16 Mart 2017 Perşembe

Darphin İle Aromatik El Bakımı

Merhabalar,
Cildimize ne kadar iyi bakarsak bakalım ellerimiz  yaşımızı ele veren yerlerimizdir ne yazık ki. Bu yüzden de ayrı bir özen ister ellerimiz. Sürekli suyla haşır neşirsek bir de ekstra bakıma ihtiyaç duyarız.
Geçtiğimiz cumartesi günü sevgili Nilgün 'ün davetiyle  Darphin ürünleriyle el bakımı yaptırmak üzere Oran Bayram Eczanesi 'nde buluştuk blogger arkadaşlarımla.




Darphin 1958 yılından beri aromatik bitkileri ve esansları kullanan dermokozmetik segmentinde bir marka. Kurucusu Pierre Darphin eşsiz ve lüks cilt bakımı yaratma felsefesiyle yola çıkmış ve yarattığı özel formüllerle halen bizlere sonsuz güzelliği vaadetmeye devam eden bir marka olmuş.



El bakımımız güzel bir masajla başladı. Masajda Darphin'in değerli bitki yağlarından oluşan çok yönlü canlandırıcı bakım yağı kullanıldı. The Revitalizing Oil saça, tüm vücuda hatta yüze bile uygulanabilen aromatik bakım yağı. Gül ağacı yağı, ayçiçeği yağı, kayısı çekirdeği yağı, argan ve jojoba tohumu yağı içeriğindeki yağlardan bazıları. Cildi besleyip, direncini arttırırken cilt bariyerini de güçlendiren bir yağ karışımı. İlk uygulandığında yağlı bir his bıraksa da 10 dakika gibi bir sürede cilt tarafından emiliyor. Kokusu da mis gibi.


Yağ ile yapılan masajdan sonra 2- 3 dakika Darphin sonic masaj aletiyle de masaj yapıldı. Bu sayede canlandırıcı yağı cilde iyice yedirilmiş oldu. Hepimizin elleri yumuş yumuş oldu bakım sonrası. 
Darphin'in bu masaj aletini sadece yüz ve boyun bölgesinde kullandıldığını düşünüp çok yanılmışım meğerse. Ellerde de sonuç muhteşemdi. 
Masaj aletinin 2 başlığı bulunuyor. Derinlemesine temizlik için fırça başlığı ve bakım ürünlerini cilde daha etkin uygulamak için metal masaj başlığı.


Sadece el bakımı yaptırmadık o gün. Aynı zamanda Kadınlar Günü kutlaması da vardı Park Oran Eczanesinde. Canlı müzük eşliğinde hem şarkılar söyledik, hem de lezzetli ikramlarımızı yiyip bakımlı olmanın keyfini sürdük. Nilgün , Fulya , Hilal ,Başak ve  Buket'le beraber keyifli bir haftasonu oldu.



Darphin bölge sorumlusu Yunus bey o gün bizi yalnız bırakmadı.


Bu keyifli etkinlik için sevgili Nilgün'e, hem hediyeleri için hem de kadınlar günümüzü unutmayıp kutladığı için Darphin firmasına tekrar teşekkür ederim.

Yeni etkinliklerde görüşmek üzere...


8 yorum:

  1. bu el masajı ve bakımını izledim instagramdan çok kıskandım bayılırım masaja :-)) güle güle kullan ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok rahatlatıcıydı ve sonuç yumuş yumuştu :)) Ben de kıskanırdım kesinlikle :))

      Sil
  2. Benim ellerim çok kuru 😏alıp denemeli o zaman di mi🤗😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. El kuruluğuna güzel çözümlerim var. Bir ara ayrıntılı konuşalım :))

      Sil
  3. İnstagram üzerinden takip etmiştim el bakım seansını ve oldukça etkili buldumm :) Çok sevgiler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzeldi kesinlikle, denk gelirsen mutlaka denemelisin canım :)

      Sil
  4. Ay yumuş yumuş eller, bayılırım ben :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En çok özen göstermemiş gereken yer ellerimiz sanırım Gökçe :))

      Sil