29 Ocak 2017 Pazar

Aralık- Ocak Alışverişleri

Merhabalar,
Pazar günlerini çocukluğumdan beri hiç sevmem. Pazar günleri ancak alışveriş yapılırsa keyifli olabilir. Belki  alışveriş yazısı okumak da keyif katabilir pazar gününe. Aralık ve ocak ayında neler almışım sizlerle paylaşayım, biraz olsun pazar gününüze keyif katayım..




Aslında çok da bir şey almamışım gibi görünüyor buradan bakınca ama cüzdanım pek öyle söylemiyor bana :)) Sadece kozmetik değil aksesuar, kıyafet de eklenince patlattım cüzdanı. Pişman mıyım, asla..


İlk olarak Limonian puanlarımla yaptığım alışverişimle başlayayım. Silky Body Peeling çok severek kullandığım bir vücut peelingiydi. Bittiği için bir tane daha aldım. Sanırım bittikçe de alacağım bu peelingten. Kese sevenlerinde mutlaka denemesi gereken bir ürün bu peeling. Bal kabaklı peeling ve Angel Powder merak ettiğim ürünlerdi. Özellikle Angel Powder %90 yenilebilir hammaddeden yapılmış ve Dermalogica'nın pirinç özlü toz peelingine muadil gösterilen bir ürün. Elimdeki ürünler bitmeden kullanmak istemediğim için henüz her iki ürünü de denemedim ama denedikten sonra yorumlarım blogda olacak. Herb Story yüz temizleme kremini yeğenlerime almıştım. Şimdilik bir şikayetleri olmadı bu krem temizleyiciden. Herb Story kese sabununu da meraktan aldım ama onu da hala kullanmadım. Yanında keseyle gelen sabunun ilginç bir kokusu var. Unutmazsam bu aralar deneyeceğim :))


Her ay Oriflame'den bir şey almazsam rahat edemiyorum En yakın arkadaşım da bir distrübitör olunca ürünlere ulaşmak benim için kolay oluyor. Bittikçe aldığım bu sabunların kokusuna bayılıyorum. Bir süre havlu ve çamaşır çekmecesinde bekliyorlar sonra da banyoya gidiyorlar :) Hindistan cevizli saç bakım yağını da bir ara düzenli kullanıyordum. Aralık kataloğunda indirimli olduğunu görünce aldım. Saçları güçlendiren, parlaklık ve bakım sağlayan güzel bir ürün. İndirim zamanları denemek için alabilirsiniz. Almak istediğiniz ürünler olursa arkadaşıma instagram.com/pazarcitezgahi hesabından ulaşabilirsiniz.

Yves Rocher ayak peelingi de stoklu aldığım vazgeçilmezim bir ürün. Stoklar erimeye başladığı için hemen yedekledim indirimde.



Aralık ayında Lila Kutu'nun 5. yıl kutusuna kayıtsız kalamadım. Beklentimi de yüksek tutmayınca beni çok fazla olmasa da memnun eden bir kutu oldu. 5. yıla özel çok daha güzel bir kutu hazırlanabilirdi. Örümcek Ağı Serumunu kullanmaya başladım kutudan ilk olarak. Yazısı kısa süre sonra blogda olacak. Eda Taşpınar Body Mist yaz için saklandı. Iva Natura maskeyi ve milk shake saç maskesini de kullanmaya başlasam iyi olacak aslında.. Avalon Organic lip balm da dolapta sırasını bekleyecek ürünlerden çünkü elimde açık çok fazla lip balm var..



Geleneksel ocak ayı Sephora indirim şenliklerine kayıtsız kalabilen oldu mu bilmiyorum. Çünkü ben hiç bir indiriminde kayıtsız kalamıyorum. Bu indirimde aslında bir şey almayı düşünmüyordum. Uzun zamandır Sephora oil serumdan bahsedip duran pek sevgili arkadaşım Zeynep kızlar koşun benim serum indirimde 30 TL olmuş diyince koştum aldım hemen bu serumdan bir tane. Ertesi gün Demet gentle eye make up remover bir harika dostum, koş kap indirimden bir tane diyince bir daha koştum gittim Sephora'ya. Aman bu mor eyeliner de arkamdan ağlamasın dedim attım sepete..
Kozmetiğe %25 ek vergi geliyor diye haberler çıkınca, serumu ve göz makyaj temizleyiciyi elimde ürün olmasına rağmen stoklamak iyidir, bir daha belki göremem diyerek aldım.


Makyaj Saati aralık ayında bloggerlara özel bir indirim yaptı. Tırnak stickerları aldım ben de bu indirimden. Ojeyi taşırmadan sürmeye yarayan Tırnak Kutibiki de alışverişin hediyesiydi. Birkaç tanesini zayi etmiş olabilirim denerken ama olacak sonunda, inanıyorum :))
H&M 'den bir kaç bluz almıştım aralık ayında, ocak ayında da Burcu'cuğumun önerdiği bir minnoş eyelinerı aldım. Çünkü benim hiç eyelinerim yok ...


