30 Mayıs 2017 Salı

Mac Fruity Juicy Koleksiyonu Bronzing Powder - Baiana

Merhabalar,
Geçtiğimiz haftalarda katıldığım Mac'in 2017 yaz koleksiyonu Fruity Juicy Koleksiyonunun lansman ayrıntılarından ve koleksiyon ürünlerinden kısaca bahsetmiştim. Bugün de lansmanda bizlere hediye edilen bronzerlardan Baiana rengini anlatacağım sizlere. Koleksiyon halen satıştayken limited edition olan bu ürünlerden belki almak istedikleriniz de olabilir..



Baiana Bronzing Powder koleksiyonun tek mat bronzerı. Uygularken tozutmayan ipeksi ve yumuşacık bir yapıya sahip. 


Rengi koyu gibi görünse de cilde uygulandığında güneşten çok hafif bronzlaşmış görüntüsü yakalamada oldukça başarılı bir bronzer. Çok beyaz tenliler dışında kumral ve esmer tenler için gayet uyumlu bir renk Baiana bronzer.






İçinde kızıllıklar barındıran sıcak bir kahverengi Baiana Bronzer. Gerçi yabancı bloglarda soğuk alt tonlu kahverengi denmiş ama bence gayet sıcak bir tona sahip. 
Baiana Bronzer hem bronzer olarak hem de kontür yapmak için ideal bir renk. Ben bu bronzerı her iki şekilde de kullanmayı sevdim. En rahat uygulamayı Real Techniques Contuor Brush ile yapıyorum. Kalıcılığı da 4-5 saat gayet başarılı. Kalıcılığını daha uzun süre deneme şansım olamadı henüz. 



Yazın gelmemekte inat ettiği bu günlerde Fruity Juicy koleksiyonu sayesinde hafif bronz dokunuşlar az da olsa keyif verebiliyor. Bence bu koleksiyonun en güzel parçaları bronzerlar olmuş. Peki siz bu koleksiyondan neleri sevdiniz ve neler aldınız. 

Henüz alışveriş yapmadıysanız ve bir şeyler almak istiyorsanız önceliği bronzerlara verin derim ben 😉






10 yorum:

  1. Gül'cüm, rengi sana baya uymuş bronzerın gerçekten. Tonu gayet hoş. Güle güle kullan canım, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renk şansıma çok uygun oldu, ben de çok sevdim.
      Öpüyorum ben de..

      Sil
  2. Bence de gayet sıcak bir kahve ;) Ama çok güzel cnm güle güle kullan. Zaten yaz geldiği için tam da bronzer zamanı ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Soğuk diyenlere bir anlam veremedim ben de zaten :)) Çok teşekkür ediyorum canım..

      Sil
  3. Yılın başından beri Mac'in çıkarttığı en başarılı koleksiyon bu oldu bence. Tüm bronzerlar bir Harika ve her cilt tonu kendine uygun bir bronzer bulabilir; en azından Türkiye'de. 😊
    Bence de bu koleksiyonda herkes bronzerlara göz atmalı; benimse aklım fırçalarda kaldı. Fakat indirimsiz almayı da planlamıyorum 😁
    Yabancı bloglarda soğuk alt tonlu demelerine şok oldum yalnız, bence kontrast ayarlarına baktırsınlar gözlerinin 😂😂
    Öperim çok!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yabancılar bu işi bilmiyor bence :)))
      Koleksiyon özellikle de bronzerlar efsane olmuş. Fırçalarda hepimizin gözü var da cüzdanlar memnun değil bu durumdan :))))

      Sil
  4. güzel bir bronzer ama sanırım benim gibi açık tenliler için bir tık koyu geldi,sayfanızı yeni takip etmeye başladım,bende sayfama beklerim,
    sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koleksiyonda her tene uygun bronzer bulunuyor. Açık tenliler Delicates rengine bakabilir :)

      Sil
  5. kontör için güzel bir renk :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem kontür, hem bronzer olarak çok uygun bu ürün..

      Sil