9 Şubat 2017 Perşembe

Oriflame HairX Advenced NeoForce Dökülme Karşıtı Tonik

Merhabalar,
Saç dökülmesi için bir üründen bahsedeceğim bugün size. Oriflame HairX Advenced NeoForce Dökülme Karşıtı Tonik bu uzun ismiyle işe yarar bir ürün mü değil mi anlatacağım size.



Bu toniği yoğun dökülme yaşadığım dönemde bir de bunu deneyeyim diyerek bir indirim döneminde almıştım. Ürünü sabah-akşam temiz saç diplerine masaj yaparak uyguladım. Kullanmaya başlar başlamaz bir hafta içinde etkisini gördüm bu toniğin. İlk şişe bitince yeni indirimi bekleyip 3 şişe daha aldım. Ama ilk şişe gibi düzenli kullanmadığım için ne yazık bu sefer etkisini görmedim. 2 şişe serumu da böylece hiç etmiş oldum. Son şişeyi de yine düzenli kullandım ve yine etkisini gördüm.
 Ama ne yazık ki etkili bir tonik gibi görünmesine rağmen kullanmaya ara verince, düzenli kullanmayınca ya da kullanmayı bırakınca benim için herşey eskiye dönüş yaptı.


İnce uzun sprey başlığı kolay uygulama sağladı. Rahatsız etmeyen hafif, erkek parfümlerini andıran bir kokusu var toniğin. Saç diplerini yağlandırıp, saçları yapıştırdığı gibi yorumlar okudum ama ben böyle bir sorun yaşamadım.
Seboraik dermatit sorunum olduğunu sağır sultan bile duydu artık. Bu toniği kullandığım süre boyunca dermatit atağı, kepek, yağlanma gibi sorunlar da yaşamadım. Benim için büyük bir artıydı bu durum.
Yeni saç oluşumuna da yardımcı bir ürün değil. Gerçi toniğin böyle bir iddiası da yok.



İçerik de gördüğünüz gibi pek içaçıcı değil ama etkisi kalıcı olsaydı ve yeni saç oluşumuna da yardımcı olsaydı almaya devam edeceğim bir ürün olabilirdi.
100 ml'lik bereketsiz bir ürün. Günde 2 kere kullanınca çabucak bitiyor. İndirimsiz fiyatı da ( 39,90) bence biraz yüksek. İndirimde 15 tl'ye almıştım.
Mevsim geçişlerindeki dökülmelerde işe yarabilir bu tonik. Ama benim gibi saç derisindeki rahatsızlıklardan dolayı dökülme yaşıyorsanız etkisi anlık olacaktır.
Yine de bu ürünü merak edip denemek isterseniz indirim dönemlerinde almanızı tavsiye ederim.

Görüşmek üzere...


8 yorum:

  1. Bu tarz ürünler genel olarak kullanmayı bırakınca etkilerini kaybediyorlar. Ben dökülme sorunlarımda senelerdir phyto şampuan ve ampülleri kullanıyorum ve memnunum Gül'cüm, aklında olsun.😊 Öpüyorum❤❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazık ki haklısın Blana. Miktarını ve fiyatını düşününce de düzenli kullanmak çok masraflı olur. Phyto,2ları her zaman söylüyorsun ama benim ihmalkarlığım, hep unutuyorum :)
      Ben de çok öptüm..

      Sil
  2. Bu tip ürünlerin kötü tarafı da kullanmayı bırakınca eski haline dönmesi :/ bir daha dökülme yaşarsan bir cilt doktoruna mutlaka görün derim. Belki çinko tableti verecek ve durduracak dökülmeyi.

    Ayrıca seboreik dermatitli insan💕 Çinko

    Bir taşla iki kuş 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çinko kullandım Siri'cim. Hatta ara ara dr um yazıyor Çinko tabletlerden. Sadece SD değil tüm dermatitlerde çinko mücize gibi birşey :))
      Öpüyorum minik Siri'yi ve seni :)

      Sil
  3. Bu ay katalogda gördüm bu ürünü, çok teşekkürler anlatım için.

    YanıtlaSil
  4. fiyatı yüksekmiş bir de bereketsiz olması kötü oldu muadilleri var ve daha bereketliler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatı gramajına göre gereksiz yüksek. Sonuçta bırakınca herşey eskiye dönüyor :)))

      Sil