12 Şubat 2016 Cuma

Sihirli Mavi İle Yeni Yıla Merhaba Etkinliği ( Sponsorlar )

Merhabalar,
Geçtiğimiz haftalarda katıldığım sevgili İlknur 'un etkinliğini bu yazımda anlatmıştım. Bu keyifli etkinlikten elimiz kolumuz dolu döndük.

Buralı Olmayanlar Lokali-Sihirli Mavi Etkinlik

Bu yazımda da kısaca sponsorlardan bahsetmek istiyorum. Öncelikle kendimizi evimizde hissettiren Lady Cook Cafe mekan sponsorumuzdu. Lezzetli tatlarla dolu açık büfesinde bizi çok güzel ağırladılar. Süslemeler de kullanılan kocaman karton çiçekler Arthouseflorya tarafından yapılmıştı. Hepimizin isminin başharfinin işlenmiş olduğu şirin not defterleri de Senemboutique 'in el emeği hediyelerdi. Bir diğer el emeği hediyemiz şirin kaftanlarımız Yeşim Bebek 'in hediyeleriydi.

Buralı Olmayanlar Lokali-Sihirli Mavi Etkinlik
Gelelim bakım ürünlerinden oluşan hediyelerimizde. Hc Hair Care Ovex saç bakım kremi ve Tria kolay tarama spreyi göndermiş bizlere. 
Blogger dostu firmalardan olan Revox  meşhur atkuyruğu şampuan ve saç serumundan oluşan bir paket hazırlamış. Ankara bölge sorumlusu Gamze hanım bizzat etkinliğe gelerek hem ürünlerden kısaca bizlere bahsetti hem de hediyelerimizi hepimize tek tek verdi. 
Yaşam Dükkanı  hepimizin blog isimlerinin yazıldığı şık kutu içerisinde Absolutin serum ve nem maskesinden oluşan bakım ürünleri göndermiş. 
Bir diğer bakım ürünü de Burock firmasından gelmişti. Herkese farklı bakım ürünleri gönderen firmanın anti-age gece kremi benim payıma düşen hediye oldu.

Buralı Olmayanlar Lokali-Sihirli Mavi Etkinlik

Etkinliğe bizzat gelerek bizleri yalnız bırakmayan bir diğer firma da Farmasi hem bakım hem renkli kozmetikten oluşan şık bir paket hazırlamış bizlere. Ankara bölge sorumlusu Elif hanım hepimizle tek tek ilgilenerek hediyelerimi verdi.
Gratis Gosh, Benri, Wet'n Wild  ve Body Fantasies markalarından oluşan bir paket hazırlamış bizler için.
Rituel De Beaute günlük hayatta oldukça kurtarıcı olabilecek ürünler göndermişti.

Buralı Olmayanlar Lokali-Sihirli Mavi Etkinlik
Mutfak yardımcılarımız da Kenton ve Bambum 'dan gelmişti.

Buralı Olmayanlar Lokali-Sihirli Mavi Etkinlik

Etkinliğin en güzel hediyeleri  Doğan Kitap tarafından gönderilen bu iki kitap oldu benim için. 

Ayışığı Organik Lagona el kremi, Ekoz Kozmetik vanilyalı oda kokusu, Nobren Parfüm hoş kokulu parfümler, Saçım Şahane denememiz için minik şampuanlar göndermişti.
Evde yaptığı nefis reçellerden 5 arkadaşımıza çekilişle hediye edilen Madam Marmelat , sağlıklı atıştırmalıklarımız Ufresh 'den geldi. Eve gelince de geldiği gibi bitti :))
Hemen hemen her etkinlikte bizimle olan Tatlimo, iç ferahlatıcı meyve sularıyla Dimes bizleri yanlız bırakmayan diğer firmalardı.
İnternet alışverişinde gözde olmaya aday Dantelistan firması da hepimize 50 TL değerinde hediye çekleri hediye etmişti.

Sevgili İlknur'a ve sponsor olan tüm firmalara çok teşekkürler. Hediyeler bahane, sohbet ve güzel geçen bir gün şahaneydi benim için.

Görüşmek üzere...


11 yorum: