4 Mart 2016 Cuma

Blog Yazarlığınız Hakkında Düşünceleriniz - Mim

Merhabalar,
Çok uzun zaman olmuş mimlenmeyeli. Sevgili Kelebek Etkisi bunu farketmiş olmalı ki beni mimlemiş. Hemen sorulara geçeyim o halde :))

1- Yakın çevrenizdeki insanlara blogunuzdan söz ediyor musunuz ?

Hayır, bahsetmiyorum. Burası benim kaçış yerim. Blogumun başlarında bahsettiğim bir iki kişi olumsuz ve küçümser davranınca bahsetmeme kararı almıştım. Sadece en yakın arkadaşım, bir kuzenim biliyor blogumun olduğunu. Çoğunluğun bilmesi de çok derdim değil açıkçası :))



2- Neden blog yazıyorsunuz ?

Seviyorum çünkü. Son zamanlarda düzenli yazı giremesemde blogumla ilgilenmek bana keyif veriyor. İyi ki blogumu açmışım :))

3- İlk yazınızla son yazınız arasında ne gibi farklar var ?

İlk yazılarımda o kadar ürkek ve acemiymişim ki tekrar okuduğum zamanlarda kendime çok gülüyorum. Şimdi de çok profesyonel sayılamam ama daha rahat ve kasmadan yazdığımı düşünüyorum :))

4- Yakın arkadaşlarınıza blog yazmayı önerir misiniz ?

Blogu ilk açtığım zamanlarda olsaydı kesinlikle açmalılar derdim. Ama özellikle instagramdan sonra blog dünyası çok bozuldu. O yüzden ben önermem ama isteyenler elbette blog sahibi olmalı.

5- Hangi kaynaklardan ilham alıyorsunuz ?

Ürünle ilgili yazıyorsam mutlaka firma sayfasına bakarım. Onun dışında içimden geldiği gibi yazıyorum.

6- Diğer blog sahipleriyle iletişim kuruyor musunuz ?

Blogumun benim için en güzel yanı yeni dostlar kazandırmış olması. İlk blog dostlarım Kelebek Etkisi ve Soslu Bademin de yeri ayrıdır benim için.

7- Rahatsız olduğunuz konular var mı ?

Olmaz olur mu ? Özellikle blogger olmayı çok önemseyen ve bu sebepten dolayı da kendilerini ulaşılmaz ve farklı sayanları görünce  gülüyorum aslında. Blog gönül işi ve bir hobi aslında. Bu kadar önemseyecek bir şey yok arkadaşlar, Keep calm and relax :)))
Rahatsız olduğum daha çok şey var ama deyip geçeceğim...

8- Blog yazmak normal yaşantınıza neler kattı ?

Öncelikle yeni dostlar kattı. Bu da yeter zaten :))

Son söz olarak; bloglarımızı düşen okunma oranlarına rağmen ihmal etmeyelim. Belki bir gün yine eski popüler günlere döneriz :))
Ve bu mimi Soslu Badem 'e gönderiyorum...

Görüşmek üzere...





6 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Mim için çok teşekkür ederim Kelebeğim :))

      Sil
  2. İlk blog dostları hiç unutulmuyor:) Ve çok haklısın keep calm yani nedir alt tarafı blog, dünyada milyonlarca var bizim gibi, ama kimi insanlarda hafiften bir megalomani var:) ne yaparsın:)))
    keyifle okudum, sevgiler..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah Bücürüğüm bu megalomaninin ne gereksiz bir şey olduğununun farkına bir varabilsek. Güzel yorumun için çok teşekkür ederim :))

      Sil
  3. AA! Senin gibi bir bloggerı da küçümsedilerse biz ölelim şekerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa bebişim hiç sorma, bu alemde bir Nickie bir ben :))))) Şaka bir yana çok da önemli mi ki küçümsemeleri, bu alan bizim kaçış noktamız :))

      Sil