25 Şubat 2016 Perşembe

Hc Hair Care Etkinlik Hediyeleri

Merhabalar,
Hc Hair Care markasını duymayanımız kalmamıştır eminim. Ocak ayının son günlerinde katıldığımız sevgili İlknur'un etkinliğinde güzel hediyeler göndermişti Hc Hair Care bizler için.

Buralı Olmayanlar Lokali-HC Hair Care



Ovex Saç Maskesi ve Tria Kolay Tarama Spreyi gelen hediyelerdi. Daha önce kullanıp memnun kaldığım Ovex Saç Maskesinin hediyeler arasında olmasına sevindiğimi söylemeliyim. Mevsim dönümlerinde daha fazla bakım isteyen sevgili saçlarım, Ovex Saç Maskesiyle bu baharı daha kolay atlatacaklar.  Maskenin ayrıntılı yazısını okumak isterseniz BURADA uzun uzun yazmıştım.

Buralı Olmayanlar Lokali-HC Hair Care

Gelelim Tria Kolay Tarama Spreyine. Benim gibi kıvırcık saçlıysanız özellikle banyo sonrası saç taramanın bazen ne büyük bir işkence olduğunu siz de iyi biliyorsunuzdur. Durulanmayan sprey formundaki saç kremleri de böyle zamanlarda oldukça pratik olabiliyor. Tria Kolay Tarama Spreyi de saçları yumuşacık yaparken, içeriğindeki sıvılaştırılmış keratinle saçın yıpranmış, hasar görmüş kısımlarını onararak daha sağlıklı görünen saçlara sahip olmamıza yardım eden bir ürün. Bu tarz ürünlerin yoğun saç kırıklarında ve yıpranmalarda çok işe yarayacağını düşünmüyorum. Ama iki kesim arasındaki süreçte saç kırılmalarını engelleyerek saçların sağlıklı olmasına ve bakımlı görünmesine yardımcı olacaktır.
Bu ürünü özellikle kremsiz şampuanla saçımı yıkadığım zamanlarda kullandım. Ne yazık ki çok etkili olmadı benim saçlarımda. Saçlarımı Tria spreye rağmen kolay tarayamadım. Ama Tria sprey saçlarımda ağırlık ve yağlanmaya neden olmadı.
Çilek kokulu bir ürün. Ve ben meyve kokulu ürünleri bir türlü sevemiyorum. Benim için en büyük olumsuzluğu kokusu oldu diyebilirim. Bu yüzden de bitince tercih edeceğim bir ürün olmayacak.

Buralı Olmayanlar Lokali-HC Hair Care

Tria Kolay Tarama spreyini ince telli saçlar sevebilir. Kokusundan dolayı da kız çocukları çok sevecektir bir ürünü.

Görüşmek üzere...

9 yorum:

  1. Ufaklığın saçlarını bu spreyle daha kolay tarıyoruz. Sıkma işini de kendisi üstlenince daha eğlenceli hale geldi. Güle güle kullan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokusu tam Gökçe hanıma göre zaten :)) Güzel yorumun için teşekkürler canım :)

      Sil
  2. Sanırım kolay tarama spreyinden ben de alacağım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüm Hc Hair Care ürünleri alınmalı ki :)))

      Sil
  3. Hep duydugum ama kullanmadigim bir marka, ellerine saglik yazin icin tesekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ovex bakım kremi ve Complex yoğun saç bakım yağını özellikle tavsiye ederim :))

      Sil
  4. Gerçekten kaliteli bir marka güle güle kulan:))

    YanıtlaSil
  5. Ovex saç maskesini bende kullanmıştım bir ara, saçlarınız kimyasal işlemlerden çok hasar görmediyse eğer kullanılabilecek en iyi maskedir bence :)
    Bu arada takibe aldım sizi banada beklerim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ovex dediğiniz gibi harika bir ürün ama benim için en başarılı HC Hair Care ürünü Complex yağ bakımı :))

      Sil