18 Nisan 2017 Salı

Sheida All In One Maskara

Merhabalar,
Bugün hemen hemen her bloggerın bayıldığı bir ürünü anlatacağım size. Son zamanlarda sıkça instagramda rastladığınızı düşündüğüm bir ürün , Sheida All In One Mascara Pino Kozmetik etkinliğinde gelen hediyelerdendi.




Oldukça merak ettiğim bir üründü Sheida maskara. Elimde açık maskara çok olunca hemen kullanamamıştım. Ama kullanınca benim için hayal kırıklığı olan bu maskarayı kullanmasam da olurmuş.



İnce silikon fırçaya sahip bu maskara. Bu tarz ince fırçalar kirpikleri tek tek ayırmada genelde başarılı fırçalar. Ama benim kirpiklerimi tek tek ayırmak bir tarafa, aksine yapıştırdı ve ağırlaştırdı. Başka bir maskara kullandıktan sonra son kat olarak uyguladığımda biraz daha iyi bir sonuç aldım ama kirpiklerimi ağırlaştırmasını hiç sevemedim. Sanki kirpiklerime karıncalar oturuyor gibi bu maskarayı kullandığım zaman.
Kalıcı, gün içinde dökülme yapmayan, koyu siyah rengiyle oldukça sevilesi bir maskara olması gerekiyordu aslında. Ama durum hayaller hayatlar seviyesinde kaldı.




Temizlerken de çok zorlandığım bir maskara oldu. Maybelline Lash Sensational maskaraya temizlenmiyor diyenler Sheida'dan sonra fikirlerini değiştirecektir eminim. Çift fazlı temizleyiciyle silip yüzümü yıkadıktan sonra ancak temizlenmiş oluyor.


Benim varmış taklidi yapan kirpiklerimde Sheida maskaranın 2 kat uygulanmış hali işte bu şekilde. Yapışmış, ağırlaşmış ve tel tel duran kirpikler benim için büyük hayal kırıklığı oldu. Çünkü bu maskara ile ilgili her yorum olumlu olunca haliyle beklentim de yüksekti. Ama bu durumun tamamen benim kirpik yapımla alakalı olduğunu söyleyebilirim. Çünkü arkadaşlarımda gördüğüm sonuçlar mükemmel.
Belki biraz kuruduktan sonra daha iyi anlaşırız diye düşünüyorum ve inatla kullanmaya da devam ediyorum :)) Bir umut işte..

Sonuç olarak herkesin çok sevdiği bu maskara benim çipil kirpiklerimle anlaşamadı. Ama belki siz seversiniz...

10 yorum:

  1. Ben de diyecektim. Senin kirpik yapınla alakalı olabilir diye sen yazmışsın :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamamen benim kirpik yapımla alakalı çünkü benim dışımda kimde gördüysem muhteşem duruyor :)

      Sil
  2. Çok şaşırdım 🙈 Kozmetik işte böyle.. herkeste farklı duruyor. Kesin kanaat getirdim artık herkesin kirpik farkından kaynaklı olsa gerek, performans fark ediyor maskaralarda..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle benim kirpiklerimle alakalı bu durum, yoksa gayet güzel bir ürün. Dediğin gibi kozmetik beğenisi hepimize göre değişkenlik gösterebiliyor Bahar'cım :))

      Sil
  3. Ben bu maskaraya karşı pek bir hevesliydim🙈 Fakat maskaralar kirpik yapısına göre cidden farklı duruyor. Belki biraz kuruyunca daha iyi olur Gül'cüm😊😊 Öpüyorum❤️❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ezgi'nin kirpiklerinde muhteşem duruyor mesela :) Belki sen de seveceksin bu rimeli Blana, bence denemelisin :))
      Ben de çok öpüyorum..

      Sil
  4. ben de yeni aldım fena değil sevdim sürekli de kullanabilirim sanki ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenen tarafta olmanıza sevindim, güle güle kullanın :))

      Sil
  5. Gül'cüm, hep konuşuyoruz; geçen Ezgi de söyleyince oturdu cidden. Bu maskara kirpikleri zayıf olanlara hiç uygun değil gerçekten. Doğal olarak kıvrık ve ortalama gürlükte kirpikleri olanlarda (misal ben) resmen takma kirpik etkisi yaratıyor. Dediğin gibi, maskara performansı kirpik yapısı ile çok ilgili, çok sevdiğimiz bu maskaradan sonuç alamamana üzüldüm. Umarım gönlüne göresini bulursun şekerim! Öptüm!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğeniler, beklentiler hepimizin yapısına göre değişebiliyor. İşte bu yüzden de aslında kötü olmayan bir ürünü de sırf bizde istenilen sonucu vermedi diye kötülemek çok anlamsız oluyor. Sheida maskaranın tombul fırçalı bir çeşididaha varmış, belki onunla anlaşabilirim :) Gerçi gönlümün efendisini de buldum çok şükür :))
      Ben de kocaman öptüm canikom...

      Sil