6 Şubat 2017 Pazartesi

Dr. Özgür Koldaş ile Yüz Mühendisliği

Merhabalar,
Geçtiğimiz haftalarda sevgili Nilgün'ün davetiyle blogger arkadaşlarla Dr. Özgür Koldaş 'ın muayenehanesinde buluştuk. Stil ve imaj danışmanı Sevgi Soluk da bizlerleydi o gün. Geçtiğimiz yıl keyifli bir etkinlikte bizlere harika tüyolar vermişti Sevgi hanım. Bu buluşmada da yine tüyolarından paylaştı bizlerle.

www.instagram.com/cikozzy


Kendisini Yüz Mühendisi olarak tanımlayan Dr. Özgür Koldaş GATA mezunu bir tıp doktoru. Yurtiçi ve yurtdışında aldığı pek çok eğitimle kendisini daha da geliştirerek alanında sayılı uzmandan biri olmuş dersek çok da yanlış olmaz. 
Akupunktur, kozmotoloji, saç ekimi, medikal estetik konularında da uzman olan Özgür bey, bu uygulamaların hepsini kişiye özel yapıyor. Yani bir zamanlar herkes minik bir botox uygulamasından sonra bile birbirine benzeyen şaşkın suratlar yerine herkesin kendi anatomisine ve cildinin yaşlanma durumuna uygun işlemler yapılıyor bu muayenehanede. İşte bu nokta da Özgür beyin Yüz Mühendisliği devreye giriyor.

www.instagram.com/cikozzy


Yüzümüzde, vücudumuzda kimi hoşumuza giden kimi bizi üzen değişimler yaşıyoruz yaş aldıkça. Yıllar kimimize acımasız da davranabiliyor. Derimizin altında yaşanan bu olumsuz değişimleri medikal estetik uygulamalar sayesinde toparlamak mümkün. Özgür bey kendisine çeşitli şikayetlerle gelen hastalarının ihtiyacı olan uygulamaları belirliyor ve o kişinin anatomisine uygun bir şekilde müdahale ediyor. Böylece yapay durmayan ama oldukça sağlıklı görüntülere ulaşmak mümkün oluyor. Bu uygulamalar sayesinde yaşlanmıyoruz, yaş alıyoruz :)
Yüz Mühendisliğiyle ilgili daha fazla bilgiye www.ozgurkoldas.com.tr sayfasından ulaşabilirsiniz.

www.instagram.com/cikozzy


Özgür bey bizlere Yüz Mühendisliğinin detaylarını uygulamalı olarak da gösterdi bu keyifli buluşmada. Günün sürprizi de Nilgün'e yapılan dudak dolguydu. 10 -15 dakika gibi bir sürede dolgun ama doğal dudaklara sahip oldu Nilgün.



www.instagram.com/cikozzy

Muayenehanede sadece tıbbi uygulamalar yapılmıyor. Cilt bakımı, zayıflama, kaş tasarımı gibi güzellik uygulamaları da yapılmakta. Güzellik uygulamarı da bizzat Sevgi Soluk tarafından yapılmakta. Sevgi Soluk ile ilk buluşmamızda kaş tasarımıyla ilgili epey tüyo almıştık. Bu etkinlikte uygulamalı anlattı Sevgi hanım tüyolarını. Benim hatalı alım yüzünden küsen kaşlarım biraz daha toparlandığında ilk işim Sevgi hanımı ziyaret etmek olacak.

www.instagram.com/cikozzy

Ve günün sürprizi Sevgi hanımın çekilişle belirlediği bizlere kitabını imzalamasıydı. Bu şanslı kişilerden biri de bendim. Kitaptan daha güzel bir hediye olur mu :)

Bu keyifli davet için Nilgün'e, verdikleri bilgiler ve samimim evsahiplikleri için Özgür bey ve Sevgi hanıma çok teşekkürler.





12 yorum:

  1. Ya şimdi Nilgün'ün yazısını okudum; oradan sana geldim :) Ne güzel bilgiler edindik, değil mi? Sevgi Hanım'ın kitabını da okumaya başladım, tüm o evlilik hikayelerini okumak çok keyifli! Öptüm çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten de çok güzel ve faydalı bilgiler edindik. Ben daha kitaba başlamadım, hemen başlayayım aslında :))
      Ben de çok öptüm...

      Sil
  2. Ne kadar güzel bir muayenehane, keşke sizlerle olsaydım! Doğru müdahalelerle insan hem daha genç hem daha mutlu hisseder, bunun da kişiye özel uygulamalarla yapılması çok önemli bir adım! Ama böyle bir muayenehaneye girersem bir daha çıkamam sanırım, ondan korkuyorum ^_^
    Bilgilendirici yazın için teşekkürler!
    Öperim kocamann,
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özellikle yüz bölgesine yapılan uygulamalarda çok dikkatli araştırıp, ehil kişilere ulaşmak çok önemli. Özgür bey ve Sevgi hanım bu anlamda doğru kişiler. İnşallah Ankara'ya geldiğinizde hep beraber gideriz..
      Ben de çok öpüyorum..

      Sil
  3. Canım arkadaşım, çok teşekkür ederim. Birlikte çok güzel bir gün geçirmiş olduk.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl ben çok teşekkür ederim canım, hem beraber harika bir gün geçirdik hem de çok güzel bilgiler edindik..
      Çok öpüyorum ..

      Sil
  4. leke tedavisi için gitmiştim ancak hiç memnun kalmadım . tedavi sonucu alamadığımız gibi yüzümde lekelenme ve yağlanma sivilce oranını artırdı gördüğüm tedavi .. başka bir dr danıştım ve kimyasal peeling ile q switched lazer in bir arada aynı anda uygulanınca zararlı olduğunu beyan etti ... ancak sayın dr .özgür koldaş 2 uygulamayı da aynı anda yapmıştı...şuan yüzümde lekelenme ve yağlanma artışı mevcut .. hiç ama hiç memnun kalmadım... sadece isim duyuruyorlar ... ayrıca işlemleri de dr.özgür koldaş'ın kendisi değil yardımcı hemşirelerine yaptırıyor . 2 seansdan sonra yardımcı hemşireleri yapıyor...Maddi ve manevi açıdan zararım büyük.. gitmek isteyenlere tavsiye etmiyorum iyi günler....TARAFIMI ENGELLEMEKLE SONUCA VARAMAYACAĞINIZDAN EMİN OLUNUUZ. YORUMUMU TÜM SİTELER DAHİL DÜRÜTÇE YAPTIĞIMDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filiz hanım öncelikle son cümleniz fazlasıyla gereksiz olmuş. Büyük harflerle yazmanıza gerek yoktu, şimdiye kadar kimsenin yorumunu engellemedim sizi de engellemem...

      Sil