2 Mart 2016 Çarşamba

Lierac Gözaltı Şişliklerine Karşı Jel

Merhabalar,
Geçtiğimiz aylarda www.portakalrengi.com tarafından gönderilen Lierac Gözaltı Şişliklerine Karşı Jel uzun zamandır yazılmayı bekleyen ürünlerden. Kullanıp bitireli çok zaman  oldu ve şimdi yorumlama sırası.

Buralı Olmayanlar Lokali-Lierac-Göz Kremi



Lierac Dioptigel özel bir bitkisel kompleks içeren yağsız jel yapıda bir ürün. Ayrıca yeniden yapılandırıcı ve göz çevresini rahatlatıcı bitkisel içeriğe sahip. Bu bitkiler aslan pençesi, sarmaşık, kırk kilit otu ve papatya. Gözaltında oluşan çizgiler, şişlikler ve hassasiyetin giderilmesine yardımcı olup gözaltlarını yeniden yapılandırarak daha sıkı bir görünüme kavuşmasını sağlamak gibi bir iddiası var ürünün. Bakalım sayfasında yazan bu bilgilere göre  benim göz çevremde nasıl bir sonuca ulaşmış.
Ürün bana gelir gelmez sabah-akşam kullanmaya başladım. Bal rengi bu jel krem oldukça hafif yapılı ve bereketli. Mercimek tanesinden daha az miktardaki ürün iki gözaltıma da yetiyordu. İlk kullandığım günlerde göz çevreme verdiği sıkılık hissini sevmiştim. Ama bir haftalık kullanım sonunda gergin, sıkı ama oldukça nemsiz göz çevresine sahip oldum. Bu gerginlik hissi de oldukça rahatsız ediciydi benim için. Bu durumda doğal olarak ürünü kullanmayı bıraktım ve gözaltı şişliklerinden şikayetçi olan anneme verdim. Annem de ürünü sabah ve akşam olmak üzere günde iki kere kullandı. Sıkılık ve gerginlik hissini annem de beğendi ama gözaltı şişliklerinde hiç bir etkisi olmadı. Annemin gözaltlarında kuruluğa da neden olmadı.
Annem bana göre daha memnun kalınca yaş olarak olgun ciltlere uygun bir ürün olduğunu düşünmüştüm. Ama aksine kullanıcı yaş aralığı oldukça geniş bir ürünmüş. Hatta 6 hafta boyunca 22 - 71 yaş aralığında olan 50 kadınla gönüllü çalışmalar yapmış bu krem için firma.

Buralı Olmayanlar Lokali-Lierac-Göz Kremi

10 ml'lik tüp bir ambalaja sahip. Kullanıcı yaş aralığının geniş olması da artı bir özellik olabilir. Göz çevreniz daha gergin ve sıkı olsun gibi bir isteğiniz varsa Lierac size göre bir ürün. Ancak benim tekrar alacağım bir ürün değil kesinlikle. Gözaltlarımda kuruluk ve gerginlik dışında alerji ve iritasyon gibi olumsuzluklara neden olmadı neyseki.
Bu ürünü denemem için gönderen Portakal Rengine çok teşekkür ederim.

Görüşmek üzere...




14 yorum:

  1. Başlığı okuyunca çok umutlanmıştım ama hayal kırıklığı yaşadım. Yok sanırım şişliklere iyi gelen bir krem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mucize olmalı sanırım öyle bir ürün ama şişlikler lenf drenaj masajıyla az da olsa önlenebilir belki.

      Sil
  2. Ben de nemsiz göz altlarıma iyi gelmediği için kullanmayı bıraktım... Bence daha çok serum gibi düşünülebilir; üstüne nem veren bir krem şart!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediğin gibi serum olarak kullanılsa belki işe de yarayabilirdi şişlikler için. Ama artık çok geç :))
      Bu arada bloguma hoşgeldin Başak'cım, çok öpüyorum seni :))

      Sil
  3. ben çok fayda görmedim bundan ..

    YanıtlaSil
  4. güzel bilgi için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için teşekkür ederim canım. Ankara'dan kocaman öpücükler yolluyorum sana :))

      Sil
  5. Bana da hiç yaramamıştı. Sürdükten 10 dakika sonra hiç bir şey sürmemiş gibiydim :/ 2 kez kullanıp, daha genç birine verdim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh güzelim krem ne sana ne bana yar olamamış :))

      Sil
  6. merak ettiğim bir üründü , teşekkürler

    YanıtlaSil
  7. Bana pek yaramadı ama kozmetikler herkeste aynı etkiyi yaratmıyor bana etki etmez baskasinda harikalar yaratabilir demiştim ama deneyen herkes aynı şeyi söylüyor :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de memnun kaldığımı söyleyemeyeceğim ama dediğin gibi biri seveni vardır elbet :))

      Sil