8 Nisan 2016 Cuma

Cyrene Makyaj Temizleme Yağı

Merhabalar,
Makyaj yapmayı sevmeyenimiz yoktur. Makyajı yapması ne kadar keyifliyse temizlemesi de o kadar keyifsiz olabiliyor bazen. Mesela işten eve gelince, bir davetten dönünce ya da üşengeçlikten makyajı temizlemek zor gelebiliyor bazen. Böyle zamanlarda da makyaj temizleme yağları gibi pratik ürünler kurtarıcı oluyor.
Kasım ayının son haftasına denk gelen Black Friday indiriminde aldığım Cyrene sürpriz kutudan çıkan ürünlerden olan  Cyrene Makyaj Temizleme Yağından bahsedeceğim bugün sizlere.

Buralı Olmayanlar Lokali-Cyrene


Temizleme yağı olarak daha önce Lancome Baume Eclat ve Sephora Makyaj Temizleme Yağını kullanmıştım. Lancome suyla birlikte kremden yağa dönüşürken Sephora yağdan losyona dönüşüyordu. Cyrene Temizleme Yağı da Sephora gibi yağdan losyona dönüşen bir yapıda. 
Cyrene temizleme yağını ilk denememde makyajımı ön temizlik yapmadan kullandım. Üründen bir miktar alıp tüm yüzüme kuruyken masaj yaparak yediriyorum ve biraz suyla losyon kıvamına getirip biraz daha masaj yapıyorum. Cilt makyajını temizlemesi fena değil ama göz makyajını iyi temizlediğini söyleyemeyeceğim. Ve ne kadar suyla durularsam durulayayım cildimden arıtamıyorum. Cildimde kalan yağı temizleyebilmek için temizleme jelleriyle tekrar yüzümü yıkıyorum. Buradan çıkan sonuca göre pratik bir ürün değil Cyrene Makyaj Temizleme Yağı. 

Buralı Olmayanlar Lokali-Cyrene

Ürünün olumlu taraflarına gelirsek, tüm Cyrene ürünlerinde olduğu gibi temiz ve doğal içerikli, hayvanlar üzerinde deney yapılmamış ve vegan bir ürün. İçeriğinde petrol türevleri, etil alkol, parfüm, koruyucu gibi zararlı maddeler de bulunmuyor. Makyajı temizlemesini başarısız bulsam da temizlik sonrası cildimi nemlendirmesini sevdim. Yüzümü kurutan jellerle bile bu yağı arıtmak için yıkadığımda cildim daha nemli oluyor. Buram buram portakal kokusu ise benim için pek eğlenceli değil. 
Bu tarz ürünleri kullanmayı seviyorsanız temiz içeriğinden dolayı Cyrene Makyaj Temizleme Yağına siz bir şans verebilirsiniz. Sürpriz kutudan çıkmamış olsaydı benim pek tercih edeceğim bir ürün olmazdı bu temizleme yağları. 
150 ml'lik pompalı ambalajda satılan bu ürünü 65 TL'ye Cyrene'den alabilirsiniz.

Görüşemek üzere...


14 yorum:

  1. Ben makyaj temizleme yağlarını pek sevmiyorum; hiçbiri göz makyajını çıkaramıyor. Gözlerim bulanık bulanık görüyor, benim için tam eziyet. Ten makyajımı da misel su ve sonrasında günlük temizleyicimle çıkarabildiğim için pek tercih etmiyorum. Şimdi hele ki Garnier'nin sarı çift fazlısını buldum, daha da macera aramam :) Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de senin gibi düşünüyorum bu yağlar için. Sürpriz kutudan çıkmasaydı eğer gidip kendim almazdım. Makyajımı neyle silersem sileyim yıkamadan temiz hissetmediğim için dediğin gibi macera aramaya gerek yok ;) Ama elimdeki stok biraz azalsın Garnier benim de aklımda. Çok öpüyorum ;)

      Sil
  2. kutudan çıkmıştı fakat henüz deneyimleyeedim, sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakalım sen sevecek misin ;)) Öpüyorum seni ;))

      Sil
  3. Benim yağlı cildim için tam bir işkence olur :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşkence olması konusunda haklısın eğer sonrasında yıkamazsan :))

      Sil
  4. bu ürün ilgimi çekiyor dermologica nın kullanmıştım ve çok iyiydi bu fiyat ve boyut olarak da uygunmuş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. içeriğinin temiz olması da denemek için güzel bir sebep :)

      Sil
  5. Yağlı cildimden ötürü bu tarz yağlara hep uzaktan bakmışımdır 😕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullandıktan sonra yağlı ciltleri jelle yıkamalı bence. Ama o zaman da pratiklik ortadan kalkıyor ..

      Sil
  6. hımm sen diyorsan hocam kullanalım o zaman :))

    YanıtlaSil
  7. bu da mı portakallıymış ayol :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gördüğün gibi bu konuda çok şanslıyım ;))

      Sil