Hiç ojem olmadığı için bir kaç tane de oje aldım. Bu ara açık renklere takıldım ojelerde, alışveriş de bu yönde oluverdi..


11 kasımda Ali Expressde büyük bir indirim vardı. O indirimde aldıklarım oldukça geç geldi. Hala da gelmesini beklediğim 2 kargom var. 4'lü göz makyaj fırçası, silikon fırça yıkama aparatı ve yeğenimin önce çok dalga geçtiği şimdi elinden düşürmediği gözenek temizleme fırçası bu alışverişte beni memnun eden ürünler oldu. 


Parmağa takılan fırça yıkama aparatını rahat kullanamadım ama bu aparatı hem fırçaları temizlerken hem de kullanım açısından daha başarılı buldum.


Gözenek temizleme fırçasını da haftada bir yada 2 kere t bölgemi temizlerken kullanıyorum. İşe yaradığını da düşünmekteyim.


Ve gelelim ocak ayının yıldızlarına. Sephora mineral pudranın içeriğinde talc, paraben ve mica bulunmuyor. Çocukluk arkadaşımın bana hediyesi oldu bu pudra.
Karaborsaya düşen, kapanın elinde kalan, mağazada tek kaldığı için en yakın arkadaşları birbirine düşüren, kıyametler kopartan Rival de Loop The Golden 20's palet de canımcım Başak'cımın hediyesiydi bana.

Uzunca bir süre alışveriş yapmayı düşünmüyorum ( kendi bile bu dediğine inanmadı) . Bu süre ne kadar uzun olacak hep beraber göreceğiz :))

Görüşmek üzere..

22 yorum:

  1. Hepsini güle güle kullan😊😊 Sephora makyaj çıkarıcı jeli ve yves rocher ayak peelingini merak ettim😍 Peelingi elimdeki body shop bitince alayım😊 O Rival de Loop paleti nasıl aradık cidden🙈🙈 Kocaman öpüyorum Gül❤❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sephora'yı ben de merak ediyorum ama Yves Rocher ayak peelingi efsane :))) O palet buraya gelecek dedik ve geldi. Evrene doğru enerji göndermek önemli :)))
      Ben çok öptüm Blana'cım...

      Sil
  2. güle güle kullan hepsini paletin renkleri çok güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım, palet hepimizin gözdesi oldu :))

      Sil
  3. angel powder hakkındaki yorumları merak ve heyecanla bekliyorum! ayrıca o eyeliner'ı da kullan lütfen çok seviceksin eminim <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de merak ediyorum. Dedikleri gibi Dermalogica'ya muadilse stok yapmalı :)) Eyelinerı seveceğimi düşünüyorum ben de, çünkü sen önerdin :))

      Sil
  4. aldıklarını iyi günlerde kullan canım :) pazar demek benim içinde alışveriş demek maalesef :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım. ya miskinlik yapılmalı pazar günü ya da alışveriş :))

      Sil
  5. Güzel bir alışveriş olmuş canım. İçim açıldı doğrusu. Ayrıca Rival de Loop far paleti de çok hoşuma gitti. En azından fiyat bakımından da uygun oluyor bu marka. Bazı ürünlerini çok beğenmesem de bu far paletini deneyebilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Nilgün'cüm :) Rival de Loop'tan daha önce hiçbirşey kullanmamıştım bu palet ilk olacak. Bulursan mutlaka al, renkler fotodan daha güzel :))

      Sil
  6. Gül'cüm güle güle kullan. Çooook güzeller 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gökçe'cim daha güzelleri senin olsun, cüzdanlar patlasın bir daha mı geleceğiz dünyaya :)))

      Sil
  7. :-))) güle güle kullan o rival paleti hakikaten milleti birbirine düşürürdü yani mağazada o derece kapanın elinde kaldı..limonian angel powder deneme listemde yer alıyor kesinlikle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak sayesinde ulaşabildik biz de :)) Angel Powder eğer Dermalogica'ya muadil olabilecek güzellikteyse stok yaparız artık :))

      Sil
  8. Oh valla benim de pazartesi sendromumu aldı üstümden bu yazı, Roibos-Vanilya çayım eşliğinde okurken pek iyi geldi! Aldıklarını da, paletini de güle güle kullan şekercim! O H&M eyeliner'da Burcu yüzünden benim de gözüm var! Limonian Angel Powder'ı da merak ediyorum ama elimdekilerden emin olmadan yeni cilt bakım ürünü almamaya niyetliyim. Öptüm seni çook!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pazartesi sendromu korksun bizden :)) Angel Powder'ı henüz açmadım ama açtığım zaman denemeden için bir çimdik verebilirim :)))
      Palet için ütün çaban için tekrar teşekkür eder, hasretle öperim ...

      Sil
  9. Hepsi harika gule gule kullan canim ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim balım, daha güzelleri senin olsun :))

      Sil
  10. Off yaa coşturmuşsun :) selam yeniden buralı olmayanlar lokali ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nerelerdesin sen, blogunu kapattığını düşünmeye başlamıştım artık. İyisin değil mi :)

      Sil