28 Mart 2017 Salı

Yves Rocher Hydra Vegetal Yoğun Nem Kremi

Merhabalar,
Geçtiğimiz aylarda Yves Rocher firmasından dolu dolu bir paket gelmişti. Gelen ürünleri denemek için sıraya koydum ama içlerinden bir tanesini hemen kullanmaya başladım. İyi olacak hastanın ayağına doktor gelirmiş derler ya, paketten çıkan Yves Rocher Hydra Vegetal 24 Saat Derinlemesine Nemlendiren Jel Krem tam da nemsiz cildimin ilacı gibi oldu.





Mevsim dönümlerinde nemsiz cildim daha da kurur ve gerilir. Bu kuruluk ve gerginliğe bir de mevsimsel egzama da eşlik eder ki bazen, işte o zaman benim cildim tadından yenmez. Ne sürersem süreyim kuru, nemsiz, kırmızı bir cilde sahip olurum. Yeterli neme sahip olmayan cildimde her tür makyaj malzemesi de çorak tarla misali parça parça olur. Özellikle de burun üstü, ve yanaklardaki pul pul ve parça parça görüntüden dolayı makyaj yapasım gelmez. Bu dönemlerde ne yazık ki peelingler de işe yaramaz benim pek sevgili cildimde.


Yine böyle sorunlar yaşamaya başladığım bir dönemde hangi kreme geçsem ki derken gelen Yves Rocher paketinden çıkan Hydra Vegetal kremin 24 saat nemlendirme vaadini okuyunca hemen kullanmaya başladım. İlk 2 hafta sadece kremi uyguladım sabah-akşam temiz cildime. ' hafta sonra serumlarla beraber kullanmaya devam ettim.
Kremi tek başına kullandığım 2 hafta cildimde yaşadığım sorunun en yoğun olduğu dönemdi. Hatta egzama atağım da başlamak üzereydi. İlk günlerden itibaren cildime verdiği nem ciddi anlamda rahatlattı beni. Serumlarla beraber kullandığımda da nem verme etkisinin biraz daha arttığını hissettim.
Hydra Vegetal kremi kullandığım süre boyunca cildimdeki nemsizlik giderek azaldı. Akşam uyguladığımda sabahları aynada sağlıklı bir ciltle karşılaşmak büyük keyif diyebilirim. Kremi kullanmaya başladıktan 1 hafta kadar sonra parça parça duran makyaj görüntüsü de ortadan kalktı. Canım, biricik egzamam da atağa geçemeden bitti gitti bu mevsim geçişinde.
Yumuşak, cilt tarafından hemen emilen bir yapısı var kremin. Kokusu taze kesilmiş çimen, erik gibi yeşil bir koku. Pek sevmedim ama uyguladıktan sonra hemen yok olduğu için çok da rahatsız etmedi beni. 24 saat olmasa da en az 12 saat cildimi nemli tutan bir krem oldu.



" Nemini kaybetmiş normal ve karmaya dönük ciltler için özel olarak geliştirilmiş olan Nemlendirici Jel Krem, Akçaağaç ve Mavi Agav Özsularının aktif moleküllerini cildin ihtiyaç duyduğu nem dengesini sağlamak için kullanır. Organik Hamamelis Suyunun yatıştırıcı etkisi sayesinde nemini kaybetmiş ciltlerdeki gerginlik ve rahatsızlık hissiyle savaşır. Cilt nemini tüm dış etkenlere rağmen 24 saat boyunca korur. "

Benim için bu vaadleri gerçekleştiren bir krem oldu Yves Rocher Hydra Vegetal 24 Saat Derinlemesine Nemlendiren Jel Krem. Cildimde herhangi bir hassasiyete ve sivilceye neden olmadı. Aksine cildimi yatıştırıp nemlendirdi. Kremin kırışıklıklara iyi gelecek gibi bir iddiası olmamasına rağmen, cilde verdiği yoğun nem sayesinde ince kırışıklarda da işe yaradığını eklemeliyim.
Oldukça da bereketli bir krem oldu Hydra Vegetal. Yaklaşık 2 aya yakın bir zamandır kullanmama rağmen henüz yarısına geldim kavanozun. Yetecek miktarda ürünü 2 avucumun arasında ısıtıp tüm yüz, boyun ve dekolteye uyguluyorum. Isıtarak uygulandığında kremin emilimi çok daha iyi oluyor.

Mevsim geçişlerinde yaşadığım sorunlara uygun kremini buldum artık. Siz de benim gibi benzer sorunlar yaşıyorsanız ya da sadece nemsizlikten şikayet ediyorsanız Hydra Vegetal kremi denemenizi öneririm.

Görüşmek üzere...

12 yorum:

  1. Bayadir bu kremin yazisini ariyordum.Bana biraz yagli gibi geldi ondan.. emilemedi bi.. yani biraz uzun surdu.. ama dediginiz gb isitarak uyguladigimda cozdum durumu sanki.. deniyorum hala derken simdi bu yazoya denk geldim.😍😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım yazım sorularına cevap olmuştur :) Seninle konuştuktan sonra yüzüme klasik krem sürdüğümüz yöntemle uyguladığımda yağlı his bende de oldu. İşin sırrı avuç içinde ısıtmakmış demek ki :) Umarım bu yöntemle memnun kalırsın kremden..

      Sil
  2. İşine yaramasına çok sevindim Gül! Süper olmuş! Benim de nemlendiricim bitmek üzere; sanırım önümüzdeki hafta Serum Vegetal kremleri denemeye başlayacağım ben de artık :) Güle güle kullan canım, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam da şikayetlerimin başladığı zamanda gelmesi çok denk geldi. Senin yorumlarını beklemekteyim Başak, bakalım sen memnun kalacak mısın ? Gerçi sendekiler serinin başka ürünleriydi değil mi, yanlış hatırlamıyorsam :)
      İkimiz de güzel günlerde kullanalım, ben de çok öpüyorum..

      Sil
  3. galiba bu doktor bana da iyi gelecek , hemen denenmeli ... sevgiler....

    YanıtlaSil
  4. I never have this product, but possible buy ;)
    I follow you too ;)
    Have a nice day ;)
    Leyraa Blog

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dear Ana, I like Yves Rocher products. That's are good products. You can try Yves Rocher :)
      Thank you for yoru comment. I'll visit your blog :)

      Sil
  5. Nice blog! I follow You! Kisses:*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you for your comment dear Jenovia..
      I'll visit your blog :)

      Sil
  6. Güle güle kulan Gül'cüm demek ki bundan sonra uyum sağlamadığını düşündüğüm kremlerimi bir de avuç içinde ısıtıp süreceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Gökçe :) Aslında bütün kremleri avuç içinde ısıtıp uygulamak daha doğru bir yöntemmiş. Bundan sonra kremlerimi bu şekilde kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum ..

      Sil