10 Nisan 2017 Pazartesi

Dalton Marine Keşif Etkinliği

Merhabalar,
Geçtiğimiz haftalarda sevgili Nilgün’nün davetiyle Dalton Marine Kozmetiği keşfetmek için buluştuk. Markayla daha önce katıldığımız bir davette tanışmış ve birkaç ürününü kullanma şansı bulmuştum. Bu etkinlikte de markayı çok daha yakından tanıma fırsatımız oldu.





Dalton Marine Kozmetik denizden gelen içerikleri kullanan bir Alman markası. Cilt bakım ürünlerinde Alman markalarına karşı ayrı bir sevgim vardır. Bu da Alman Dermatoloji Derneğinin ürünleri denetleme konusundaki hassasiyetlerinin etkisi var. Dalton Marine markasının da Alman menşeili olduğunu duyunca daha da ilgimi çekmişti.



Dalton ürünlerinde ana madde Celumer Deniz Özü. Celumer plankton, yosun , havyar, istiridye, midye ve deniz suyundan oluşan 6 etken maddeden oluşuyor. Bu maddeler cildin korunması, gençleşmesi ve bakımı için çalışan, ciltle uyumlu etken maddeler. Denizden gelen bu değerli içerikler insan vücuduyla büyük benzerliklere sahipler. 20. yüzyılın başlarında bu uyum keşfedilmiş ve günümüz kozmetik dünyasında kullanılan önemli içeriklerden olmuşlar. Denizlerde bulunan tuz ve mineral özlerini karışımları insan vücudu tarafından da tanımlanabilmekte. Bu benzerlikten dolayı da cildin en derin katmanlarına kadar inerek cildin yeniden yapılanmasını, canlanmasını sağlıyor bu içerikler. Yani cilt bu maddeleri kendi yapı taşlarına benzettiği için kolayca emilimini sağlayarak cildin en alt tabakalarına kadar inip bozulan yaşlanan ve deforme olan dokuları onarıp yenilenmelerine yardımcı oluyorlarmış. Sıradan kremlerin cildin üst katmalarından çok fazla derine inemediğini düşünürsek Celumer’in cilt için yaptığı işin ne kadar önemli olduğunu anlayabiliriz.



Kısa ama bilgilendirici sunumdan sonra ürünleri uygulamalı tanımak için bakım odasına geçtik. Günün şanslısı Fulya ve yine bendim :)) Uygulamada ilk olarak ciltlerimiz temizlendi. Sonrasında temizlenen cilde Vital Lift maske uygulandı. 15 dakika ciltte kalan maske cildi derinlemesine beslerken cildin hangi noktalarında deformasyon olduğunu da gösteriyor. Yani cildin haritasını çıkartıyor. Bu haritaya göre de cildin ihtiyacı olan olan ürünlerle cilt destekleniyor. Maske sonrası cilt tonu da açılıp, cilt daha aydınlık bir görünüm kazandı. Benim cildime maske sonrası hassasiyet için yatıştırıcı ürünler uygulandı..



Merak ettiğim bir markayı çok daha yakından tanıdığımız bu keyifli etkinliğin ayrıntıları böyleydi. Etkinlik sonrası denememiz için hediye edilen ürün testerlarını diğer deneneceklerin yanına koydum bile. Bu keyifli etkinlik için sevgili Nilgün’e ve Dalton Marine ekibine çok teşekkürler..

Yeni buluşmalarda görüşmek üzere…

6 yorum:

  1. Keyifli bir etkinlikti markanın ürünlerini daha önce hiç denememiştim bu açıdan da ürünleri keşfetme şansı süper oldu.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürünlerini ben sevmiştim, umarım sen de seversin :)

      Sil
  2. Bu markanın ürünlerini çok merak ediyorum, oldukça işe yarayacakmış gibi hissettiriyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bendeki testerları göndereyim sana Gökçe :))
      Düzenli kullanımda işe yaradıkları kesin..

      Sil
  3. Aahahaha ailemizin cilt bakım deneği Gül demek istiyorum; ama ne güzel oluyor valla! Yine birlikte çok güzeldik! Öpüyorum seni!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kartvizit bastıracağım Kalifiye Cilt Bakım Deneği diye, ne dersin şekercim :))))
      Beraber olduğumuz her etkinlik her koşulda güzel oluyor ki :))
      Ben de çok öptüm...

      Sil