29 Kasım 2016 Salı

Yeni Bir Keşif Kutusu, Kutu Kutu Moda

Merhabalar,
Sürpriz kutuları sizler de benim kadar seviyorsanız bu yepyeni kutu sizi de en az benim kadar heyecanlandıracaktır. Keşif kutuları genellikle kozmetik ve makyaj ağırlıklı oluyor. Kutu Kutu Moda isminden de anlaşılacağı üzere moda konseptli ilk keşif kutusu.




Kutu Kutu Moda Kasım keşif kutusuyla bizlere merhaba dedi. Kutu konseptinin moda olması güzel düşünülmüş. İlk kutu olması sebebiyle dolu dolu bir kutuyla başlangıç yapmışlar. Bu daha da güzel bir sürpriz oldu. Giyim, aksesuar, takılar ve minik testerlar kutunun içeriğini oluşturuyor. Bu kutuyu özellikle genç kızlar çok sevecektir.


Sonbahar temalı kasım kutusu kuru yapraklı sunumuyla çok şık hazırlanmıştı. Her şey tek tek özenli paketlenmişti ama benim sabırsızlığım yüzünden kutunun paketli halinin fotoğrafını çekmeyi unutmuşum.
Siyah sweet-shirt, yaz için beyaz tişört, bileklik, kolye, küpe, toka ve benim en sevdiğim aksesuar olan şal kasım kutusunun içeriğiydi. Kutudan bana geriye kalan tek şey de bu şal oldu. Sevgili yeğenlerim kendi aralarında paylaşmışlar meğerse, haberim bile olmamış 😉

Her ay içeriği moda olan bu keşif kutusuna ulaşmak çok kolay. Öncelikle Kutu Kutu Moda sayfasına üye olup, sayfadaki beden ölçülerine bakarak uygun bedenimizi belirliyoruz. Sonrasında sistem tüm diğer keşif kutularıyla aynı. Kutunun satışa çıktığının haberini alır almaz siteye girip bedenimize uygun sürpriz kutumuzu 54,90 liraya alıyoruz ve kutu bize gelene kadar sürecek olan keyifli bekleyiş başlıyor.

Ben bu moda konseptli sürpriz kutu fikrini çok sevdim. Aralık ayı kutusunda neler var diye heyecanla beklemeye başladım bile ... Bakalım ne sürprizler bekliyor bizi aralık kutusunda..

Görüşmek üzere...



12 yorum:

  1. canım ne güzel ciciler :) iyi günlerde kullan ....

    YanıtlaSil
  2. Çok eğlenceli olmuş Gül, fiyatına göre de kutudan çıkanlar harika! Güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem keyifli hem eğlenceli bir sürpriz oldu. Gerçi ikizlere yaradı bu sürpriz ama olsun :)) Öpüyorum kocaman..

      Sil
  3. Çok güzel düşünmüşler. İlk defa bu tarza denk geldim. Hep makyaj oyuncak vs biliyordum. Ben de bir bakayım ;)
    www.locosmetico.blogspot.com
    Instagram: @locosmetico

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kutu ilk sanırım, ben de Kutu Kutu Modaya kadar rastlamamıştım moda kutusuna :)) Sürprizleri seviyorsanız seversiniz siz de :))

      Sil
  4. Ayyy, bayılıyorum bu sürpriz kutulara. Şalını güle güle kullan canım, rengine bayıldımm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. Zaten bir tek şal kaldı bana :))

      Sil
  5. Valla dayanamayıp alacağım en sonunda bir tane
    adı bile yeterince cazip

    Sevgiler

    YanıtlaSil