22 Kasım 2016 Salı

Cecile Island Of Gods Jeju Pudra

Merhabalar,

Geçtiğimiz ay Pino Kozmetik Etkinliğinden elimiz kolumuz dolu dönmüştük. Gelen hediyeler içinde Cecile ürünleri de vardı. Cecile markasının ikili farlarını ve özellikle eyeliner kalemini bayılarak kullanıyorken gelen bu hediyelerle gözlerim parladı. Ürünleri hemen kullanmaya başladım ve oldukça sevdim.




En sevdiğimle başlayayım anlatmaya. Cecile Island of Gods Jeju Pudra yapısıyla son zamanlarda elimden düşmeyen bir ürün oldu. İçeriğinde bulunan yosun extratları ve minerallerle cildin kaybettiği mineralleri tekrar kazandırmak gibi bir iddiası var. Bir pudradan böyle bir etki beklemek yine de bana çok mantıklı gelmiyor. Ürün ıslak ve kuru kullanıma uygun. Islak kullanmayı denemedim, denemeyi de pek düşünmüyorum açıkçası :)
Altın rengi şık bir ambalajı var. Mıknatıslı kapa sistemiyle tırnakları kırmadan açıp kapatma kolaylığı sağlamış.


Yapısı yumuşacık ve ne yazık ki uygularken fazlaca tozutuyor. Bu benim için sorun mu, elbette değil. İçinde minicik simler var. O yüzden biraz dikkatli uygulamak gerekiyor.


Simler öyle korkutucu değil ya da benim ruhum karga olduğu için ışıltılarını görmüyorum :) Hatta pudrayı sürdükçe ismini aldığı Tanrıların Adası Bali'de ( Bali; Island of Gods ) altın rengi kumsalarda güneşlenirken bulabiliriz kendimizi. Öyle güzel bir ışıltısı var pudranın.


Cecile Jeju pudrayı içinden çıkan uygulama süngeri ile değil Nascita Kabuki fırçayla uyguluyorum. Fırçayla daha kontrollü yayabiliyorum pudrayı cildime. Süngerle denemedim çünkü bendeki pudra en koyu rengi olan JP 05 rengi. Islak kullanmayı düşünmeme sebebim de yine ışıltılarının daha yoğun ve renginin daha da koyu olma ihtimali.


JP 05 rengi benim cildime oldukça koyu bir renk ama fondöten üstüne ya da tek başına uygularken fırçayla kontrollü yaydığımda cildimde bu koyu renk çok sırıtmıyor. Kapatıcılığı mavi damarlarımda da göreceğiniz üzere orta seviyede. Işıltısı da fotoğraftaki gibi yani korkutucu değil. Yazın bronz tende ışıltılı haliyle daha da güzel olacağını düşünmekteyim. Göz makyajı öncesi göz kapağı rengini nötrlemek için kullandığımda da duruşunu sevdim.
Tenime uygun rengini mutlaka alınacaklar listesine ekledim :) Sizin de ilginizi çektiyse www.cecileshop.com ve www.pinocosmetic.com sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

Görüşmek üzere...




15 yorum:

  1. Bu pudrayı yaza ben de alacağım, çok merak ediyorum😊😊 Güle güle kullan, sevgilerimle...❤️❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazın çok daha keyifli olacaktır ışıl ışıl kullanması :) Şimdiden güle güle kullan canım, öpüyorum çok ..

      Sil
  2. Fotoğraflar çok çok iyi olmuş Gül'cüm, yapısı o kadar net çıkmış ki, ellerine sağlık! Alcaz di mi bana yenisini, ühüh... öperim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fotoğrafları beğenmen çok mutlu etti beni :) İstediğin rengini alacağım hem de şekerim sen yeter ki üzülme :))

      Sil
  3. ışıltılara bayıldım ve kesinlikle alacaklarım içinde..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O ışıltılar sevilmeyecek gibi değil :) Sadece ışıltıları değil yapısını da seveceğinizi düşünüyorum ..

      Sil
  4. 01 numarası için arayışım başladı! *-* Pırıl pırıl, baktıkça içim hop ediyor adeta! Güle güle kullan Gülcüm!
    Öperim!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bulduğun an kap hemen, hep beraber ışıldayalım Zeynepcim :) Öpüyorum ben de ..

      Sil
  5. ben de koyu renginden dolayı yaza doğru açmayı düşünüyorum, tabi kendimi tutabilirsem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben sabırsızgillerden Gül, etkinlik günü açtım ya hemen bu pudrayı :)) Yaza daha çok yakışacağını düşünüyorum ama kışında kullanmadan edemiyorum :)

      Sil
  6. Renk olarak pek koyu ama yaşasın kargagiller diyorum ve yaza saklamayı düşünüyorum kendisini, böyle kızgın kumlardan serin sulara atlamazdan önce pırıl pırıl parlamaz mıyız cici kız? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu renk senin kar beyaz teninde Arap Bacı efekti yaratabilir sanki Üzümüm. Amaa yazın efsane parlarız Bali güneşinde yanmışızda memlekete havalı havalı dönmüşüz gibi. Hasretle öperim Üzümüm :)

      Sil
  7. Eskiden ne cok kullanirdim bu markayi artik hic bir yerde goremiyorum ama online satisi varsa bakmak lazim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farlarını çok severdim ben de. Online alışveriş artık büyük kolaylık oldu. Pino Kozmetik sayfasından bulabilirsin aradıklarını...

      Sil
  8. Başak'ta okuduğumda da bayılmıştım Gül'cüm sen de harika anlatmışsın, alsam mı bende yaaa, off :))))

    YanıtlaSil