20 Kasım 2016 Pazar

Güzelliğin Sırrı Usta Ellerde

Makyaja dair ne varsa ilgimi çekiyor hatta beni benden alıyor dersem abartmış olmam inanın. Geçen pazar günü sevgili Nilgün'ün davetiyle Ankara Cepa AVM'de buluştuk. Boyner sponsorluğunda Yves Saint Laurent ürünleriyle Mustafa Cebeci'den makyajla ilgili tüyoları hem dinledik hem de uygulamalı olarak izledik.





Mustafa Cebeci güzel konu mankenimiz Burcu'nun makyajına cildini nemlendirerek başladı. Bu lansmanda kullanılan tüm cilt ve makyaj ürünleri YSL ürünlerinden oluşuyordu. Makyaj öncesi kullanılan YSL Forever Youth Liberator Serum cildi nemlendirip makyaja hazırlarken ayrıca makyajı tutma özelliği olan bir serummuş. Mustafa'nın bu serumu baz olarak kullanması oldukça ilginç geldi bana.


Sadece cildimizi değil göz altlarımızı da makyaja hazırlamak için toparlayıcı serum kullanmak göz çevresindeki çizgilerin görüntüsünü azaltmak için doğru bir yöntemmiş. Mustafa'nın verdiği bir başka tüyo da dudak makyajıyla ilgiliydi. Üst dudağınız alt dudağınızdan kalınsa ya da tam tersiyse her iki dudağı birbirine eşitlemek yerine sadece asimetriyi düzelterek dudak kalınlıklarını doğal halinde bırakarak  çok daha naturel bir görüntü elde etmek mümkünmüş.


Ve gelelim günün kahramanına. Bu yılın makyaj trendi aydınlık ve ıslak görüntü yani Strobing. Bu tekniğin amacı cildin nemli ve parlak görünmesini sağlamak. Ama ışıl ışıl bir parlaklık gelmesin aklınıza. Çok hafif terlemişiz de cildimiz parlamış gibi bir etki denebilir Strobinge. Bunun için özel makyaj bazları kullanabileceğiniz gibi sadece bu teknik için olan ürünleri bölgesel uygulayarak da cildinizde bu etkiyi yakalayabilirsiniz. Sevgili Mustafa Burcu'ya öyle ilginç bir ürünle Strobing tekniğini uyguladı ki hepimiz ürünün peşine düştük. YSL Rouge Pur Counture serisinin 12 numaralı ruju günün yıldızı oldu. Elmacık kemiklerinin üstüne, biraz burun sırtına biraz kaş kemiğine hafif hafif fırçayla tampon yaparak uyguladı Mustafa. Sonuç muhteşemdi. Etkinlik sonrası Boyner YSL standında her şeyi bir tarafa bırakıp ilk arayıp bulduğumuz ürün bu ruj oldu.


Yine harika bir etkinliği geride bıraktık. Etkinlik sonrası Güzelliğin Sırrının Usta Ellerde olduğu bir kez daha anlaşılmıştır sanırım. Bu harika buluşma için sevgili Nilgün'e ve Mustafa'ya, güzel mankenimiz Burcuya ve bu güzel fotoğraflar için sevgili Başak'a çok ama çok teşekkürler 💖

Yeni buluşmalarda görüşmek üzere 🙋

8 yorum:

  1. Ben de severek takip ettim sizi ve o rujda, serumda baya aklım kaldı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke hep beraber olabilseydik, daha da güzel bir gün olurdu :)

      Sil
  2. Canıım, rica ederim :) Hem etkinlik çok keyifliydi, hem de sonrası :) Ay biz kozmetik manyaklarının haldır haldır o ruju ellemesini hiç unutamayacağım sanırım :)))) Yeniden bir arada olmak üzere, çok öptüm!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Satış elemanlarının bakışlarını da asla unutmayacağım, sanki deliymişiz gibi bakıyorlardı bize :)) Fotoğraflar için tekrar teşekkür ediyorum ve yeniden buluşmayı iple çekiyorum :)
      Kocaman öpücükler yolluyorum sana...

      Sil
  3. O ruj taa Ankara'dan İstanbul'a nam saldı, kendisine muadiller arandı bulunamadı! (arayış devam ediyor!)
    Harika bir gün olmuş, orada olmak istediğimiz türden; inşallah bir dahakinde öyle olur! Çok öpüyorum!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz buradan alıp İstanbul'a yollasak mı ki :)) Ben de çok öpüyorum seni şekerim, inşallah birarada olacağımız etkinlikler de olur ..

      Sil
  4. ay ne güzel yazmışsın teşekkür ederim.. o ruj buraya gelecek kesin :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O ruj olmadan herşey ne kadar eksikmiş meğerse :))) Davetin için çok teşekkür ederim, harika bir gün geçirdim sayende..
      Kocaman öpücükler yolluyorum sana ..

      Sil