6 Eylül 2016 Salı

Hamilton Everyday Face Güneş Koruyucu

Merhabalar,
Yaz-kış kullanabileceğim bir güneş kremi arıyorum diyenler varsa eğer Hamilton Everyday Güneş Koruyucu tam böyle bir krem.





Hafif renkli bir koruyucu Hamilton Everyday Face . 50 faktör korumaya sahip. Güneşin UVA ve UVB ışınlarına karşı etkin bir korumaya sahip olduğu yazıyor ürün açıklamasında. İçeriğindeki aloe vera ve E vitamini ile yağlı bir his bırakmadan cilde nem sağlarken, makyaj içinde güzel bir zemin hazırlayan bir ürün.


Oldukça hafif yapılı bir krem olduğunu söyleyebilirim. Cilt tarafından hemen emilmesini sevdim. Mat bir bitişe sahip ve ciltte ağırlık yapmıyor. Makyaj bazı olarak da fena değil. Yaz için nemlendirmesi benim kuruya dönük karma cildime iyi geldi. Ancak kış için yeterli olmayacaktır. Ama hafif yapısından dolayı nemlendirici altında da çok rahat kullanılabilir. Cilt lekelerim bu yaz geçen yazlara oranla daha az koyulaştı. Cildimde sivilce, iritasyon ve dermatite neden olmadı. 


Hamilton Güneş koruyucu renkli bir krem. Daha doğrusu fotoğrafta da görüldüğü gibi renkliymiş gibi yapan bir krem. Cilde renk vermiyor ama mat bitişinden dolayı sağlıklı bir görüntü verdiğini söylemek yanlış olmaz. 



Hamilton Everyday Face Güneş koruyucunun içeriğinde Paba, lanolin ve parfüm bulunmuyormuş. Genel anlamda sevdiğim bir marka olan Hamilton'un bu ürünün de sevdim. Siz de hem güneşten koruyan hem de ciltte ağırlık yapmayan bir koruyucu arıyorsanız Hamilton Everyday Face Güneş koruyucuyu deneyebilirsiniz.

Görüşmek üzere...

*Ürün PortakalRengi.com tarafından denemem için gönderilmiş olup yorumlar tamamen bana ait objektif yorumlarımdır.




12 yorum:

  1. Ben seyahat boyunu kullandım bu yaz ve bayıldım!! Kesinlikle çok başarılı bir krem, seneye tam boyunu alacağım :) Öptüm!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni ürün arayışına son verdik sanırım sayesinde :))
      Ben de kocaman öperim :))

      Sil
  2. ben de farklı bir çeşidini kullandım ve beğendim koruması oldukça iyi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yıllar önce farklı versiyonlarını kullanmıştım ben de. Hamilton sevdiğim bir marka oldu hep..

      Sil
  3. tam aradığım ürüne benziyor, denemeliyim... paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Tam da ihtiyacım olan ürün :)

    YanıtlaSil
  5. Sanırım artık benimde bu tarz ürünler kullanmam gerekiyor. Yaş ilerledikçe lekeler daha da belirginleşiyor. Anlattığına göre benim de kullanabileceğim bir koruyucuymuş. Bakayım, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geç bile kalmışsın tatlım :))) Hemen almalısın :)))

      Sil
  6. Oldukca srvdigim bir ürün:))

    YanıtlaSil