15 Mart 2017 Çarşamba

Burcu'nun Mutfak Serüveniyle Kadınlar Günü Kutlaması

Merhabalar,
Kadınlar Günüyle birlikte birçok kutlama yapıldı. Bunlardan biri de sevgili arkadaşım Burcu 'nun etkinliğiydi. Amelie's Garden Cafe 'nin huzurlu atmosferinde hem Burcu'nun yeni açtığı blogunu hem de Kadınlar Gününü kutladık.





Etkinliklerin en sevdiğim yanı uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımla buluşmak. Burcu'nun etkinliğinde de Amelie's Garden Cafe'nin lezzetli ikramları ve kahveleri eşliğinde uzun uzun sohbet etme şansım oldu blogger arkadaşlarımla.


Etkinlikte hediyeleriyle bizleri yalnız bırakmayan blogger dostu firmalardan olan Vissmate Ankara bölge sorumlusu Hacer hanım yeni çıkardıkları ürünleriyle ilgili bizlere bilgiler verdi. Aldığımız her Vissmate ürünüyle bir çocuğun eğitimine katkıda bulunduğumuzu da Hacer hanımdan o gün öğrendim. Vissmate almak için bir sebebim daha oldu. Kullanmayı sevdiğim ürünlerden oluşan bir pakette hediye etti bizlere Hacer hanım.


Etkinlikte bir çok firma bizi yalnız bırakmamıştı. Temizliği nasıl yapsam da daha kolay ve uzun süre rahat etsem diyerek yola çıkan kimya mühendisi Sevginar Baştekin markası olan Highgenic ürünleri hediyeleriyle bizlerle olan firmalardandı.

Bir evin mutfaktan banyoya temizlik için neye ihtiyacı var diye düşünen Henkel dolu dolu bir paket hazırlamış bizler için. Perwoll, Persil, PrilVernel. Clin ve Bref paketten çıkan markalardı.


Kahramanmaraş'a özgü doğal lezzetlerle dolu bir paket yollamış Yöresel Bunlar firması. Tatlı Maraş çöreğine evde herkes bayıldı. Çemen pazar kahvaltısında bitti bile. Bir peynir delisi olarak Maraş parmak peyniri yarılamış olabilirim ama bu aramızda kalsın. Uzun bir sipariş listesi hazırladım bile.

İçimi sert Türk kahvesi sevenlerin bayılacağı özel Gümülcine harmanı kahvesiyle Kahvenya bizi mutlu eden bir başka firmaydı.

Yayla Bakliyat doğal ürünlerden oluşan bir paket yollamış. Chia tohumu, siyah mercimek ve 2 çeşit pirinçten oluşuyordu paketimiz. Tam chia tohumumun bittiği zamanda benim için harika oldu bu paket.

İTÜ Teknokent firması olan Bee'o ArıÜrünleri, İTÜ gıda mühendisliği bölümü hocalarından Prof. Dr. Dilek Boyacıoğlu ve İTÜ mezunu bir gıda mühendisi olan Aslı Elif Tanuğur tarafından kurulmuş propolisi Türkiye'de ilk üreten bir firmaymış aynı zamanda. Sağlığımız için doğal bir katkı olan propolis, arı sütü ve keçiboynuzlu ham bal firmanın ürettiği çeşitlerden bazıları. Çocukluğumda annemin bana zorla yedirdiği arı sütleri sayesinde zor hastalanan bir çocukluk geçirmişim. Bu doğal arı ürünlerine bu sebeple ayrıca mutlu oldum.


Restorex sıvı saç kremim bitmek üzereydi, Burcu'nun etkinliği sayesinde yedeklemiş oldum. Saç dökülmesindeki etkisinden çok memnun kaldığım Bioblas şampuanın bu çeşidini de denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle pazar bakımlarında kullanmaktan keyif aldığım Termalife maskelerim de yedeklenmiş oldu. Otacı da  yeni şampuanlarıyla etkinlikte bizlerle olan firmalardan biriydi.


Etkinliğin en güzel hediyesi Arkadaş Kitabevi'den gelen kitaplar oldu. Benim payıma Pai Kit Fai'nin Cariyenin Kızı kitabı düştü. Sürükleyici bir roman olduğunu söyleyebilirim şimdilik.


Bol kahkalı sohbetlerin eşlik ettiği keyifli bir cuma akşamı için canım arkadaşım Burcu'ya çok teşekkürler. Etkinlikte bizleri hediyeleriyle yalnız bırakmayan firmalara da tekrar teşekkürler.

Yeni başladığı blogunda da bol takipçili, bol tarifli uzun yılları olsun Burcu'nun.





6 yorum:

  1. En güzeli bir arada olmaktı gerçekten! Bu arada, kahve gerçekten iyi sert çıktı, tam benlik! Öptüm çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çünkü biz bir aradayken çok güzeliz :) Kahveyi ben de sevdim, özellikle sabahları çok güzel uyanmamı sağladı :))
      Ben de çok öptüm..

      Sil
  2. Canımsın kalemine sağlık çok öperim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herşey çok keyifliydi, emeğine sağlık Burcu'cum :)
      Kocaman öptüm..

      Sil
  3. Ne güzel bir etkinlik olmuş :) Hediyelerinizi mutlulukla kullanın <3 :)

    YanıtlaSil