca belki bir ihtimal diye de düşünmedim değil.
Her saç tipine uygun olduğu söylense de yağlı saçlardan ziyade kuru ve normal saçların daha çok seveceği bir şampuan olduğunu düşünüyorum. Boyadan dolayı kuruyan saçlarınız varsa bu şampuanı siz de seversiniz. Ayrıca bu şampuanı kullanırken saç kremi kullanmaya da pek gerek kalmıyor.


Daha önce kullandığım Yves Rocher şampuanlarla kıyasladığımda bu şampuan biraz sıradan kaldı benim için. Saçıma verdiği nemi, temizlemesini sevmiş olsam da fiyatına göre yine de çok özellikli bir ürün olduğunu düşünmüyorum. Bu şampuanın en sevmediğim yanı da yoğun ıhlamur kokusu oldu. Eğer koku hassasiyetiniz varsa mağazada bu şampuanı mutlaka koklayıp alın. Neyse ki yıkama sonrası saçta kokusu kalmıyor. Banyonun da camını açınca sorun biraz daha ortadan kalkıyor benim için. 
İndirimsiz fiyatı 24,90 lira. Yves Rocher sık sık indirim yaptığı için daha uygun fiyata almak her zaman mümkün :)
Siz daha önce Yves Rocher şampuanlarını kullandınız mı ve de sevdiniz mi ? Yorumlarınızı benimle paylaşırsanız sevinirim..

Görüşmek üzere...

8 yorum:

  1. Bana doğum günü alışverişimde hediye verilmişti bu şampuan; fakat annemde duruyor :) Onlarda duş aldığım zaman kullanıyorum; aslında kullandığım zaman saçlarımdaki etkisini de seviyorum. Fakat özellikle alacağım bir şampuan olmadı benim de. Diğer Brilliance olan çeşidini daha çok sevdim. Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazmayı unutmuşum, bana da doğum günümde gelmişti bu şampuan. Yoksa haberim bile olmayabilirdi kendisinden :)) Saçlarımı kurutmasına rağmen ısırganlı olanı sevmiştim ben de. Elimde 2 çeşidi daha var, bakalım onlar nasıl çıkacak..
      Öpüyorum çok..

      Sil
  2. Ihlamurun kokusuna da kendisine de baylırımm. Benim saç tipime gayet uygunmuş. Yves rocher in duş jellerini de şampuanlarını da denemedim. Alacağım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gökçeee tam senlikmiş o zaman bu şampuan :)) Doğumgününü bekle bence :))

      Sil
  3. Markaya hastayım ama renkli kozmetiğine...kalbini sevdiğim pırlanta... Muahhh

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cilt bakım ürünleri de son zamanlarda oldukça başarılı. Dene bence Kubiş :)

      Sil
  4. Ben henüz şampuanlarını deneme fırsatıbulamadım. Benim de kuru ve dalgalı saçlarım var. Ne yazıkki bu kuru halleri çabuk kırılmalarına neden oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kıvırcık saçlar için olan şampuanından kuzenim çok memnundu. Ben henüz denemedim ama aklında olsun Burçak'cım :) Hindistan cevizi yağını banyo sonrası serum gibi uçlara çok az uygulamak benim kıvırcıklara iyi gelmişti. Senin de seveceğini düşünüyorum bu yöntemi :)

      Sil