14 Şubat 2016 Pazar

Huzurlu Bir Mekan: Lady Cook Cafe

Merhabalar,
Ankara'da hep aynı mekanlara gitmekten sıkıldınız mı? Sıcak, samimi, evinizin konforunda bir mekan mı arıyorsunuz? Tam size göre bir mekandan bahsedeceğim bugün size.


Ümitköy Mutluköy sitesinde anne-kızın işlettiği butik bir cafe  Lady Cook Cafe. Huzurlu, sakin, keyifli bir ortamı var cafenin. Geçtiğimiz haftalarda sevgili İlknur etkinliğini bu şirin mekanda yapmıştı. Ben etkinlik bahanesiyle böyle güzel bir mekandan haberdar olmuştum.
Anne elinden çıkan birbirinden lezzetli yiyeceklerle dolu bir bir menüye sahip. Hafta içi ve cumartesi günleri 4 çeşit tencere yemeği olan cafede zeytinyağlılar ve salatalar da ayrı bir övgüyü hakediyor.


Ferah bir ortamda, sanki evinizdeymişcesine  hafta sonları dostlarınızla uzun sohbetler eşliğinde brunch yapabilirsiniz. Yazın bahçe keyfi de şahane olur bu güzel cafede.


Doğumgünleri, son dönemlerin modası olan bebek karşılama partisi gibi özel kutlamalar için de hoş bir mekan Lady Cook Cafe.



Bugün sevgililer günü madem, belki sevgilinizle, eşinizle Lady Cook Cafe'de keyifli bir brunch hoş olabilir. Eğer Lady Cook Cafe'ye giderseniz, bahçedeki dilek ağacına dileklerinizi yazıp asmayı unutmayın :)

www.ladycookcafe.com
facebook/LadyCookCafe
instagram/ladycookcafe


Keyifli pazarlar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder