7 Aralık 2016 Çarşamba

Cecili Super Volume Effect Maskara

Merhabalar,

Nilgün'ün davetiyle katıldığım Pino Cosmetics etkinliğinde gelen bir diğer Cecile ürünü Super Volume Effect Maskara bugünkü yazımın konusu.





Cecili Super Volume Maskara içeriğindeki bal aromasıyla kirpikleri besleyerek hacim ve uzunluk vaadediyor. Belli belirsiz bal kokusu var maskaranın. Kokusu rahatsız edici değil. Fırçayı burnunuza iyice yaklaştırmadığınız sürece koku gelmiyor.


Son zamanların en gözde rengi olan rose-gold, oldukça şık bir ambalajı var. Fırçası konik formlu silikon fırça. Ekstra fiberlerle daha uzun ve dolgun kirpiklere sahip olabilirmişiz bu maskarayla. 


Fırça yapısı oldukça ilginç. Çapraz silikon kıllar kirpikleri çok güzel kavrıyor ve kıvırıyor. Kirpiklere verdiği siyahlık da oldukça başarılı. Ama bu maskarayla takma kirpik etkisi beklenmemeli.


Benim varmış gibi yapan ama aslında olmayan kirpiklerimdeki etkisi bu şekilde. Kıvırıcı kullanmadan 2 kat uyguladım burada. Kirpiklerimi topaklanmadan tek tek ayırmasını sevdim ama hacim ve uzunluk konusunda beni tatmin etmedi. Daha günlük kullanım için uygun bir maskara. Gün sonunda kirpik diplerine dökülme yapmadı. Temizlemesi de gayet rahat oldu ve kirpiklerimi dökmedi.  Sonuç itibariyle günlük makyajlarımda kullandığım bir ürün oldu Cecile Super Volume Maskara.

Bal kokulu maskara çok ilginçmiş, ben de denesem derseniz Pino mağazalarından ve Cecile online shoptan bu ürüne ulaşabilirsiniz.

Görüşmek üzere...

21 yorum:

  1. Ambalajı çok şık gerçekten.Benimde kirpiklerim kısa ama bence güzel belirginleştirmiş yapay durmamış.Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gold-rose ambalajları hepimiz seviyoruz değil mi :))) Günlük kullanım için yeterli bir maskara. Yorum için ben teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Gül'cüm baya güzel durmuş sende de ... ama haklısın, günlük bir rimel kendisi. Özel günler için Sheida derim; kirpikler uzayaaa!!! Öptüm canımın içi!

    YanıtlaSil
  3. en çok rahat temizlenmesini sevdim :) Maybelline ne çok bunalttıysa beni :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Temizlenmesi de çok kolaydı, haklısın Nilgün. Maybelline maskarayı ben çok rahat temizliyorum :) Önce çift fazlıyla silip sonra da yüzümü yıkıyorum hiç birşey kalmıyor.

      Sil
  4. Cecile'in far ve kalemini kullanmıştım ama maskarasını hiç kullanmadım. Aklımda kalsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Far ve kalemleri daha başarılı bence Gizem. Günlük bir maskara arıyorsan bu seri tam sana göre :))

      Sil
  5. Yok gibi makyajlarda kirpiklere renk vermek için ideal olabilir sanırım bu maskara.Bir kere denedim ama çok fazla bir etkisini görmedim canım seninde dedğin gibi.Emeğine sağlık,sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok gibi makyajlarda kullanmak güzel bir fikirmiş Selinay. Yoğun hacim seven bizlere çok uygun değil. Öperim çok..

      Sil
  6. Ama kullananlar hacim ve uzunluk için çok iddialı diyolardı. Üzüldüm şindik bak.��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bendeki etkisini yakından da görmüştün, fazlasıyla günlük bir maskara..

      Sil
  7. Yhaa çok güzel yapmış ki kirpiklerini! Bal kokusu olayını çözemedim ya gidip koklamam lazım. Bir mascara junkie olarak bu yıl hiç yeni maskara denemedim yalnız kendi kendimi takdir ediyorum burada.
    Bu arada Cecile için T-Shop' git önerin sonrası hemen gittim ve giremedim; çünkü %50 indirim yapmışlar ve nedense de bunu kutlamak için palyaço koymuşlar -_- Ben de palyaçolardan korkuyorum. Yolun karşısına geçtim yeminle... Bu bir işaret miydi neydi?
    Palyaçosuz aydınlık günlere,
    Öperim!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokusu çok yoğun değil Zeynep :)) Maskara junkie olarak sevmeyebilirsin. Başak'ın deyimiyle kirpikler uzaya çıkmıyor :))
      Peki ya palyaçolardan benim de korkmam bir işaret mi bebeyim :))

      Sil
  8. maskara değil ama pudrayı çok beğendim...

    YanıtlaSil
  9. Gül'cüm çok güzel durmuş, tek tek ayırıp düzenlemiş. Çok beğendim ben, güle güle kullan canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yoğun kirpik görüntüsü yerine daha doğal kirpikleri seviyorsan bu maskarayı da beğenirsin Gökçe'cim :))

      Sil
  10. Gül'cüm bu maskarayı aslında merak ediyorum çünkü ambalajı çok güzel :) Günlük kullanım için uygunmuş ve bence kirpiklerini de bayaca belirginleştirmiş:) Güle güle kullan :) Öpüyorum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rose-gold olsun 3 kuruş fazla olsun, değil mi Blana :))) Varmış gibi yapan kirpiklerimi daha da hacimli yapsaydı daha çok sevebilirdim :))
      Ben de çok öpüyorum..

      Sil
  11. Sonuç çok etkili...Benim zayıf,cılız,seyrek kirpiklerime göreymiş bu ürün....Sizi + ekledim.Ben de http://yesimlehertelden.blogspot.com.tr/ sayfama beklerim.Sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cılız kirpikler sevebilir. Sizi ben de takibe aldım.
      Sevgilerimle...

      Sil