2 Mayıs 2016 Pazartesi

Revox Saç Serumu

Merhabalar,
Sevgili İlknur'un düzenlediği keyifli etkinliğin sponsorlarından olan Revox bizlere hem meşhur At Kuyruğu Şampuanını hem de At Kuyruğu Serumunu hediye etmişti. Firma yetkilisi Gamze hanım da etkinlikte bizlerle birlikteydi ve ürünlerini ayrıntılı olarak bizlere anlatmıştı.




Revox At Kuyruğu Şampuanı daha önce kullanmıştım. Etkinlik sayesinde deneme şansı bulduğum serumu da merak ediyordum. Revox Saç Serumu da şampuanı gibi yine bitkisel içeriklere sahip. Saç ve saç derisini besleyip düzenli kullanımda da saçları güçlendirip, saç dökülmesini azaltmayı vaadeden bir ürün bu saç serumu.


Hafta da 2 kere tüm saç diplerim ıslanana kadar uygulayıp 30 dakika saçımda bekleterek kullandım.  Kokusu bitkisel içeriği destekler nitelikte. 1 saat sonunda da Revox şampuanla saçlarımı yıkadım.
Revox ürünleri özellikle de şampuanı saç uzatma konusunda gerçekten başarılı. Ama ne yazık ki daha önce kullandığım At Kuyruğu Şampuanında olduğu gibi serumdan da memnun kalamadım. Şampuana da daha önceki yaşadığım olumsuz tecrübeden dolayı tekrar şans vermek istedim. Bu sefer ki kullanımımda seboraik dermatitimi yoğun şekilde tetiklemedi ama saçlarımda kepeklenmeye neden oldu ve çok az da olsa saçlı deride kaşıntılar başladı kullandığım süre boyunca. Ve yine kullanmayı bıraktım.
Bu sefer kepek ve hafif kaşıntıya serum mu şampuan mı neden olduğunu bilemediğim için ürünleri bir kez de ayrı ayrı denedim ama sonuç yine aynıydı.
Bu aralar saç dökülmem yoğun değil. Her iki ürünün de dökülmemi arttırmasından korkarak kullandım açıkçası. Çünkü daha önce şampuanı kullandığımda yine dökülmem olmayan bir dönemdi ve maalesef dökülmeyi de arttırmıştı. Neyse ki bu sefer ki denemede dökülmem artmadı ve sanki daha da azaldı.
Kepek ve kaşıntı sorunu dışında saçlarımı dolgunlaştırmasını ve şampuanın kokusunu çok seviyorum.


Revox ürünleri oldukça güzel ürünler. Ama benim saçlarımla ve saçlı derimle bir türlü anlaşamadı bu ürünler. Bu tamamen benim dermatit sorunumdan kaynaklı. O yüzden bu ürünü merak edip kullanmak istiyorsanız, dermatit sorununuz yoksa ve saçlarınız çabucak uzasın istiyorsanız bir şans verebilirsiniz.

Görüşmek üzere...

16 yorum:

  1. saçlarımı kısacık kestirdim ve hemen uzasın istemiyorum açıkçası ama yinede sağlıklı saçlar için denenebilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de gidip kısacık kestiresim var bu ara. Güle güle kullan kısacık saçlarını ;))

      Sil
  2. Sülfatlı olduğu için şampuanını hiç kullanmadım; ama serumu benim hamilelik sırasında fışkıran ve abuk subuk duran bebek saçlarımın hızlıca uzamasına epey yardımcı olmuştu. Hatta şimdi yeniden ahtırladım, ben o serumu kullanıp bitireyim bozulmadan :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Revox saç uzatma konusunda çok güzel bir ürün. Ahh bu benim dermatitlerim, onlar yüzünden çoğu ürünle anlaşamıyorum :(
      Çok öpüyorum seni ;))

      Sil
  3. Şu sıralar komple set olarak deneyimliyorum. Memnun kalırım inşallah:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullanan çoğu kişi memnun, bence sen de memnun kalırsın. Benim memnuniyetsizliğim tamamen sağlık sorunlarından kaynaklı.
      Ankara'dan sevgiler ;)

      Sil
  4. Bende şampuanı ve maskesini yeni kullanmaya başladım, hayde bakalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım seversin. Kullandıktan sonraki yorumlarını da merak ediyorum :))

      Sil
  5. Maskesini kullanıyorum ve cok memnunum cnm bunuda deneyecegim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun olmana sevindim, bakalım serumunu sevecek misin ;)

      Sil
  6. Merhabalar;
    Öncelikle Revox Ailesi olarak objektif yorumunuzdan dolayı teşekkür ederiz.Saç derinizde bulunan Seboreik Dermatit'in tedavisi ile ilgili herhangi bir iddiamız bulunmamakla birlikte bazı kullanıcılarımız yorumlarında bizim ürünümüzü kullandıkları süreçte kendilerini daha iyi hissettikleri, şikayetlerinin azaldığı yönünde paylaşımlarda bulunmuşlardır.En kısa sürede saç derinizle ilgili sıkıntılardan kurtulmanızı diler,sizi bir an önce tekrar aramızda görmeyi çok isteriz.
    Sevgiler.
    REVOX AİLESİ.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Gamze hanım,
      Ürünlerinizle ilgili kullanan herkesten zaten olumlu dönüşler oluyor. Etkinlikte bu konuyu sizinle konuşmuştuk hatırlarsanız. Ürünlerinizi yazarken de benim özel durumumu da mutlaka belirtiyorum ki yanlış yönlendirmeye sebep olmayayım. Ayrıca yakın çevreme olsun takipçilerime olsun ürünüzü çok tavsiye ettim ve etmeye de devam edeceğim. Firma olarak oldukça ilgili ve çözüm odaklı olmanız bundaki en büyük etken desem yanlış olmaz. Yorumunuz ve ilginiz için tekrar teşekkür ederim.
      Görüşmek üzere..

      Sil
  7. üzüldüm memnun kalmamana , ben severek kullanmıştım... sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ürünlerde sıkıntı yok, sorun benim dermatitlerimde :)))

      Sil
  8. ben şampuanını çok beğenen gruptayım. Serumu yeni başladım kullanmaya. Kremle pek anlaşamadım ama bu markada şunu farkettim ki, birkaç kez kullandıktan sonra daha iyi etki edip sonuç vermeye başlıyor. Senin özel durumundan dolayı problem çıktı belli ki..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamamen benim özel durumumla alakalı. Çünkü evde benim dışımda kullanan herkes çok memnun kaldı. Serum sen nasıl bulacaksın yorumunu bekliyorum :)

      Sil