16 Mayıs 2017 Salı

Loreal Yaza Merhaba Etkinliği

Merhabalar,
Geçtiğimiz haftalarda sevgili Nilgün 'ün davetiyle Ankara Kentpark Rossmann mağazasında Yaza Merhaba etkinliğinde buluştuk. Loreal güzellik uzmanı Yağmur hanım bizlere yeni serileri tüm ayrıntılarıyla anlattı bu buluşmada.



Öncelikle son zamanlarda sıkça görmeye başladığımız Saf Kil  ve Değerli Çiçekler serilerinden başladı anlatmaya Yağmur hanım. 



Saf kil maskeleri detoks, arındırıcı ve peeling etkili olmak üzere 3 çeşit. Serinin temizleme jelleri de bulunuyor. İçeriğinde 3 saf kil ( arı kil, montmorillonit kili, rhassoul kili )  ve özelliklerinde göre okaliptüs, kırmızı yosun ve kömür bulunuyor. 


Kozmetik marketlerde görmeye başladığımdan beri oldukça merak ettiğim bir seriydi Değerli Çiçekler serisi. Normal / karma ve kuru / hassas ciltlere uygun serinin temizleme sütü, toniği, temizleme jeli ve mendilleri mevcut. Mis gibi kokan bu serinin içerikleri de fena sayılmaz.



Cilt bakım ürünlerinden sonra sıra renkli kozmetiği geldi. Mat bitişli Infaillible Lip Paint Matte ve parlak bitişli Infaillible Lacquer gerek renkleri gerek yapılarıyla oldukça baştan çıkarıcıydı. Mat rujların 6 rengi, parlak olanların 4 rengi mevcut. Rujların ayrıntılı yazısını en kısa zamanda yazacağım.

Infaillible / Eye Paint

Infaillible   / Gel Crayon 24H Waterproof 


Infaillible 24 saat kalıcı Gel Crayon ve Infaillible Eye Paint renkleriyle beni benden aldı. Göz kalemleri sürüldükten sonra sabitlenme özelliğine sahip. Elinizle uzun uzun gözlerinizi ovuşturmadığınız sürece bütün bir gün durabiliyor.
Eye Paint likit göz farları da kalemler gibi sabitlenme özelliğine sahip. Kalıcılıkları da yine tüm gün diyebilirim. Kalem ve farın da yazısını da yine blogda yazacağım.


Infaillible serisini o kadar geniş tutmuş ki Loreal her ürününü uzun uzun inceledik. Blush paint allık paleti, 20 kata kadar dolgunluk vaadeden False Lash Superstar maskara, Total Cover kapatıcı paleti serinin ilgi çekici ürünleriydi. 


2 saat için toplanıp yine mağazayı kapatıp günü bitirdiğimiz keyifli bir etkinlik oldu Loreal Yaza Merhaba etkinliği. O gün yağan yağmur bile bizi etkilememişti :)

Bu keyifli etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Yeni etkinliklerde görüşmek üzere...


6 yorum:

  1. Infaillible kalemler benim de favorim oldu! Bayılıyorum! Bu keyifli günü yeniden okumak çok iyi geldi! Ellerine sağlık, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalemlerin her rengini alabilirim, zor tutuyorum kendimi :)) Kocaman öptüm..

      Sil
  2. Tüm storylerinizi izlemiştim. Bir nevi etkinlikteydim ben de :)))))) Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
  3. Merak ettim allık paletini en sevdiğim yardımcı olur kendisi 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allık paleti benim de çok hoşuma gitti ama elimde çok allık var :)

      Sil