4 Nisan 2017 Salı

Atelier Rebul Mağaza Turu ve Cilt Bakımı

Rebul beni çocukluğuma götüren markalardan biridir. Kolonyalarını da bir başka severim Rebul'ün. Yıllar içinde İstanbul Taksim'deki eczaneden başlayan yolculuk şimdi Rebul Atelier ismiyle butik mağaza zincirleri olarak daha da büyümeye devam ediyor.  Artık sadece kolonyalarıyla değil cilt bakım ürünleriyle de sıkça konuşacağız Rebul markasını..




Geçtiğimiz haftalarda canım arkadaşım Başak'ın davetiyle Armada Rebul mağazasında buluştuk. Hem cilt bakım ürünlerini tanıyıp hem de mini cilt bakımı yaptırdığımız keyifli bir mağaza turu oldu bu buluşma.


Mağazaya girer girmez ilk işim kokuları incelemek oldu. Sadece kolonyalar değil her zevke uygun kokular da üretiyor  Rebul. Ve bu kokular benim gibi kokulara hassasiyeti olan kişilerin bile rahatlıkla kullanabileceği ürünler. 2 saate yakın kaldığımız mağazada o kadar kokunun içinde nefesim tıkanmadan kalabildim.


Buluşmamızın asıl amacı olan cilt bakım ürünlerini de incelemeye uygulamalı olarak başladık. Sevgili Nilgün ve ben konu mankeniydik. Ve günün sonunda pamuk gibi ciltlerimizle eve döndük.


Cilt bakıma cilt temizliğiyle başlandı. Temizlenen ciltten hem makyaj kalıntılarını hem de ölü deriyi temizlemek için Derinlemesine Temizleyici Peeling uygulandı. İçinde minik partiküller olan bu peeling hassas ciltler için de uygun bir ürün. Mağaza müdürü Hacer hanım bu peelingin günlük kullanıma uygun olduğunu da ekledi. Ama cildiniz çok hassassa eğer haftada 2 kere uygulamak yeterli gelecektir bence.


Temizlenen cildime peeling sonrası önce nem maskesi ardından da nemlendirici serum Hydra Elixir uygulandı. Ciltte yağlı his bırakmayan hemen emilip nemlendiren bir serum Hydra Elixir. İçeriğinde bulunan Hyaluronik Asit ve E vitaminiyle cildi nemlendirip besleyen bir serum.


Anti-aging göz kremi ve kızarıklıklarımı yatıştıran Dermarose Kızarıklık Giderici Krem uygulamasıyla mini cilt bakımım bitti. Cilt bakımı sonunda hem benim, hem Nilgün'ün cildi pırıl pırıl ve yumuşacıktı.


Rebul sadece cilt bakımında değil vücut bakım ürünlerinde de oldukça iddialı. Özellikle incelme ve sıkılaşma için olan kremlerinde 6 haftada 3,8 cm incelmeyi vaadediyor. Eğer sonuç alamazsanız Rebul paranızı iade ediyor. Sonuç alıp bunu firmaya bildirdiğinizde de sürpriz bir hediye sizi bekliyor.





Günün sonunda Hacer hanım cilt tiplerimize uygun merak ettiğimiz ürünlerin testerlarından denememiz için verdi. 
Sevdiğim bir markayı daha da yakından tanıdığımız bu keyifli buluşma için sevgili Başak'a ve Hacer hanıma çok teşekkürler. 



4 yorum:

  1. Gül'cüm, çok güzel denk geldi gerçekten, hem markayı hem de Hacer Hanım'ı daha yakından tanıma şansı bulduk. Ürünleri de çok merak ediyorum; elimdekileri denemeye yakında başlayacağım. Öptüm çok!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle etkinlikleri ben de çok seviyorum, markaları daha da ayrıntılı tanıyoruz. Davetin için tekrar teşekkür ederim Başak'cım..
      Çok öpüyorum ben de..

      Sil
  2. Rebul'un cilt bakım ürünlerini çok merak ediyorum. Bu şekilde bir etkinlikle ürünleri tanımak da çok iyi oluyor😊 Kocaman öpüyorum❤❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke tüm markalar böyle etkinliklerle ürünlerini bizlere tanıtsa. Çok daha faydalı ve keyifli oluyor bu tarz etkinlikler..
      Yolun Rebul mağazasına düşerse mutlaka ürünlerin testerlarından almaya çalış :))
      Ben de çok öpüyorum Blana..

      Sil