25 Mart 2016 Cuma

Sihirli Mavi Farmasi Etkinlik Hediyeleri

Merhabalar,
Ocak ayının son haftasında sevgili İlknur 'un düzenlediği etkinliğin sponsorlarından Farmasi 'nin hediyelerine göz atmaya ne dersiniz ?

Buralı Olmayanlar Lokali-Farmasi



Farmasi yeni ürünlerinden oluşan güzel bir paket hazırlamıştı bizler için. Firma yetkilisi Elif hanım etkinlikte bizlere hem ürünleri anlatıp hem de hediyelerimizi verdi.

Buralı Olmayanlar Lokali-Farmasi

Gelen hediyelerden At Kestanesi masaj jeli en çok ilgi çeken ürün oldu. At kestanesi özellikle damarlarla (varis,kılcal damarlar vs ) ilgili sorunlarda oldukça iyi sonuçlar veren bir bitki. Ama doğadaki bitkilerin bilinçsizce direkt kullanılması olumsuz sonuçlar doğurabilir. Bu sebeple faydalı bitkilerin özlerini içeren ürünleri kullanmak çok daha uygun olur. Bu masaj jeli de içeriğindeki at kestanesinden dolayı benim de merak ettiğim bir üründü. Jeli annemin skolyozundan dolayı yaşadığı ağrılar için kullandık. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kere annemin sırtına bu jelle masaj yaptım. Ağrılarını geçirdiğini ve sırtını rahatlattığını söylüyor kullandığımız zamanlarda. Bu jel ilaç olmadığı için varolan rahatsızlığı iyileştirmek gibi bir iddiası da yok zaten. İçeriğindeki nane yağı ve mentolden dolayı uygulandığı bölgede serinlik hissi herkesin hoşuna gitmeyebilir ama bu serinlik hissi geçici bir his. Kokusu vickse benziyor ama vicks kadar ağır değil.

Buralı Olmayanlar Lokali-Farmasi

Farmasi diş macunu bitkisel içeriğiyle oldukça ilginç bir ürün gibi görünse de benim için sıradan bir diş macununun ötesine geçemedi. Dişlerde anlık bir beyazlatma sağlıyor ama zaten benim böyle bir beklentim de olmadı ürünü kullandığım süre boyunca. Beyazlatıcı diş macunlarının işe yaradığına inanan biri değilim. Dişlerimi temizlemesi ve verdiği ferahlık hissi fena değildi.

Buralı Olmayanlar Lokali-Farmasi

Son zamanlarda kaş ürünleri ne kadar çoğaldı. Farmasi'nin de yeni ürünlerinden birisi olan bu kaş farı hediyeler arasındaydı. Kaşlarımı boyamadığım için kaş ürünleri benim için gereksiz ürünler. Bu farları da kaşlarım için değil gözlerim için kullanmayı tercih ettim :)) Oldukça yumuşak yapıları olan farlar göz makyajında gayet güzel sonuç verdi.

Buralı Olmayanlar Lokali-Farmasi

Ve gelelim benim favori ürünlerime. BB ruj ve oje hem renkleriyle hem de yapılarıyla sevdiğim ürünler oldu. Red Cherry BB ruj dudaklara bakım yaparken güneşten koruma özelliğine de sahip. Rujdan ziyade lip balm denebilir bu ürüne. Oldukça hafif renk veriyor dudaklara. Nemlendirmesini beğendim. Bu yaz benim en sık kullanacağım ürün olmaya aday bir ruj.
Bu güzel ürünler için sevgili İlknur'a ve Farmasi'ye çok teşekkürler.

Görüşmek üzere...


6 yorum:

  1. güle güle kullan at kestanesi balsamı gerçekten çok sevdiğim ve faydasını gördüğüm bir üründür..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. At kestanesi jelini ben de spordan sonra kullandım, gerçekten inanılmaz rahatlatıyor.

      Sil
  2. BB rujları gerçekten güzel nem veriyor dudaklara, yazın bronz tende bu ruj çok hoş duracak bence. At Kestanesi Jelini de çok seviyorum ben, gerginlik ağrılarına çok iyi geliyor :) Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bronzlaşma konusunda pek başarılı değilim güneş alerjimden dolayı ama BB ruj her koşulda şahane :)) At kestanesi jelini ben de spordan sonra denedim çok rahatlattı ağrıyan yerleri :)
      Ben de çok öperim arkadaşım :)

      Sil
  3. Kaş farı paletini bazen ben de far paleti gibi kullanıyorum. İnanılmaz yumuşak ve pigmentliler. Güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım. Kaş farının yumuşaklığını ben de çok sevdim, göz makyajında da gayet güzel oldular :))

      Sil