13 Şubat 2016 Cumartesi

Türkiye'nin En Seçkin İç Giyim Markaları Dantelistan'da

Merhabalar,
Biz kadınlar için iç giyim ve pijama alışverişi başlı başına bir iştir. Pijama da bile rengi, modeli, nasıl durduğu gibi detaylara takılırız.
Sevgili İlknur 'un düzenlediği etkinlik sponsorlarından olan Dantelistan en seçkin iç giyim markalarıyla alışverişi bizler için daha da keyifli hale getirmiş.


İç giyim alışverişlerinde en büyük sıkıntı beden bulamama sıkıntısı denebilir. Özellikle internet alışverişinde denemeden satın almak beden ölçüsü olacak mı olmayacak mı tereddütü yaşamamıza neden olabilir. Sayfada bulunan her ürünün ayrı ayrı ölçü tablosu bu durumu kolaylaştırıyor. Ben alışverişimi bu ölçülere göre yaptım ve gelen ürünler de bir sorun yaşamadım. Ama satın aldığınız üründe yaşadığınız herhangi bir problemde de firma fatura tarihinden itibaren 14 gün içinde iade/değiştirme hakkı tanıyor. İade ya da değişim işlemini fatura tarihinden itibaren 7 gün içinde gönderimi Aras Kargo ile yaparsanız eğer kargoyu da firma karşılıyor.


İnternek kullanmak istemeyenler için de telefonla sipariş seçeneği sunulmuş. Hem kredi kartıyla hem de kapıda ödeme seçenekleri mevcut. Kredi kartı güvenliği de yine firmanın garantisi altında. Ayrıca alışverişlerde 9 aya kadar taksit imkanı sunan site 100 TL üzeri alışverişlerde de kargoyu ücretsiz yolluyor. Hediye çeki seçeneği, ilk üyelikte ve her alışverişte kazanılan Tiko Puan, gizli ambalaj sayfanın sunduğu diğer ayrıcalıklar.


Bu güzel firmayla bizleri tanıştıran sevgili İlknur'a ve hediye çeki için de Dantelistan'a çok teşekkürler.

Görüşmek üzere...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder