15 Mayıs 2016 Pazar

Yaza Hazır Mısınız?

Merhabalar,
Bu yıl da güneş yüzünü hala göstermemekte kararlı. En azından Ankara'da durum bu. Buralarda hava sanki sonbahar gibi. Yine de yaz hazırlıklarına başladık yavaş yavaş. Kullanığımız güneş koruyucuların koruma faktörleri çoktan yükseldi bile.

Eskiden yaz gelsin kumsalda güneşin altında bronzlaşsak diye hayaller kurarken, artık güneşten köşe bucak kaçıp, korunmaya çalışıyoruz. Herkes bütçesine ve cilt yapısına uygun ürünleri yaz-kış kullanmaya özen gösteriyor. D vitamini açısından güneşe ne kadar ihtiyacımız olsa da, cilt kanseri başta olmak üzere güneşin zararlarını da gözardı etmemeliyiz. Özellikle saat 10.00 - 16.00 arası yani güneşin dünyaya dik indiği saatlerde güneşe çıkmamaya özen göstermeliyiz. İşimiz gereği bu saatlerde dışarda olmak zorundaysak eğer, yüksek koruma faktörlü güneş kremimizi sürüp, açık renk kıyafetler giymeliyiz ki güneşin zararını en aza indirebilelim. Ve güneş koruyucumuzu güneşe çıkmadan en az 15 dakika önce cildimize uygulamalıyı unutmayalım.





Dermatitler konusunda oldukça şanslı bir insan olduğum için güneşten de kontakt dermatit gibi oldukça sevimli bir hediye alıyorum her yaz. Bu yüzden güneş koruyucu seçerken biraz daha hassas davranıyorum. Hamilton güneş kremiyle yıllar önce gittiğim güzellik merkezi sayesinde tanışmıştım. O sene sadece Hamilton güneş koruyucu kullanmıştım ve oldukça da memnun kalmıştım.

Sevdiğim alışveriş sitelerinden biri olan Portakalrengi.com 'da Hamilton güneş ürünlerindeki kampanyayı da görünce sizlere de haber vermek istedim.  Kampanya dahilinde herhangi bir Hamilton güneş ürünü aldığınızda Hamilton Active Family Losyon hediye olarak sizin olacak.

Bu kampanya benim çok işime yarayacak. Çünkü güneş kremlerini ailecek kullandığımız için çabuk bitiyor. Ben de öncelikle kampanyaları takip ederek uygun fiyatlı ürünlerin peşine düşüyorum.

Ben alışveriş yaparken belki siz de Portakalrengi.com 'da başka neler varmış bir bakmak istersiniz. Linkleri hemen bırakıp gidiyorum :))

www.portakalrengi.com
www.facebook.com/portakalrengicom
www.instagram.com/portakalrengicom
twitter.com/portakal_rengi

Görüşmek üzere...

8 yorum:

  1. Bu sitede güzel kampanyalar oluyor gerçekten, bakalım bakalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben ürünlerimi seçtim bile, çabuk bak sana bir şey bırakmamış olabilirim :)))

      Sil
  2. aaii ben yaza hiç hazır diilim yaa :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ver elini bana bebeyim, birlikte yavaşça yaza doğru gidelim mi? Önce ayağımızı uzatacağız, sonra hızlıca gireceğiz ki ani bir şokla alışalım :)))

      Sil
  3. hamilton hiç kullanmadım ama denemek için harika bir fırsatmış!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben severek kullanmıştım, yeni birşeyler de alsam diyorum ne dersin :)

      Sil
  4. ben çok hazırım yaza. Hamilton ile ilgili Bengüşün çok olumlu fikirleri vardı, merak ediyorum doğrusu!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de hazırım yaza :)) Lazer yaptırdığım zaman kullanmıştım ben de Hamilton kremi, oldukça başarılıydı :)

      Sil