12 Nisan 2016 Salı

Burock Yaşlanma Karşıtı Gece Bakım Kremi

Merhabalar,
Yerli kozmetik firmalarından birisi olan yeni bir marka Burock bugünkü blog konum. Birkaç blogta markanın bazı ürünlerini okumuştum ama deneme şansım olmamıştı. Sevgili İlknur 'un #yeniyıldasihirlimaviyle etkinliğinde gelen Burock Yaşlanma Karşıtı Gece Bakım Kremi sayesinde markayı deneme şansım oldu.

Buralı Olmayanlar Lokali-Burock



Kremi 15 gün boyunca her akşam temiz cildime uyguladım. Bakım ürünlerinde etkileri görebilmek için 15 gün yeterli bir süre olmasa da ürünle ilgili az çok fikir sahibi olmak için de yeterli denebilir.
Firma, ürünlerinde özellikle içeriğe çok önem vermiş. Ürünleri bitkisel içeriklere sahip çoğunlukla. Parapen, peg, formaldehit gibi zararlı içerikler kullanmamışlar.
Yaşlanma karşıtı gece bakım kremi düzenli kullanımda cildi sıkılaştırmak, nemlendirmek, kırışık ve çizgilerin azaltmak, cilt yüzeyinin daha aydınlık ve pürüzsüz olması sağlamak gibi vaadlere sahip.


Buralı Olmayanlar Lokali-Burock


Krem rengi, yoğun yapılı bir krem. Yoğun yapısına rağmen cilde oldukça kolay sürülüyor. Belli belirsiz bir parfüm kokusu var.Kullandığım süre boyunca cildimde herhangi bir iritasyona, alerjiye ve sivilceye neden olmadı. Ama 15 günlük kullanım süresinde sıkılaşma gibi etkisini de deneyimleyemedim. Cildimi nemlendirmesini ve pürüzsüzlük hissini beğendim. İddia ettikleri gibi düzenli kullanımda olumlu etkilerini ciltte görmek mümkün olabilir. 

Buralı Olmayanlar Lokali-Burock

50 ml'lik şık bir kavanoza sahip. İçeriğinde parapen ve türevleri olmasa da silikon,alkol gibi temiz olmayan maddeler de bulunuyor. Yani içeriğine çok da temiz diyemeyiz. Ama bunların yanı sıra içeriğinde  peptitlerin ( palmitoyl oligopeptide, palmitoyl tetrapeptide-7 ) olması benim için olumlu bir özelliği oldu. 
Burock markasıyla beni tanıştıran İlknur'a çok teşekkür ederim.

Görüşmek üzere...

8 yorum:

  1. Benim de gözüme peptidler çarptı ilk başta :) Sabah uyandığımda cildim aydınlık oluyorsa gece kremine "budur" diyebiliyorum ben :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kremin vaadleri içerisinde aydınlık cilt de var ama 15 günde bunu gözlemleyemedim. Şu an da zaten kreme annem el koydu ;))
      Çok öperim ben de ;))

      Sil
  2. Ben bu markayı set olarak kullandım. Yazık ki memnun kalmadım. Sanırım memnun kalmayan sadece ben oldum. Bloglara baktığımda hemen herkesin sevdiğini görüyorum. Gündüz Kremi yüzümde soyulur gibi döküldü göz kremi gözlerimi şişirdi. Gece kremi bunları yapmadı ama sadece nemlendirdi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçerikler irritasyon neden olan olabiliyor. Yıllarca sorunsuz kullandığım markanın başka bir serisi alerji yapmıştı mesela bana da. Bu kremi de sadece yorumlayabilmek adına 15 gün kullandım. Uzun vadede etkileri olumlu yönde mi olur, vasatın altında mı olur bilemiyorum ama ben de nemlendirilmesini beğendim ;)

      Sil
  3. ben bu seriyi çok severek kullandım çok da iyi gelmişti bana..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz önyargılı kullanmaya başlamıştım ama beğendiğim bir krem oldu..

      Sil
  4. Güle güle kullan canım. 15 gün de az zaman değil ki. Hadi sıkılaştırma için daha uzun süre kullanmak gerekiyor diyelim, aydınlatma da sağlayamamış. Sadece nemlendirici yani. I ııh denemem o zaman :) Bakalım annene nasıl gelecek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Annem şimdilik çok memnum. Sonuç olarak bu kremi çok sevdim mi diyecek yoksa sıradanmış mı diyecek bekleyip göreceğiz ;))

      Sil