16 Aralık 2016 Cuma

Ankara'lı Bloggerlar Nascita Ziyareti

Merhabalar,
Geçtiğimiz hafta sonu  Ankara Etkinlik daveti ile Doğuş Kozmetik'in Ankara Kazan'daki lojistik merkezini ziyaret ettik. Oldukça ilginç ve keyifli bir ziyaret oldu bizler için.




Bir Ankara firması olan Doğuş Kozmetik 60'lı yıllarda kurulmuş ve 2000 yılından buyana Nascita, Elly, Trina, Tricolor ve Herbaderm markaları ile kişisel bakım ürünlerinde Türkiye genelinde 2500'ün üzerinde birçok farklı kanaldan hizmet vermekte olan yerli markalarımızdan birisi. 10.000 m2'lik lojistik merkezinde 170 kişilik kadrosuyla Türkiye'nin her yerine hizmet vermekte olan Doğuş Kozmetik AŞ; tüm bunların yanı sıra başta Loreal grubu olmak üzere çeşitli markaların da distribütörlüğünü yapmaktaymış.




Benim Nascita ile tanışmam oldukça eski. Tırnak makasımdan saç fırçalarıma kadar bir çok ürününü kullanıyorum hali hazırda. Ve benim emektar biricik pudra fırçam da Nascita marka. Son yıllarda makyaj fırçalarına olan ilgiyi değerlendirip yepyeni fırça serileriyle yabancı markaların tahtını sarsmak üzere Nascita.


Merkeze gittiğimizde ilk olarak firmayla ilgili çeşitli sunumlar eşliğinde önümüzdeki dönem PR çalışmalarıyla ilgili yeni projelerini dinledik. Tüm fırçaları da tek tek inceleme şanşımız da oldu ki; hepimiz çocuklar gibi şen vaziyetteydik.

Bamboo Makyaj Fırçaları yüksek kaliteli sentetik kıllara sahipler ve hassas ciltlerin de rahatlıkla kullanacağı ürünler. Kıllar renkli olmadığı için ekstra yumuşak fırçalar Bamboo fırçalar.

Bronz Glow serisi çok şık tasarımlara sahip bir seri. Saplarının ergonomik olması da kullanım sırasında kolaylık sağlıyormuş. Kılları yine yüksek kaliteli sentetik fırçalar.

Pembe seri #gucluveguzel sloganıyla Meme Kanserine destek olmak adına yapılmış fırçalar. Bu seriden aldığımız her fırçayla Türk Kanser Derneğine bağışta bulunuyormuşuz. Bu duyarlı davranışları için Nascita'ya bir kez daha teşekkür ediyorum kendi adıma.

2017 yılında satışa çıkacak olan Make Up Addict serisi günün en ilgi çeken fırçaları oldu. Özellikle eyeliner fırçası ve pudra fırçasına bayıldım dersem abartmış olmam. Heyecanla beklemedeyim piyasaya çıkış tarihlerini...


Sadece makyaj fırçaları değil birçok kişisel bakım ürününe sahip Doğuş Kozmetik. El kremleri, manikür ürünleri, takma tırnaklar, takma kirpikler gibi birçok ürünü Nascita sayfasından online satın alabilirsiniz.


Erken yılbaşı kutlaması gibi oldu bizim için Nascita ziyareti. @biparty'nin şık sunumuyla hem gözümüzü hem de midelerimizi de doyurmayı ihmal etmedik o gün.


Bir bütün günü hiç sıkılmadan geçirebileceğim Nascita Lojistik merkezinde saatler çok çabuk geçti. Nascita'nın bizler için hazırladığı hediyeler için de ayrıca teşekkür ederim. Fırçalar hemen yıkandı ve kullanmaya bile başladım. Ek kısa zamanda yorumları blogda olacak.

Görüşmek üzere...

18 yorum:

  1. Gerçekten o fırçaları sevip okşarkenki halimizi unutamayacağım :))) O eyeliner fırçası ve sizin Nilgün'le bana gösterdiğiniz far dağıtma fırçası da aklımda. Öpüyorum Gül'cüüüm!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu halimiz ne olacak böyle Başak :)))) Eyeliner fırçası piyasaya çıkar çıkmaz alınacak mutlaka.. Ben de çok öpüyorum Başak'çım..

      Sil
  2. ahh o fırçalar diyorum :-))))

    YanıtlaSil
  3. o eyeliner fırçası buraya gelecek :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O eyeliner fırçası gelmeli gelecek istiyorum :)))

      Sil
  4. Henüz hiç bi ürününü deneyemedim ama bambu fırçaları konusunda oldukça meraklıyım. Kullandıktan sonra yorumları bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yılladır bir sürü ürününü kullandım ve memnun kaldım. İnşallah yeni ürünleri de eski kalitededir. Kullakça yorumları seninle özelden de paylaşırım :))

      Sil
  5. Hangi eyeliner fırçası o ayol, merak ettim buradaki heyecanı görünce! IG Stories'teizlerken ben de manevi olarak her yeri kurcaladım sayılır =)) Fırça yorumlarınızı bekliyorum, hepsini güle güle kullanın!
    Öperim çokk!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni çıkacak seride bir eyeliner fırçası var ki Zeynep efsane :)) Bize 2 saat yetmedi dersem ne dersin.. Saatlerce kalabilirdik orada :)))
      Çok daha güzelleri senin olsun kuzum, öperim çok..

      Sil
  6. Fırça görünce ben de dayanamıyorum Gül :) Bugün eşimlekırtasiyeye gittik, kendimi suluboya fırçalarını okşarken buldum, deliyim resmen :D Nascita fırçaları da çok merak ediyorum :) Etkinlik de çok güzel olmuş, sunumları ne kadar özenli... Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh Blana ben bu fırça yoluna hep Kelebek Etkisi yüzünden düştüm :)) Ne güzel elimle yapıyordum her tür makyajımı ben ama sevgili Aşkım bana fırça hediye etmişti 2 sene önce. O günden sonra ben ben değilim :)))
      Benim 5-6 yıllık kabuki pudra fırçam Nascita. O kadar hoyrat kullanmaya ve sık yıkamaya rağmen hala sapasağlam ve hiç kıl dökmedi. Bu yeni seriler de eski fırçaları kadar sağlamsa tadından yenmez :))
      Öpüyorum kocaman..

      Sil
  7. Ah fircalar ruya gibi bayildim💖

    YanıtlaSil
  8. Çook güzel görünüyorlar, yumuş yumuş :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar yumuşlardı Gökçe, hiçbirini bırakmak istemedim :))

      Sil
  9. Böyle fırça setlerine ihtiyacım var

    YanıtlaSil