23 Mart 2016 Çarşamba

Aromame Yüz Peeling Jeli

Merhabalar,
Uzak doğu kozmetik ürünleri özellikle de Kore markaları tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de gitgide popüler oluyor. Limonian firması birçok Kore markasına rahatça ulaşabileceğimiz bir online alışverişi sitesi olarak bizlere gerçekten büyük kolaylık sağlayan blogger dostu bir firma.
Bugün sizlere Limonian'da satılan ürünlerden Aromame markasına ait yüz peelinginden bahsedeceğim.

Buralı Olmayanlar Lokali-Limonian-Aromame



Cilt bakımında en önemli adımın cildi temizlemek olduğunu hepimiz biliyoruz. Cildimizin yapısına ve ihtiyacına göre zaman zaman peeling yapmak yani cildin en üst katmanındaki ölü deriyi temizlemek cildimiz için gerekli bir işlem diyebilirim. Cildimizin hassasiyet derecesi ne olursa olsun tanecikli peelingler yerine gomage peeling ( yüz kesesi)  denilen cilde daha hassas davranan soyucu ürünler kullanmak cildimiz için daha uygun olur.
Aromame peeling akışkan kıvamlı jel bir ürün. Yüz kesesi tabiri bu ürün için çok doğru bir terim olur. Ürün cilt tonunu eşitleme, ölü deri ve fazla sebumu temizleme,gözenekleri sıkılaştırma, elastikiyeti arttırıp cildin yaşlanmasını geciktirme gibi vaadlere sahip.
Yorumlarıma gelecek olursam; Aromame peelingi 4-5 kere kullandım. Oldukça hassas, kılcal damarları yüzeyde, dönem dönem dermatit atakları yaşadığım sorunlu cildimde şimdilik olumsuz bir reaksiyona neden olmadı. Ayrıca ciltten ölü deriyi temizlemesini çok beğendim. Ölü deriyi silgi gibi temizliyor. Kullandıktan sonra çok hafif, o da cildimi azıcık ovuşturmamdan dolayı, kızarıklık yaşadım. Ama ölü deriden arınmış cildime uyguladığım serum, krem gibi bakım ürünlerini cildim hemen emdi. Peelingi kullandığım günler cilt bakım ürünleri sanki iki kat etkili oluyor gibi. Ama bu düşünce tamamen bana ait, kremlerin etkisi gerçekten artıyor mu bilmiyorum ama psikolojik olarak beni mutlu ettiği kesin :))

Buralı Olmayanlar Lokali-Limonian-Aromame
Elimin peeling öncesi ve sonrası halinin farkı çok açık. Cilt tonunu açıp lekelere de etkili oluyor diyebilmek için ürünü yeterince kullanmadım. Ölü deriyi temizlemesi dışında diğer vaadleri için de yine fazla yorum yapamayacağım. Bu yazıyı zaman içerisinde mutlaka güncelleyeceğim sanırım :))
Aromame peelingi cildim hem nemliyken hem de kuruyken denedim. En iyi sonucu cildim kuruyken aldım. Peelingi uyguladıktan sonra mutlaka yıkama jeliyle ölü deri kalıntılarını yıkamam gerekiyor. Hatta silikon ped, fırça gibi yıkama aparatları da kullanılırsa ölü deri kalıntısından kurtulmak daha kolay olabilir.
Yumuşak yapılı bir peelinge ihtiyacınız varsa Aromame peelingi öneririm. Kullandığım süre boyunca olumsuz herhangi bir sorun yaşamazsam tekrar almayı düşüneceğim bir ürün oldu Aromame peeling.
Bu peeling ve markanın diğer ürünleriyle ilgili bilgi almak isterseniz Limonian'ın internet sayfasını mutlaka ziyaret etmelisiniz. Size uygun bir ürün mutlaka vardır.

www.limonian.com

Görüşmek üzere...



*Ürün Limonian tarafından denemem için gönderilmiş olup yorumlar tamamen bana ait objektif yorumlarımdır.

8 yorum:

  1. ölü derileri güzel temizlemesi iyiymiş,bazı benzer ürünler bu konuda çok zayıf kalıyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kese gibi temizliyor ciltten ölü deriyi. çok eğlenceli bir ürün :))

      Sil
  2. Ben bu tür taneciksiz soyucuları çok daha fazla beğeniyorum ve etkili buluyorum. Elimdekiler bitebilirse bu aklımda olsun. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tanecikli peelinler cilde zarar verebiliyor. Bu tarz peelingler daha mantıklı geliyor bana da. Stokların erimesi bizler için mucize gibi birşey olsa gerek :)))
      Yorumun için teşekkürler :))

      Sil
  3. önerilerini dikkatle not ediyorum
    teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yorumun için asıl ben teşekkür ederim :)) öneriler konusunda da her zaman bir msj uzağındayım :)

      Sil
  4. Bende satın aldım ama la strada peeling gelince açmadım. la strada bitince kullanacağım umarım ben de memnun kalırım :))

    YanıtlaSil