4 Ocak 2017 Çarşamba

Aromame Gözenek Bakımı İçin Yüz Temizleyici

Merhabalar,
Yüz temizliğinin önemini bilmeyenimiz yoktur artık sanırım. Cildimizin nefes alması ve daha sağlıklı olması için de gözenek bakımı oldukça önemli. Profesyonel bakımlarla gözeneklerimizi temizletme şansımız varken evde maskeler ve temizleyicilerle çok derinlemesine olmasa da gözeneklerimizi temizleyebiliyoruz. Aromame Gözenek Bakımı İçin Yüz Temizleyici pratikliğiyle bir aydır favori cilt temizleyicim oldu diyebilirim.


Aromame Gözenek Bakımı İçin Yüz Temizleyici krem formlu bir ürün. İçeriğindeki bitkisel ekstrelerle cildi temizlerken yatıştırıp sakinleştirmeyi vaadediyor. Aynı zamanda UV ışınlarından yorulan cildi yenileyip, yaşlanma karşıtı etkisiyle de özellikle kuru ve hssas ciltlerin elastikiyetini arttırmak da diğer etkileri. Adaçayı, yasemin, biberiye, lavanta, sarı papatya ve hodan çiçeği ürün içeriğindeki başlıca bitkisel ekstreler.


Reklam metni gibi olacak ama köpüğü gerçekten de kremsi ve yüzümü yıkadıktan sonra yumuşacık yapıyor. Makyaj temizliğinde pek başarılı değil. Zaten böyle bir iddiası da yok ürünün. Makyajımı temizledikten sonra Aromame ile yüzümü yıkıyorum ve makyajdan kalanları da böylece temizlemiş hissediyorum. Açıklamalarında cildi kurutmadan temizler diye yazsa da ne yazık ki kurutuyor ve geriyor. Çok kuru ciltlerin seveceğini düşünmüyorum bu ürünü. Bir de gıcır gıcır bir his bırakıyor ki, bu hissi sevmedim. Ama cildimi kurutup germesine rağmen yumuşacık yapmasını ve temizlik hissini sevdim.


Gelelim ürünün asıl vaadi olan gözenek bakımına. Hepimizin cilt tipi farklı olduğu gibi gözeneklerimizin büyüklüğü de farklı. Bu yüzden gözenek için olan ürünleri kullanırken, gözeneklerin küçülmesi için  çok fazla mucize beklememek lazım. Gerçi ürün açıklamalarında gözenekleri küçültmekle ilgili bir iddiası yok ama  gözenek bakımı deyince algı direkt o yönde çalışıyor.
Aromame Gözenek Bakımı İçin Yüz Temizleyiciyi beklentimi düşük tutarak kullandım. Gözeneklerimde bir ay gibi bir sürede çok da bir etki göremedim açıkçası. Gözenekleri küçültmesinden çok siyah nokta oluşumuna engel olsa bile yeterli benim için. Zaman içerisinde etkisini daha net göreceğimi düşünmekteyim. Her gün kullanmaya uygun bir temizleyici. Haftada iki kere Aliexpress'ten aldığım bu minik fırçayla sadece T bölgesine masaj yaparak uyguluyorum. Sanki biraz daha etkisini arttırıyor bu fırça.


" Water, Myristic Acid, Butylene Glycol, Stearic Acid, Potassium Hydroxide, Glycol Stearate,Lauramide DEA, Sodium Lauroyl Glutamate, Glycerin, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract, Mertha Arvensis Leaf Extract, Borago Officinalis Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaft Extract, Jasminum Officinale(Jasmine) Extract, Anthemis Nobilis Flower Extract, Hydrolyzed Collagen, DipotassiumGlycyrrhizateAllantoinTocopheryl Acetate, PhenoxyethanolMethyparabenPropylparaben, Perfume, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaft Oil, Disodium EDTA, CI 42090 " 

İçeriği de çok fena sayılmaz. 80 ml'lik tüp ambalajıyla bereketli bir ürün. Koruma bandı olması da benim için önemli bir ayrıntı. 
Cildimi kurutmasına rağmen genel olarak sevdiğim bir ürün oldu Aromame Gözenek Bakımı İçin Yüz Temizleyici. Kullandığım süre boyunca olumsuz bir reaksiyona da neden olmadı cildimde. Yağlı ve yağlıya dönük karma ciltlerin daha çok seveceği bir ürün. Ama ben cildimi kurutsa bile illa denemek istiyorum derseniz Limonian'da indirim varken kaçırmayın derim. 
Bakalım zaman içinde siyah nokta oluşumunda ve gözeneklerdeki etkilerinde olumlu olumsuz değişiklik olacak mı ? 

Görüşmek üzere...


*Ürün Limonian tarafından denemem için gönderilmiş olup yorumlar tamamen bana ait objektif yorumlarımdır.


7 yorum:

  1. ilk defa duyduğum bir marka ve ürün ... paylaşım için teşekkürler ama bana uymadı maalesef, çünkü cilt kuruluğundan mustaribim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne yazık ki cildi kurutması en olumsuz özelliği. Yoğun bir kremle deneyebilirsin belki bademim :)

      Sil
  2. Gözenekleri kücülten bir ürün kesfederseniz hemen paylasin nolur :) Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Benim cildim çok kuru olduğu için sanırım çok seveceğim bir temizleyici değil🙂 Yine de, siyah nokta temizliğinde bir etkisini görürsen, haftada bir-iki gün gibi kullanmak üzere alınabilir. Güle güle kullan canım, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu kullandıktan sonra yoğun bir krem kullanırsan belki sevebilirsin :)) İlerleyen zamanlarda yine yorumlarımı paylaşırım seninle :)
      Kocaman öptüm :)

      Sil
  4. Ya cilt kurutmayan gözenek temizleyici istiyoruz diye sesleniyorum kimyagerlere,litfen bizi duysunlar! Blana bana quick fix'in kömürlü maskesini verdi, harika temizliyor gözenekleri Gül, mutlaka bak derim! =) Bir de o fırçalar aliexpress'e yapacağım bir sonraki çıkarmada mutlaka benim olacak,bu konuyla ilgili ticarete el atalım diyorum sana bak!
    Öperim!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kafamda ticaretle ilgili deli fikirler var Zeynuş, bir an önce bireyn!! storm falan yapmalıyız seninle :))
      Quick Fix'i Gratis'e her gittiğimde elime alıp inceleyip bırakıyorum. Bir daha ki sefere sepete atayım bari :)
      Ben daha çok öperim..

      Sil