26 Eylül 2016 Pazartesi

Seohwabi Duper Soothing Nemlendirici Krem

Merhabalar,
Ankara'da hava iyiden iyiye soğudu ve cildimizin neme ihtiyacı arttı bu soğumayla birlikte. Geçen ay kullanmaya başladığım Seohwabi Duper Soothing Nemlendirici Krem  bu geçiş döneminde işe yarıyor mu biraz ondan bahsedelim istedim.





İsminden de anlaşılacağı üzere Kore menşeili bir krem Duper Soothing Nemlendirici. Yıpranmış cildi onarmak, sebum dengesini sağlamak, cildi dış etkenlerden korurken besleyip nemlendirmek ürünün vaadettikleri. Ürünün içeriği nispeten temiz. Paraben türevleri, sentetik anti-oksidanlar, sentetik koruyucu, silikon, mineral yağ gibi zararlı maddeleri içermemesi artı özelliği. İçeriğinde ağaç çileği ekstraktı, hint safranı, ayva gibi bitkisel özler bulunuyor. Normal su yerine de aloe vera yaprağı ekstraktı kullanılmış.

Bu kremi 1 aydan fazla bir süredir sabah - akşam temiz cildime uyguluyorum. Nemlendirmesi bahar dönemi için yeterli geldi bana. Ama kış için yeterli geleceğini düşünmüyorum. Hele ki cildiniz çok kuru , kuruya dönük karmaysa verdiği nem hiç yeterli olmayacaktır. Yağlı ciltlerin kışın da sevebileceği bir krem.

Benim hassas ve dermatitin her çeşidine sahip cildimde herhangi bir iritasyona sebep olmadı ve dermatitimi  tetiklemedi. Ancak burun kenarlarımda sivilcelere neden oldu. Ya da sevgili sivilceler zaten çıkacaktı bu kreme denk geldiler. Gerçi yine de sebum dengesini sağlamayı vaadeden bir ürünü kullanırken sivilce çıkması da oldukça enteresan bir durum..




Bal renginde, belli belirsiz parfüm kokan bir krem Seohwabi Duper Soothing. Görüntüsünün aksine yapısı çok hafif ve uygulandığında cilde kolay yayılıyor ve hemen emiliyor. Ama son bir haftadır kremi sürdükten 1-2 saat sonra cildimden silgi gibi çıkmaya başladı. Makyaj altında da performansı fena sayılmaz diyebilirim.
Kullandığım süre boyunca mucizevi etkilerini yaşamadım. İçeriğinin nispeten temiz olmasından dolayı belki bu ürüne bir şans vermek isteyebilirsiniz.

Ürünle ve içeriğiyle ilgili  www.limonian.com adresinden ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

Görüşmek üzere...

*Ürün Limonian tarafından denemem için gönderilmiş olup yorumlar tamamen bana ait objektif yorumlarımdır.


6 yorum:

  1. Hmmm "Duper Soothing" deyince, bir de su yerine aloe vera falan yazınca bir hevesle okudum ama benlik değilmiş anladığım kadarıyla.. olsun, bilgilenmiş olduk şekerim! Ellerine sağlık!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fena bir krem değil ama bizim beklentimiz ilk önce nem olunca çok da yeterli bulmadım etkilerini. Öpüldünüz efenim :))

      Sil
  2. Aklımda bu kremle ilgili hiç bir soru kalmadı, teşekkürler canım detaylı anlatımın için. Benim de cildim kışın iyice kuru oluyor demek ki daha yazlık bir krem benim için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuru ciltliysen kış için hiç uygun olmaz senin için :)

      Sil
  3. parfüm içeren ürünleri cildime sürmeyi hiç sevmiyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. parfüm içeren hiç bir şeyi kullanmamak lazım aslında ama bazen oluyor böyle şeyler :))

      Sil