5 Nisan 2017 Çarşamba

Yurt Dışı To Save Alışverişi

Merhabalar,
Alışveriş yapmayı sevmiyorum diyen var mıdır bilmiyorum. Ben alışverişi seven gruptanım. Son zamanlarda da yurt dışı alışverişlerine takmış durumdayım. Uygun fiyatları, ücretsiz kargo ve bol ürün çeşidiyle yurt dışı alışveriş sitelerinde vakit geçirmeyi de seviyorum.
Sevgili Nilgün ve Başak'da görüp incelemeye aldığım To Save sitesinden sonunda dayanamayıp güzel bir alışveriş yaptım.



Hem sitenin müşteri memnuniyetini görmek, hem de ürünlerin kalitesini anlamak için ilk alışverişimi bilerek az tuttum.Tabi bunda dolar kurunun da biraz etkisi olmadı değil. Kargom gelene kadar geçen sürede tüm sorularımın da yanıtlarını olumlu yönde aldım. Kargom 1 ayı geçen bir sürede geldi. Firmaya bunu ilettiğimde hemen ilgilendiler ve kargom gelene kadar benimle bağlantıda kaldılar. Keşke bizim yerli firmalarımız da bu kadar hassas davransalar müşterilerine.


Siteden ilk aldığım ürün bu yumuşacık 12 parça fırça seti oldu. Göz makyajında kullandığım fırçalarım çok fazla değildi. Böyle bir sette işimi fazlasıyla göreceği için bir şans vermek istedim. Kargom gelince çok doğru bir alışveriş yaptığımı görmek ayrıca mutlu etti beni. 


Fırçalarımı gelir gelmez yıkadım ve kullanmaya başladım. Yıkarken hiç kıl dökmediler. Kılları yumuşacık. Farları uygularken de gayet başarılı buldum bu fırçaları. Umarım kullandıkça daha da memnun kalırım :))


Yazın küçük çapraz çantaları kullanmayı daha çok seviyorum. To Save'den de böyle bir çanta bakarken somon rengi, simli detayıyla bu minik çanta sepetime giriverdi. Cüzdan, bir ruj belki bir ayna attım mı çantama dışarı çıkmaya hazırım :)


Çantanın en sevdiğim detayı bu simli bölümü oldu. Yazın ışıl ışıl gezerim artık..


Son olarak basic tişört ve gömlekler kullanmak için kristal taşlı bu kolyeyi aldım. İlk kullandığımda arkadaşlarımın epey övdüğü bu kolyenin benzerlerini de almayı düşünüyorum. Az ama öz yurt dışı alışverişim bu şekildeydi. 
Hem fiyatlarıyla hem de ürünlerinin kalitesiyle sık sık alışveriş yapacağım bir site olacağa benziyor To Save. 
 Yaza saçlarımı kısalmayı düşünürken To Save sitesinin kardeş sitesi Rose Hair Extensions 'ı da görmem ilginç bir tesadüf oldu. Belki oradan da bir alışveriş yapabilirim :))




14 yorum:

  1. fırçalar çok tatlı güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  2. Hepsini güle güle kullan Gül'cüğüm! Kolye kardeşliğimizi de tebrik ederim ayrıca :))) Ya fırçalarına bayıldım; onlardan ben de almak istiyorum. Çanta da gerçekten çok güzel, tam yazlıkmış! İyi günlerde kullan hepsini! Öperim çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rose-gold sevgisi kardeşliğinden sonra bu kolye kardeşliği de güzel ol :) Sevdiğim arkadaşlarımla pişti olmayı seviyorum :)) İlk buluşmamızda fırçaları incelemen için getireceğim, mutlaka alalım sana da canikom. Cicilerimizi ikimiz de güzel günlerde kullanalım..
      Ben de çok öpüyorum..

      Sil
  3. Güle güle kullan Gül'cim. Hepsi de birbirinden güzel. Çantaya ayrıca bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha güzelleri senin olsun Gökçe'cim. Çantadan sana da mı alsak ki :)

      Sil
  4. Güzel günlerde kullan,ilerleyen zamanlarda sorun yaşamaszın inşallah fırçalarla.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Telaşlı Makyaj hanım :)) Umarım yumoş fırçalar üzmez beni :))

      Sil
  5. Güle güle kullan Gül'cüm, fırçalar çok güzel görünüyorlar😍❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Blana'cım, daha güzelleri senin olsun canım.. Fırçalar umduğumdan da güzel çıktılar, çok mutlu oldum :))

      Sil