14 Mart 2017 Salı

Bitenler - 15

Merhabalar,
Bitmiyor efenim, bende ürün bitmiyor. En son Bitenler yazısını eylül ayında yazmışım. Yılda 2 Bitenler yazısıyla idare edecekmiş gibi görünüyorum. Bakalım gidişat nasıl olacak..




Yaklaşık bir ay önce fotoğraflarını çekip yazısını yazmayı unutmama ne diyorsunuz peki.. Bu sürede yine birkaç parça bitenler olduysa da 6 ay sonra yazarım onları da belki. Bu aralar şahaneyim farkındayım, yüzüme vurmayınız efenim :))
Benimkiler aile pozu verdiyse ayrıntılı incelemeye başlayalım hiç vakit kaybetmeden.



İlk olarak saç ve vücut ürünlerinden başlayalım.

Otacı Bitkisel Özlü Şampuanın limonlusunu bitirdim. Kokusu dışında saçlarımdaki etkini sevdim. Otacı şampuanları genel anlamda sevdiğim için olumsuz bir etki yaşayacağımı zaten düşünmüyordum. Otacı'nın yeni serisini merak ediyorum, umarım onlar da güzeldir.

Oriflame dökülme karşıtı serumu uzun uzun yazmıştım. Etkisi kalıcı olsaydı boyutunun küçüklüğüne rağmen almaya devam edebilirdim.

Oriflame duj jeli sıradan bir duj jeliydi. Cildimde kaygan his bırakmadığı için kendisine puanım 5 :))


M'Asam güneş kremi annemin en sevdiği krem oldu. Yapısını ben de sevmiştim. Nemlendirmesi ve güneşten koruması da oldukça iyiydi. Anneme yedeği çoktan alındı hatta o bile bitmek üzere...

Absolution serum ve nem maskesi bir etkinlikte Yaşam Dükkan'ından hediye gelmişti. İkisini aslında çoktan bitirmiştim ama önceki bitirenlerde yazmayı unutmuşum. Fiyatları yüksek olmasaydı özellikle nem maskesini almaya devam edebilirdim.

Dalton Kozmetiğin ve Vichy'nin bu minik testerlarını epey uzun süre kullandım. Baya bereketli testerlarmış. Her ikisinin tam boyuna gör kırpıyorum lakin stoklarım erimek bilmiyor..


Topicrem misel sudan birkaç şişe bitirdim. Bu da elimde kalan sonucu şişeydi. Şu an Procsin misel suyu kullandığım için ve o da stoklu olduğu için Topicrem'i yeniden almayı düşünmüyorum. Ama özellikle dermatik sorunu olanlara gönül rahatlığıyla önerebilirim.

Shiseido Benefiance yüz yıkama kremi en sevdiğim ürünlerdendi. Krem yapıda olduğu için çok uzun süre kullandım. İndirimde ya da bazen kofrelerle uygun fiyatlı bulursam yeniden alabilirim..

Garnier çift fazlı göz makyaj temizleyiciyi çok severek kullanıyordum ve Migros indirimlerinde de stoklu alıyordum. Ama Garnier ürünleriyle ilgili kanser yapıyor gibi iddialardan dolayı elimdeki son şişe bitince yeniden almayacağım. 

Bol bol pamuk, makyaj temizleme mendilleri ve birkaç kutu jöle bitirdim. Sessiz ve derinden devam eden bitirme projemde yarım kalan birkaç ürünü de bitirip rahata erdim.

Gördüğünüz gibi süreyi düşününce az ürün bitmiş. Bu stoklar nasıl eriyecek bilmiyorum. 

Bir sonraki Bitenlerde görüşmek üzere efenim...

12 yorum:

  1. Otacı şampuanlar bencede çok güzel yeni olanların kokusu özellikle enfes :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Otacı şampuanlarını çok seviyordum yeni serilerin kokusuna da bayıldım Burcu..
      Öpüyorum kuzu seni..

      Sil
  2. Bir bitenler de benim yazmam lazım ama bu ara hiç bir şeye elim gitmiyor. :-/ Shiseido'nun temizleyicilerini ben de çok merak ediyorum. Umarım bu sene bol bol bitenimiz olur, stoklar erir, Gül'cüm :) Öpüyorum kocaman <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Stoklar erir mi ki Blana :))
      Shiseido temizleyicileri cidden çok başarılı. Kampanya dönemlerinde, ya da bazen uygun kofreler olursa almanı öneririm.
      Ankara'dan İstanbul'a kocaman öpücükler...

      Sil
  3. Topicrem markasını hep merak etmişimdir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hassas ciltlerin bile rahatlıkla kullandığı oldukça güzel ürünleri var, denemenizi öneririm..

      Sil
  4. Bu ara bende de hiçbir şey bitmiyor; Mart'ı ortaladık, kutu boş resmen. Neyse, açık açık yazmasam da bir süre alışverişsiz yaşamaya niyetliyim. Bakalım olabilecek mi? Yenilerini güle güle kullan Gül'cüm, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Galiba biz kendi ürünlerimiz yerine konu komşunun ürünlerini kullanıyoruz ki bizimkiler bitmiyor Başak :)) Bu kadar ürün kullanmamıza rağmen ürün bitmemesini ancak bu şekilde açıklayabiliyorum :)))
      Ben de alışveriş yapmayı düşünmüyorum ama sadece düşünmüyorum. Uygulamak zor..
      Ben de çok öpüyorum..

      Sil
  5. Saç dökülmesi için sarımsaklı ve çay ağaçlı şampuanları tavsiye ederim. Gelsin yeniler ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlke'cim sarımsaklı şampuanları hep duyuyorum ama bir türlü deneyemedim. Sanırım ihmalkar bir insanım :)))

      Sil
  6. Hiç renkli kozmetik bitmemiş,makyaj yapmıyor musun kuzum? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin malzemelerle makyaj yaptığımdan şüphelenmekteyim Selinay :))))

      Sil