22 Mart 2016 Salı

Absolution Serum Ve Nem Maskesi

Merhabalar,
Cilt bakım ürünlerinde doğal içerikli ürünler ilginizi çekiyorsa eğer Absolution markası tam size göre. Markanın nem maskesi ve yaşlanma karşıtı serumuyla ilgili yorumlarımı paylaşacağım bugün sizlerle.

Buralı Olmayanlar Lokali-Absolution-Yaşam Dükkanı



Bu yazımda bahsettiğim sevgili İlknur'un etkinlik sponsorlarından biri de Yaşam Dükkanı 'ydı. Instagram isimlerimize özel hazırlanan paketler içinde sevimli bir not defteriyle birlikte Absolution serum ve nem maskesi vardı. Mevsim dönümlerinde kuruya dönük karma ama nemsiz cildim için tam zamanında gelmiş iki güzel hediye oldu bu maske ve serum.

Buralı Olmayanlar Lokali-Absolution-Yaşam Dükkanı

Nemsiz cildim için özellikle mevsim dönümlerinde nem maskelerine daha fazla ihtiyaç duyuyorum. Çünkü bu dönemlerde cildim daha da nemsizleşerek pul pul dökülmeye başlıyor. Bu yüzden Absolution Nem Maskesini  oldukça büyük beklentiyle kullanmaya başladım. Maske %99 oranında doğal içeriğe sahip. İçeriğinin %60 da organik tarımla elde edilmiş. PEG, paraben, fitalat, parfüm ve suni renklendiriciler de içermediği gibi hayvanlar üzerinde de test edilmemiş. Maske parfümsüz ama içeriğindeki doğal maddelerden dolayı çok güzel kokuyor.
Açıklamasında nemlendirir, yeniler, çizgi ve kırışıklıkları yumuşatır yazıyor. Cildimde çok fazla kırışıklık olmadığı için bu vaadi için bir yorum yapamayacağım. Ama nem verme konusunda başarılı bir ürün. Cildim bu mevsim geçişini Absolution Maske sayesinde nemli ve sağlıklı atlattı. Cildimin en nemsiz dönemi olduğu için maskeyi her gün akşamları cildime uyguladım. Her gün kullanmama rağmen cildimde ağırlık, sivilce gibi olumsuzluklara neden olmadı.

Buralı Olmayanlar Lokali-Absolution-Yaşam Dükkanı

Absolution Serum cildi nemlendirirken gözenekleri sıkılaştırıp, cildin parlamasını da önlemeyi vaadeden organik içerikli bir ürün. Ürün %99,41 oranında doğal içeriğe sahip ve bu içeriğin %99,3'ü organik tarımdan elde edilmiş. Nem maskesinde olduğu gibi bu serumda da zararlı maddeler bulunmuyor.
Bu serumu sabah akşam temiz cildimi gül suyuyla hafifçe nemlendirerek uyguladım. Nemli cilde uygulanan serumlar cilt tarafından daha kolay emilir, bu da minik bir püf noktası olsun benden size.
Gözeneklerimde sıkılaşma etkisini pek gözlemleyemesem de, serum cildimi yatıştırdı ve nemlendirdi. Serumun 20 ml'lik minik boyunu bile 1 aya yakın bir süre kullandım. Oldukça bereketli bir ürün anlayacağınız. Uzun vadede etkilerini daha iyi görebilmek adına tam boyunu almayı düşünüyorum. Bu ürünleri kullandıktan sonra Ecocert sertifikasına sahip Absolution markasının diğer ürünlerini de merak etmeye başladım. Ah bu benim merak durumum ne olacak bilmiyorum :))

Sayelerinde bu iki güzel ürünü deneme şansına sahip olduğum için İlknur'a ve Yaşam Dükkanı'na tekrar teşekkür ederim.

Görüşmek üzere...


4 yorum:

  1. Maskesi benim çok kuru cildimde çok fark yaratmasa da serumunu ben de sevdim, ve gerçekten inanılmaz bereketli! Güle güle kullan Gül'cüm, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Başak'cım. İlk defa bir nem maskesinden memnun kaldım ben de. Belki de hergün kullanmış olmam etkili olmuştur.

      Sil
  2. ORGANİK BİR ÜRÜNÜN KULLANIMI HEM KEYİFLİ HEM EMİN
    DENENMEYE DEĞER

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Temiz içerikli ve organik ürünler daha çok olmalı artık ;))

      Sil