24 Şubat 2016 Çarşamba

Online Alışverişte Bir Premium Site: Kozmium.Com

Merhabalar,
İnternet ne kadar hayatımızın içine girdi. Günümüzün koşturmacalı dünyasında hayatımızı da kolaylaştıran bir mecra oldu internet . Öyle ki, alışverişi bile internetten yapıyoruz artık. İnternet alışverişini seven biri olarak yepyeni bir siteyle tanıştıracağım sizleri bugün; www.kozmium.com



"Premium alışveriş " sloganıyla yola çıkan Kozmium için online eczane desek daha doğru olur. 2014 yılında Sakarya'nın en büyük eczanesi olan Merkez Eczane iştiraki ile kurulmuş bir site Kozmium. Site alışveriş güvenliğini en üst seviyede tutmuş. Müşteri memnuniyetini de önemseyen firma hem canlı sohbet hattıyla hem telefonla hem de maille her tür sorumuza anında cevap alma olanağı sunuyor bizlere. 



Bir çok markaya tek tıkla ulaşabilmek de büyük bir avantaj. Acelesi olanlar için Süper Hızlı diye ayrı bir kategori bile düşünülmüş.




Kozmium.com 'da Vichy ürünlerinde indirimi görünce kayıtsız kalamadım. Yaz için almayı düşündüğüm birkaç ürünü vardı Vichy'nin, hazır indirimi görünce hemen alınacaklar için liste yaptım.


Sitede bir çok markada indirim var şu an. Bu markalardan bir diğeri de La Roche Posay . Alınacaklar listesine bir kaç La Roche Posay ürünü de eklesem mi ki ?
İlk defa Kozmium'da  gördüğüm Hamadi ürünleri de oldukça ilgimi çekti.
Kozmium.com'da dolaştıkça benim alışveriş listem uzadıkça uzadı. Bir çok markada %50'ye varan indirim varken bence siz de www.kozmium.com 'u tıklayın ve alışverişe başlayın :))

Görüşmek üzere...

4 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. güzel ve uygun fiyatlı ürünler bulacaksın kesinlikle :))

      Sil
  2. Cisimle ilgili ürün alırken tereddütteyim hep orijinalleri o kadar güzel taklit ediliyor ki. Eczane destekli bir site güvenilir geldi bana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ozellikle de internet alışverişinde güvenmek çok önemli.

      Sil